hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

gösterir yaa çukulata falan yediriyolarmış kıpırdasın die yanına bi çikolata al olmazsa öyle denersiniz :125:

ya yemedim mi sıpa anca bacakları toplayıp oturdu geçen kinde sırf o yüzden bu sefer öğleden sonraya aldım uyansızn tembel tenekem

pek güzel olmuş göbüşün maşallah! Erkek bu erkek ..sadece göbeğin büyümüş senin..annem olsa öyle derdi.

o pantolonlara girmeyen bacaklarım ve tahtalıktan çıkan popomu saymazsak evet göbüşüm var sadece Bakalım hayırlısı olsun kız diyen sayılı zaten geleceğin valide sultanı benimdir belki

sehzadede olsa valide sultanda olsa saglikli olur insallah

akşam akşam stresin dibine vurdum yaa resmen panik atağı geçireceğim neredeyse. Allahım çook korkuyorum yaaa.belirtiler accık azalınca çıldırıyorum. nasıl doktorum yaakendimi rahatlatamıyorum

ydbugenin de oğlan olacaktı
a dogru.noluyo bana ya iyice hafizam gidiyor
akşam akşam stresin dibine vurdum yaa resmen panik atağı geçireceğim neredeyse. Allahım çook korkuyorum yaaa.belirtiler accık azalınca çıldırıyorum. nasıl doktorum yaakendimi rahatlatamıyorum

orkim ne diyorsun neler dusunuyorsun.lutfen yapma arkadasimbunu sanada bebislerinede faydasi yokki.inan ALLAHIN izniyle bu sefer her sey guzel olacak.seni cok seviyoruz.kizdirma bizi yoksa terlikle pesine duseriz

rahat olmayı çook istiyorum ama bu akşam geldiler bana

rahat olmayı çook istiyorum ama bu akşam geldiler bana

neler hissetdiyini cok iyi biliyorum.assagi yukari ayni hisleri bende yasadim.:2::2::2:inshallah gecicek sabaha duzelirsin.yat uyu dinlen.arada olur oylekendini fazla uzme canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…