hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar galiba sancım var geceden beri yokluyo kanlı akıntıda basladı gitsem mi ki hastaneye yoksa 10 dakkada bire ininceyekadar beklesemmi sancılarımı ne dersiniz
ayriyettende korkuyorum yaaaaa

galiba o benim ilk kızımda suyum gelmişti de gitmiştim sancı nedir nişan nedir bilmiyorum ki tatlım yaaa

eğer nişan sa gitmek gerekir diye biliyorum yani tam bende idrak edemedim şimdi.sen git hastahanede sancı cekmek istemiyorsan geri gelirsin öyle yapan annelerin hikayesini okumuştum ayy heyecan bastı banada şimdi

eğer nişan sa gitmek gerekir diye biliyorum yani tam bende idrak edemedim şimdi.sen git hastahanede sancı cekmek istemiyorsan geri gelirsin öyle yapan annelerin hikayesini okumuştum ayy heyecan bastı banada şimdi

eşimi aradım bakalım geliyo gelsinde gidelim bakalım
şu alttan muayene işi olmasa ayy nefret ediyorum o masadan

Seldanin sancisi vardi hastaneye gidicekti acap dogurdumu

doğurmadım şekerim açıklık yok daha dedi nişan bikaç gün önceden gelebileceği gibi bikaç saat öncede gelebilirmiş sancım yeterli değilmiş 60 larda falan çıktı zaten beşiğide alamadımdı iyi oldu doğmadığı

ben geldim kizlar biraz daha iyiyim sukur

13 haziran usg randevumuz geldi,,ensekalinligina bakilacakmis,,

bu arada ben sismeye devam ediyorum,:26: yanlismi besleniyorum :26: ne yapiyorum anlamadimki:44::44:

Prensesin cakmis sinyali annesi besigimi al diyor ben gelcem diyo.demekki nisan gelince bi hastaneye gitmek gerekiyomus aklimizda bulunsun

de get ordan biz senin sumuklu kizini aldikta bizim oglana sen daha ne istiyon o senin ogreteceklerinle evde kalir o kiz be teyyy

et asermem 4-5 gun kadar surdu sonra konu kapandi,,canim istemedi artik sabah kahvaltida beyaz peynire dadanmisim su siralar
benim icimden hep kizim olucak geciyo ya ,heleki hertarafimin sismesine baktigimda,kesin kiz diyorum,bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…