hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın kızlarrrr

rümüş yarında benim eşimin doğum günü ben direk istediği şeyi aldım ne zamandır yanfiri yanfiri kot gömleklere bakıyodu , bende gittim içine tshirt birde kot gömlek aldım , inşallah gizliden almamıştır oda :18::18::18::18:

giysi konusunda uyuşamıyoruz onunla benim beğendiğii pek beğenmez saat alsam takmaz kupa yaptırıcam üzerine artist babacığım doğum günün kutlu olsun yazdırcam
Ve ben dayanamadım ve kızçeme park yatağını aldım teyzoşları

Eki Görüntüle 722666
sğlıklı günlerde kullanın hayırlısıyla inşallah

yaaa ben neden resim yükleyemiyorum
cemree resmin ebatı büyük geliyordur büyük ihtimal fotoğraf makinasıyla falan mı cektiydin.bende önce face yüklüyorum ordan kopylarm pc ye öyle yüklüyorum
Günaydın kızlarrrr...nasılsınız?
bence tünaydın bizler iyyiz mimar hanım siz nalslsnz

iyiyim rumeysacım cok şükürrr

karın ve kasıkta ağrım var biraz...bide çok tuvalete çıkıyorum ben ya..bu bende uzun zamndır var ama.....inş acaba da diyo yani....bildiğiniz üzere bat 3 haziran

bii anlasam eklenti ekle den yüklenmiyor mu:26:

eklenti ekle den yükleniyorda ben mesela telden yükleme yapamıyorum pc den yükleyebiliyorum telde büyük uyarısı veriyo kız ne yüklüycen heyecan yaptım ha

Kiz telefondan görünmüyor ama hayırlı r olsun.

ben sana atarım tatlım ahada attım belki görünür ....

iyiyim rumeysacım cok şükürrr

karın ve kasıkta ağrım var biraz...bide çok tuvalete çıkıyorum ben ya..bu bende uzun zamndır var ama.....inş acaba da diyo yani....bildiğiniz üzere bat 3 haziran

belirtiler icn cok erken şekerim.şimdi havalar ısındı su ihtiyacın fazla oluyor fazla su icince de vc ye cok gdiyon cok kötüyüm dimi

sağol tatlım aldım valla bir cesaretle , bizimde eşimle uymuyo sayılır birde herşeyi beğenmez resimli olmayacak gömlekse kısa kollu olmayacak spor olacak ama çocuksu genç işi olmayacak , ben onun zevkini bildiğim için onun istediği bişey aldım büyük ihtimal bir öpücüğü haketcem

belirtiler icn cok erken şekerim.şimdi havalar ısındı su ihtiyacın fazla oluyor fazla su icince de vc ye cok gdiyon cok kötüyüm dimi

haha yok kuzum kötü değilsin doğrucusun....

zaten öle kasmıyorum kendimi....acaba diye insanın aklına gelmiyor değil ama öle test alayım acaba mı falan düşüncelerim yok en azından...sabırlı bi şekilde bekliyorum ....

ne güzel dikkat et bi öpücükle kalın barim beşiği mağazadan mı aldın internetten mi

bak bu güzel işte bat gecmeden tahlil yapmamanı ayakta alkışlıyorum burdannnnnnnnnn da bazı arkdaşlarımıza örnek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…