hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ben yine kırmızı karti yedim bu ay olsa keşke eşimin tedavisi bitiyo inşallah hem ilaç hem ek takviyeler ise yaramistirda ilk aydan buluruz bebisimizi

Benimde adetim geciksin istiyorum, üç ay midem bulansin istiyorum, karnım sissin kocaman olsun istiyorum, sağlıklı bi bebeğim olsun istiyorum, uykusuz gecelerim yorgun günlerim olsun istiyorum.... Cokmu şey istiyorum :'(

olucak hayırlısıyla inşallah olucak..umudumuzu yitirmek yok bak ne güzel eşinin biten tedavisini takip eden aylarda bence müjdeli haber vreme olaslığın cok yüksek insallah

akşam akşam stresin dibine vurdum yaa resmen panik atağı geçireceğim neredeyse. Allahım çook korkuyorum yaaa.belirtiler accık azalınca çıldırıyorum. nasıl doktorum yaakendimi rahatlatamıyorum

oyy canım benim bunun doktorlukla bir ilgisi yok sen artık annesin ve
bebişlerin için endişeleniyorsun tabiiki geçmişteki yaşantılarda aklına hep tekrar olacak mı
kaygılarını getirecek
ama bu sefer olacak Allahımın izniyle
dualarımız seninle biz senin gibi iyi yürekli bir dost kazandık diye seviniyoruz ki
onlar annelerini hiç üzerler mi
sakin ol ve aklına kötü şeyler geldiğinde dua et

inşallah ogünlerde gelecek canım
ama sabır biraz daha
çok az kaldı

ben de sabahtan beri kurstaydım. geldim kimsecikler yok. ama bu güzel havada gezilir. kız valla piknik yapasım geldi yaaaaburnuma acayip bir şekilde kebap kokuyo yaaa

Bu et kokusundan sonra sana bebislerden biri kesin erkek diyor 2.5 ay sonra goruselim bu konuyu teklifi yapiyorum

ben de sabahtan beri kurstaydım. Geldim kimsecikler yok. Ama bu güzel havada gezilir. Kız valla piknik yapasım geldi yaaaaburnuma acayip bir şekilde kebap kokuyo yaaa

cancağızım sana bişey sorcam hani bu sivrisinekler sokmasın diye su şeklinde losyonlar vra ya vucuduna sıkıyon onlar zararlımıdır hamileler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…