hadi yaaa evde takibi ilk kez duydumNormal doguma cesaretim var azbucuk aklimda planlarim var bakalim doktorumuz normal olma ihtimali var derse insallah normal istiyom.bide aile hekimimdeki ebeyle konusp sancilar vurmaya basladiginda evime gelip takip ederse degmen keyfime ozaman
İlaçları bıraktım..kırmızıları bekliyorum.canım çok sıkıldı yine..bekliyordum ama sıkıldım işte.
Eki Görüntüle 718435
Günaydın bacilar. Yahu mide bulantısı başladı. Erken değil mi yahu. Dişlerimi fırçalayamiyorum hemen midem kalkıyor
kızlar meltemin bana gönderdiği hediyeler elime ulaştı bunlar gözüken kısmı öyle diyeyim yani cok mutlu oldum eşim bile şaşırdı bu kadar cok hediye gelmesine
ne ka güzel ne ka güzel....bi hamile kalayım bende hayırlısıyla mide bulantısından hiç şikayet etmicem hep bulansın hep bulansın
ayyy hepsi çok güzel ama pembe bebek şoookkk şekeyyyyama o yeşil şeyi çözemedim :26:
doğal zeytinyağlı sabun bir güzel kokuyor bir güzel kokuyor anlatamam sana kokklamaya doyamıyorum.
bebeğimin ilk banyosunu yptırıcam inşallah onunla
slm kızlarrben bugün duygu fırtınası yaşadım üzüldüm de çok geçen yıl malesef burda şehidimiz vardı bugün senesiydi mewlüt okundu... insanın elinde olmadan gözlerinden dökülüyo yaşlar... allah ailesine geride bıraktığı iki çocuğuna sabır versin (biri daha 4 aylıktı vefat ettiğinde)
rabbim sabırlar versin
heee anladımm :) kızçenin mis kokulu ipek tenine yaraşır o zaman
slm kızlarrben bugün duygu fırtınası yaşadım üzüldüm de çok geçen yıl malesef burda şehidimiz vardı bugün senesiydi mewlüt okundu... insanın elinde olmadan gözlerinden dökülüyo yaşlar... allah ailesine geride bıraktığı iki çocuğuna sabır versin (biri daha 4 aylıktı vefat ettiğinde)
günaydın teyzoşlarrrr ve minnak kuzucukları biz bugün 17 haftamızdan gün aldık ve doktoraa gitcezzzz
bu da ben burdayım demeye başlayan göbüşümüz
Eki Görüntüle 719385
enaaaammmm karın çıkmaya başlamışşşbu arada günaydın şeker....
KUZUCUM ARTIK DIŞARDAN BELLİ OLUYO BÜYÜDÜ TEYZESİ NE SANDIN ONUSANADA GÜNAYDIN DATLUMMM
dün alışveriş yaptım netten izinde fırsatım olmuyo hiç... bide aklım hep hamilelik kıyafetlerinde...onlara bakıom hep... çok tatlı şeyler war ya kocaman göbek ne kadar çok yakışıyo annelereee heleki bebek kıyafetleri..... insan onları gördükçe bile sırf onunn için heves ediyo olsun artık diye bugünde senn günün:.. cinsiyeti belli olcak inşallah... allahım sana hayırlı bi evlat nasip etsin şeker...
AMİN TATLIM , BEN HAMİLELİK KIYAFETİ ALMADIM ALMAMDA GALİBA SADECE 3 ESKİ PANTOLONUMU HAMİLELİK PANTOLONUNA ÇEVİRTTİM AMA BEBEK KIYAFETLERİNE LAFIM YOK , RABBİM TEZ ZAMANDA SANADA VERSİN İNŞALLAH DOLACAK O GÖBÜŞ
günaydın teyzoşlarrrr ve minnak kuzucukları biz bugün 17 haftamızdan gün aldık ve doktoraa gitcezzzz
bu da ben burdayım demeye başlayan göbüşümüz
Eki Görüntüle 719385
oyyy bugün cinsiyeti belli olucak bebikin demi :18:Bekliyoruz haberleri
Maşallah size canım kocaman olmuş göbeğin bebik büyüyo tabii allah sizi korusun
inşallah gösterirse görcezzz ................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?