Kuzum azcik erken gel yav.Nerde gorulmus terzinin kendi sokugunu dikebildigi.sen ki yuzlerce hastaya sifalar verdin onlaron yaralarina merhem oldun.mumkun olsa da o seni rahat birakmayan kotu dusunculeri sokup alabilsem kafandan.hersey guzel olucak insallah..
slmlarkızlar ben gelene kadar kimse kalmıyo topikte ama yinede slm vermeden gitmek istemedim
bugün hafta sonu ya artık bul bulabilirsen bizim kızları
dün akşam yediğim tekmeleri eşimde gördümuradıma erdim
Analar ne hissederse o kizlar %90 kizcem olacak
Ben yine kırmızı karti yedimbu ay olsa keşke eşimin tedavisi bitiyo inşallah hem ilaç hem ek takviyeler ise yaramistirda ilk aydan buluruz bebisimizi
Benimde adetim geciksin istiyorum, üç ay midem bulansin istiyorum, karnım sissin kocaman olsun istiyorum, sağlıklı bi bebeğim olsun istiyorum, uykusuz gecelerim yorgun günlerim olsun istiyorum.... Cokmu şey istiyorum :'(
Analar ne hissederse o kizlar %90 kizcem olacak
oooooh gözü aydın kocanın
akşam akşam stresin dibine vurdum yaa resmen panik atağı geçireceğim neredeyse. Allahım çook korkuyorum yaaa.belirtiler accık azalınca çıldırıyorum. nasıl doktorum yaakendimi rahatlatamıyorum
Ben yine kırmızı karti yedimbu ay olsa keşke eşimin tedavisi bitiyo inşallah hem ilaç hem ek takviyeler ise yaramistirda ilk aydan buluruz bebisimizi
Benimde adetim geciksin istiyorum, üç ay midem bulansin istiyorum, karnım sissin kocaman olsun istiyorum, sağlıklı bi bebeğim olsun istiyorum, uykusuz gecelerim yorgun günlerim olsun istiyorum.... Cokmu şey istiyorum :'(
nasılsın canım kalp atışlarını duydun mu bebişlerinin:26::26:
inşallah güzel günlerimiz geldi
geldin mi amasyadan kavuştun mu evineinşallah ogünlerde gelecek canım
ama sabır biraz daha
çok az kaldı
selam kızlaaar. Kız bugün kimse gelmemiş ya
geldin mi amasyadan kavuştun mu evine
yo yoooooo bugünnnnn kimsecikler gelmiyor haftasonu
ben de sabahtan beri kurstaydım. geldim kimsecikler yok. ama bu güzel havada gezilir. kız valla piknik yapasım geldi yaaaaburnuma acayip bir şekilde kebap kokuyo yaaa
ben de sabahtan beri kurstaydım. Geldim kimsecikler yok. Ama bu güzel havada gezilir. Kız valla piknik yapasım geldi yaaaaburnuma acayip bir şekilde kebap kokuyo yaaa
o bebek bize de gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?