orkıde nın usg vaktı bebısın kesesını gorcez ınşallahhhhh
tek çekim 282 ydi ama ben 12 taksitle 317 ye aldım ......çok tatlı güle güle sağlıklı günlerde kullanın annesi
ne kadara aldın?
tek çekim 282 ydi ama ben 12 taksitle 317 ye aldım ......
kızlar galiba sancım var geceden beri yokluyo kanlı akıntıda basladı gitsem mi ki hastaneye yoksa 10 dakkada bire ininceyekadar beklesemmi sancılarımı ne dersiniz
ayriyettende korkuyorum yaaaaa
ya bu kese olayı ne tam olarak...ne cahilimmm
kanlı akıntı dediğin nişan denilen şeymi
hihihhi tam bende bilmiyorum ama sanırsam bebeğin icinde büyüdüğü şeffaf renkteki şey şey işte
galiba o benim ilk kızımda suyum gelmişti de gitmiştim sancı nedir nişan nedir bilmiyorum ki tatlım yaaa
eğer nişan sa gitmek gerekir diye biliyorum yani tam bende idrak edemedim şimdi.sen git hastahanede sancı cekmek istemiyorsan geri gelirsin öyle yapan annelerin hikayesini okumuştum ayy heyecan bastı banada şimdi
hadi hayırlı haberlerle gelirsn belki bebişinle gelirsin bana müsade dışarı cıkıcam hazırlanmam lazımeşimi aradım bakalım geliyo gelsinde gidelim bakalım
şu alttan muayene işi olmasa ayy nefret ediyorum o masadan
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:31 mayısa kaldı 3 günnnnnnn :119:
Seldanin sancisi vardi hastaneye gidicekti acap dogurdumu
doğurmadım şekerim açıklık yok daha dedi nişan bikaç gün önceden gelebileceği gibi bikaç saat öncede gelebilirmiş sancım yeterli değilmiş 60 larda falan çıktı zaten beşiğide alamadımdı iyi oldu doğmadığı
günaydın teyzoşlar kızçemi de aldım geldimmm
gönlümüzde kızçe yatıyo demekkkben ilk başta cubuk krakerden bıkmıştım beni rahatlatan gece kalkınca biraz nutellalı ekmekti ama 3 aya doğru resmen kiviye döndüm ve şuan hiç tatlı istemiyo canım , birde canı et isteyenlerden hep erkek haberi aldım o yüzden öyle bir tahmin yaptım , bu durumda hayalimde prens yapacak galiba, üstüne kızımı alıp danimarkalara gidecekmiş güleyimde boşa gitmesin ben onun oğlunu alırım be iç güveysi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?