hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ooyyy ölüyorum yorgunluktan yürüyüşe çıktım bide dönüşte parkta az nefeslenelim dedim ama çok esiyordu, terim üzerimde kaldı tahta gibi oldum

Normal doguma cesaretim var azbucuk aklimda planlarim var bakalim doktorumuz normal olma ihtimali var derse insallah normal istiyom.bide aile hekimimdeki ebeyle konusp sancilar vurmaya basladiginda evime gelip takip ederse degmen keyfime ozaman
hadi yaaa evde takibi ilk kez duydum inşallah istediğin gibi olur
İlaçları bıraktım..kırmızıları bekliyorum.canım çok sıkıldı yine..bekliyordum ama sıkıldım işte.

Eki Görüntüle 718435

ne denirkiiii canım sosyoloğum üzülme tatlım, bişi diyim mi içimde senle ilgili çok kuvvetli hisler var, çok beklemeyeceksin eli kulağındadır bebişinin ben buna inanıyorum hatta hamileyim deseydin şaşırmayacaktım, tatlım benim birlikte bebişimizi bekleriz,hem onlar gelene kadar işlerimizi halledelim,ben temizlik yapacam mesela ehhh biraz da kilo vermem lazım, daaşş gibi annesi olması lazım sen de kafayı dağıtacak bişiler bul, ya da şey mi yapsaak:44::44: kafamız yeterince dağınık, kafayı toparlayıp, sakinleşip işe koyulalım gene

kızlar meltemin bana gönderdiği hediyeler elime ulaştı bunlar gözüken kısmı öyle diyeyim yani cok mutlu oldum eşim bile şaşırdı bu kadar cok hediye gelmesine

Eklentiler

• $meltemn.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $meltem1_n.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $meltem39_n.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $meltem50_n.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 28
Günaydın bacilar. Yahu mide bulantısı başladı. Erken değil mi yahu. Dişlerimi fırçalayamiyorum hemen midem kalkıyor

ne ka güzel ne ka güzel.... bi hamile kalayım bende hayırlısıyla mide bulantısından hiç şikayet etmicem hep bulansın hep bulansın

kızlar meltemin bana gönderdiği hediyeler elime ulaştı bunlar gözüken kısmı öyle diyeyim yani cok mutlu oldum eşim bile şaşırdı bu kadar cok hediye gelmesine

ayyy hepsi çok güzel ama pembe bebek şoookkk şekeyyyy ama o yeşil şeyi çözemedim :26:

slm kızlarr ben bugün duygu fırtınası yaşadım üzüldüm de çok geçen yıl malesef burda şehidimiz vardı bugün senesiydi mewlüt okundu... insanın elinde olmadan gözlerinden dökülüyo yaşlar... allah ailesine geride bıraktığı iki çocuğuna sabır versin (biri daha 4 aylıktı vefat ettiğinde)

doğal zeytinyağlı sabun bir güzel kokuyor bir güzel kokuyor anlatamam sana kokklamaya doyamıyorum.
bebeğimin ilk banyosunu yptırıcam inşallah onunla

Son düzenleme:

rabbim sabırlar versin

Slm cnm bende burda yazanlardanım ama belki sen beni hatirlamazsin.. Ozel olmazsa birsey sorabilirmiyim sanırım eşin asker tayinden sehitten bahsetmissin bende senin gibi gurbette yasayan asker esiyim bian yakinlik hissettim nereye cikti tayininiz

KUZUCUM ARTIK DIŞARDAN BELLİ OLUYO BÜYÜDÜ TEYZESİ NE SANDIN ONU SANADA GÜNAYDIN DATLUMMM

dün alışveriş yaptım netten izinde fırsatım olmuyo hiç... bide aklım hep hamilelik kıyafetlerinde... onlara bakıom hep... çok tatlı şeyler war ya kocaman göbek ne kadar çok yakışıyo annelereee heleki bebek kıyafetleri..... insan onları gördükçe bile sırf onunn için heves ediyo olsun artık diye bugünde senn günün:.. cinsiyeti belli olcak inşallah... allahım sana hayırlı bi evlat nasip etsin şeker...

AMİN TATLIM , BEN HAMİLELİK KIYAFETİ ALMADIM ALMAMDA GALİBA SADECE 3 ESKİ PANTOLONUMU HAMİLELİK PANTOLONUNA ÇEVİRTTİM AMA BEBEK KIYAFETLERİNE LAFIM YOK , RABBİM TEZ ZAMANDA SANADA VERSİN İNŞALLAH DOLACAK O GÖBÜŞ

hamilelik kıyafetleri birah huzili gibi gelio ewet ama ben dayanamam heralde ama normaldede giymeye uygun olanlar war ya onlardan seçersem sıkıntı kalmaz
amin amin inşallah isteyen herkeze tez zamanda versin inşallah... dün mevlütte sürekli bunun için dua ettim hepimiz için...

günaydın teyzoşlarrrr ve minnak kuzucukları biz bugün 17 haftamızdan gün aldık ve doktoraa gitcezzzz

bu da ben burdayım demeye başlayan göbüşümüz

Eki Görüntüle 719385

oyyy bugün cinsiyeti belli olucak bebikin demi :18: bekliyoruz haberleri
maşallah size canım kocaman olmuş göbeğin bebik büyüyo tabii Allah sizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…