büyük mü geliyo ki ebatıyaaa ben neden resim yükleyemiyorum
büyük mü geliyo ki ebatı
giysi konusunda uyuşamıyoruz onunla benim beğendiğii pek beğenmez saat alsam takmaz kupa yaptırıcam üzerine artist babacığım doğum günün kutlu olsun yazdırcamgünaydın kızlarrrr
rümüş yarında benim eşimin doğum günü ben direk istediği şeyi aldım ne zamandır yanfiri yanfiri kot gömleklere bakıyodu , bende gittim içine tshirt birde kot gömlek aldım , inşallah gizliden almamıştır oda :18::18::18::18:
sğlıklı günlerde kullanın hayırlısıyla inşallah
cemree resmin ebatı büyük geliyordur büyük ihtimal fotoğraf makinasıyla falan mı cektiydin.bende önce face yüklüyorum ordan kopylarm pc ye öyle yüklüyorumyaaa ben neden resim yükleyemiyorum
bence tünaydınGünaydın kızlarrrr...nasılsınız?
giysi konusunda uyuşamıyoruz onunla benim beğendiğii pek beğenmez saat alsam takmaz kupa yaptırıcam üzerine artist babacığım doğum günün kutlu olsun yazdırcam
cemree resmin ebatı büyük geliyordur büyük ihtimal fotoğraf makinasıyla falan mı cektiydin.bende önce face yüklüyorum ordan kopylarm pc ye öyle yüklüyorum
bence tünaydınbizler iyyiz mimar hanım siz nalslsnz
bii anlasameklenti ekle den yüklenmiyor mu:26:
Kiz telefondan görünmüyor ama hayırlı r olsun.
iyiyim rumeysacım cok şükürrr
karın ve kasıkta ağrım var biraz...bide çok tuvalete çıkıyorum ben ya..bu bende uzun zamndır var ama.....inş acaba da diyo yani....bildiğiniz üzere bat 3 haziran
giysi konusunda uyuşamıyoruz onunla benim beğendiğii pek beğenmez saat alsam takmaz kupa yaptırıcam üzerine artist babacığım doğum günün kutlu olsun yazdırcam
belirtiler icn cok erken şekerim.şimdi havalar ısındı su ihtiyacın fazla oluyor fazla su icince de vc ye cok gdiyon cok kötüyüm dimi
sağol tatlım aldım valla bir cesaretle , bizimde eşimle uymuyo sayılır birde herşeyi beğenmez resimli olmayacak gömlekse kısa kollu olmayacak spor olacak ama çocuksu genç işi olmayacak , ben onun zevkini bildiğim için onun istediği bişey aldım büyük ihtimal bir öpücüğü haketcem
haha yok kuzum kötü değilsin doğrucusun....
zaten öle kasmıyorum kendimi....acaba diye insanın aklına gelmiyor değil ama öle test alayım acaba mı falan düşüncelerim yok en azından...sabırlı bi şekilde bekliyorum ....
31 mayısta ne var?
ne güzel dikkat et bi öpücükle kalın barimbeşiği mağazadan mı aldın internetten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?