Selda senin bebisin kizmiydi erkekmiydi.pijama takimi degilde uzun boydan olan geceliktenmi alcan
kızım olacak tatlım pijama takımı aldım ama normal doğum olacağı için doktorum gecelikde almamı söledi hani açılma için muayeneler yapacakya rahat edersin dedi ama çok pahalı yaaa nerden alacağım bilmiyorum ucuz bişey bulabilirim inş.
ben gecen pazar a cıktğımda pazarda uygun olanları vardı sürekli gecelik giymiyorsan evde falan pazardan uygun olanlarından alabilrsin diye düşündüm ben öyle yapcam biraz internttn araştırdım 60 70 lira diyorlar bi kac gün giyceğim şey icin okadar para vrmek icime sinmiyr
aynen bende normalde sevmiyorum gecelik ama sadece doğum için alacağım pazardan bi bakayım bari ama buranın pazarı da pek uygun olmuyor tatlım yaaa
senide mi uyku tutmuyor şekerim ben artık ağrılardan uyuyamıyorum sabah 4'e kadar burada olduğumu biliyorum :d
yok canım cevap yazmanı bekliyordum yatıcam şimdi.son aylarda cokmu ağrı oluyor oyoyyy.mutlaka bulunur ben pazarda öyle bi göz gezdirdiydim bi soram dedim birine 50 tl fiyat cekti ama cok güzeldi sonra düşündüm en fazla 4 5 gün giyicem ne gerek var kapalı olmasaydım gecelik bile almazdım evde penye yazları evde giydiğim dize gelen bi elbisem vardı onu giyerdim,merak ettim şimdi acaba kadın doğum hastahnlrnde hic erkek personel oluyor mu
ben özel hastanede doğum yapacağım kayserideyim ben biliyormusun bilmiyorum ama sevgi hastanesinde erkek personelde var bende kapalıyım ama bakalım nasıl olacak
ağrılara gelirsek bende fazla ödem tututmu nedeniyle ellerimde sinir sıkısmaları meydana geldi ve artık omuzlarımdan asağısı tutmuyo desem yeridir bide aşırı şişiyorum ama az kaldı artık sabrediyorum
bakcaz görcez bakalım nasıl olucak.dediğin gibi az kaldı bana müsade cok uykum geldi
oy kuzum benim Allah tez zamanda feraha çıkarsın
he şöyleee bi kızçe duyalım kız benim ilk gebelikte ben kutu kutu baklava yiyordum. o zaman da ekşi tuzlu yiyemiyordum
evet canım öyleymiş.. peki ablanda işe yaradı mı canım?o buhar işini yapıyon ya hani onu yapar yapmaz onun sıcaklığı ile eşinle ilişkiye girmen lazım.benim ablamında cocugu olmuyordu köyündeki onu yapmasını söyleyen kadın öyle demiş ona.kesin bi tarif bulursan bana da yaz aklımızın bi köşesinde bulunsun
evet canım öyleymiş.. peki ablanda işe yaradı mı canım?
nabersiniz kizlarr havalar cok sicakk...daha ben simdiden darlaniyorum onumuzdeki aylarda ne yapacazz bilmiyorum allah yardimcimiz olsun...
cumartesi 100luk seker yuklemesi yapildi cok kotu oldum 4 saat hastanede kaldim kusmamak icin kendimi zor tuttum saat 1.30kadar ac kaldim
degerler yine sinirda cikti ama doktor birsey yapmaya gerek yok dedi sen tatlida uzak durmaya calis dedi sadece diyet falana geek kalmadi yani....bende ne zaman canim cok tatli isterse o zaman nefsimi koreltmek icin yiyorum tatliyi o kadar...
onumuzdeki cumartesi kocacim japonyaya gidiyor is icinhemide 2 hafta yok cok uzuluyorumm yaaa hic bu kadar ayri kalmadik biz...ben de annemde olacam 2 hafta benden haberler boyle sizlerde iyisinizdir umarim...
Kiz nerlerdesin sen niye ugramiyon
Yaz temizligi yap yap bitmiyor ya.hadi bakalim sonuclar bi ciksin hayirlsiylacanm ya annem geldydi kaç gündür yaz temzlği faln bide doktora gdp gelyorum ya buguün hormon tahlili yaptrdm işte sonuç yarın çıkcak sonra bde adet btnce gtcem işte urşyorm cnm napim
Yaz temizligi yap yap bitmiyor ya.hadi bakalim sonuclar bi ciksin hayirlsiyla
birde ben netleşmesede dayanamadım bişeyler aldım kızçemeEki Görüntüle 721367 Eki Görüntüle 721365 Eki Görüntüle 721366
birde ben netleşmesede dayanamadım bişeyler aldım kızçemeEki Görüntüle 721367 Eki Görüntüle 721365 Eki Görüntüle 721366
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?