günaydın teyzoşlarrrr ve minnak kuzucukları biz bugün 17 haftamızdan gün aldık ve doktoraa gitcezzzz
bu da ben burdayım demeye başlayan göbüşümüz
Eki Görüntüle 719385
gösterir yaa çukulata falan yediriyolarmış kıpırdasın die yanına bi çikolata al olmazsa öyle denersiniz :125:
pek güzel olmuş göbüşün maşallah! Erkek bu erkek ..sadece göbeğin büyümüş senin..annem olsa öyle derdi.
ya yemedim mi sıpa anca bacakları toplayıp oturdu geçen kinde sırf o yüzden bu sefer öğleden sonraya aldım uyansızn tembel tenekem
o pantolonlara girmeyen bacaklarım ve tahtalıktan çıkan popomu saymazsak evet göbüşüm var sadeceBakalım hayırlısı olsun kız diyen sayılı zaten geleceğin valide sultanı benimdir belki
sehzadede olsa valide sultanda olsa saglikli olur insallah
Analar ne hissederse o kizlar %90 kizcem olacak
kiz irmos tebrik ederim.ALLAH tamamina erdirsin saglikla gelsin kizcentopik kiz bebekle doldu masallah tek sehzade miz sweetin oglusu.
Yasamim duymasin seni benimki net degil p.tesi detay vercem
kiz irmos tebrik ederim.ALLAH tamamina erdirsin saglikla gelsin kizcentopik kiz bebekle doldu masallah tek sehzade miz sweetin oglusu.
akşam akşam stresin dibine vurdum yaa resmen panik atağı geçireceğim neredeyse. Allahım çook korkuyorum yaaa.belirtiler accık azalınca çıldırıyorum. nasıl doktorum yaakendimi rahatlatamıyorum
noldu canm iyimisin
a dogru.noluyo bana ya iyice hafizam gidiyorydbugenin de oğlan olacaktı
akşam akşam stresin dibine vurdum yaa resmen panik atağı geçireceğim neredeyse. Allahım çook korkuyorum yaaa.belirtiler accık azalınca çıldırıyorum. nasıl doktorum yaakendimi rahatlatamıyorum
a dogru.noluyo bana ya iyice hafizam gidiyor
orkim ne diyorsun neler dusunuyorsun.lutfen yapma arkadasimbunu sanada bebislerinede faydasi yokki. inan ALLAHIN izniyle bu sefer her sey guzel olacak. seni cok seviyoruz. kizdirma bizi yoksa terlikle pesine duseriz
bir şey olmadı ama ya olursa diye korkuyorum. bu sefer de kaybedersem bebeğimi diye korku geliyor durup durup
rahat olmayı çook istiyorum ama bu akşam geldiler bana
rahat olmayı çook istiyorum ama bu akşam geldiler bana
Kiz nerlerdesin sen niye ugramiyonkıyamam ben sna cnm bnm nye öle olduki iyi düşün iyi olsun sen üzülürsen çok etkilenir ama yapma böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?