hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

pkos'um. Polikistik over sendromu... önceleri tüplerim açıktı ama artık onlar da tıkandı... Tüp bebekle de olmuyor... Sanırım mucize bekliyorum :) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

boyle soru yagmuruna tutuyor gıbı oldum ama ne olduda kapandkı tuplerın ınşallah mucızenız gerceklesır

boyle soru yagmuruna tutuyor gıbı oldum ama ne olduda kapandkı tuplerın ınşallah mucızenız gerceklesır

yok canım soru yağmuru gibi algılamıyorum.. Neden tıkantığını bilmiyorum.Olabilen bir şeymiş öyle söylemişti dr'um.. Şu an hiçbir dra gitmiyorum zaten. Tamamen çektim elimi ayağımı. Annemin bir arkadaşından ebegümeciyi suda kaynatıp buharına oturursam tüplerin açılacağına dair duyum aldım. Denemek istiyorum. Bir de buradaki kızlar ne düşünüyor bu konuda deneyen var mı diye merak ettim.. Denemekten bir şey kaybetmem tabi ki ama inan umut lazım :)

canım ben 1,5 sene falan olmadıydı yumurta tembelliği falan vardı onları baltarcın karışımı ile hormonları normal düzene cektiydim en son rahim filmi cektirmen lazım demişti doktorum ozaman biraz araştırıp sarımsağı kaynatıp buharına oturmuştum.sonraki ay hamile kaldıydım onunla bi alakası var mı yok mu inan bişey diyemem ama yani bi umut yapmıştım.

yok canım hala alamadım bi de gecelik almam gerekiyor hayırlısı bakalım sen nasılsın?

iyiyim canım.yavru kedilerimle ugraşıp duruyorum Kızımında tekmüklerini izliyorum.kız doğuma ne kaldı o gecelik konusu benimde kafamda araştırıp araştırıp duruyorum nasıl bişey alsam diye gerci tam başlamadm daha alışverişe

:)) ne güzel :)) inşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini.. burda okuduklarıma göre süt maydonoz kaynatıp buharı, kül buharı, bir sürü buna benzer okudum :) sanırım keramet buharlarda :) deneyeceğim ben de... En son 3 ayönce yaptırdığım tahlillerim de hayatımda ilk defa bütün hormonlarım prolaktin de dahil normal çıktı:) bu da iyi bir gelişme benim için. O tüpler açılacak arkadaş :)

canım hic kürleri denedin mi bilmiyorum ama denemeni tavsiye ederim.pko icin soğan kürü var mesela

Bu et kokusundan sonra sana bebislerden biri kesin erkek diyor 2.5 ay sonra goruselim bu konuyu teklifi yapiyorum
peki canımın her akşam sarımsaklı yoğurt ve ekşi erik istemesine ne diyontatlılardan bildiğin tiksindim yaa
cancağızım sana bişey sorcam hani bu sivrisinekler sokmasın diye su şeklinde losyonlar vra ya vucuduna sıkıyon onlar zararlımıdır hamileler icin
bence zararlıdır diyorum
yok canım hala alamadım bi de gecelik almam gerekiyor hayırlısı bakalım sen nasılsın?

kız sen ne tembel çıktın anam.

peki canımın her akşam sarımsaklı yoğurt ve ekşi erik istemesine ne diyontatlılardan bildiğin tiksindim yaa

bence zararlıdır diyorum

tembellikten değil şekerim yokluk ne yapalım eşim o şehir senin bu şehir gezmeye basladı artık üç kurus mesai parası için benim iki maaş içerde kaldı göndermediler bi türlü arıyorum açmıyorlar telefonuda Allah a dayandım bekli,yorum bakalım kısmet

doğumu her an bekliyorum artık hayırlısı canım bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler geceliklarde pahalı anam yaaa ne yapacaksam ben tekmelere gelince ben artık karnımın değişik şekillere girmesini izliyorum sende izlersin inşaallah

bence zararlıdır diyorum

Geliyor hemen yorumum kizim ilk haftalarda eksi tuzluya dusmeyen mi var bu birinci yorum , buda ikincisi tamam bebisin digeride kizdir

oy kuzum benim Allah tez zamanda feraha çıkarsın
Geliyor hemen yorumum kizim ilk haftalarda eksi tuzluya dusmeyen mi var bu birinci yorum , buda ikincisi tamam bebisin digeride kizdir

he şöyleeebi kızçe duyalımkız benim ilk gebelikte ben kutu kutu baklava yiyordum. o zaman da ekşi tuzlu yiyemiyordum

Selda senin bebisin kizmiydi erkekmiydi.pijama takimi degilde uzun boydan olan geceliktenmi alcan

evet bir kaç yıl önce soğan kürü, incir kürü vs denemiştim. Bu sıralar yine deneyebilirim. önce şu buharişini yapmalıyım.eşimde istiyor yapmamı :)

o buhar işini yapıyon ya hani onu yapar yapmaz onun sıcaklığı ile eşinle ilişkiye girmen lazım.benim ablamında cocugu olmuyordu köyündeki onu yapmasını söyleyen kadın öyle demiş ona.kesin bi tarif bulursan bana da yaz aklımızın bi köşesinde bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…