hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ben geldim kizlar biraz daha iyiyim sukur

13 haziran usg randevumuz geldi,,ensekalinligina bakilacakmis,,

bu arada ben sismeye devam ediyorum,:26: yanlismi besleniyorum :26: ne yapiyorum anlamadimki:44::44:
Hosgeldin kikimm kasinanlari kasidinmi.bunye meselesidir diye dusunuyom bi kenara not al doktoriuna sormayi unutma.

bu arada ben sismeye devam ediyorum,:26: yanlismi besleniyorum :26: ne yapiyorum anlamadimki:44::44:

yok şekerim yanlış beslenmeden değil bende acayip derecede şişiyorum vücüt ödem tutuyormus yırtıldı bütün bacaklarım ayaklarım berbat bi vaziyette sultanım mahvetti beni

ne oruyon selda nasil gidiyor ??

37 ci haftandasin kiz dur biraz daha 38-39 ol en azindan ,acele etme

canım bebişim daha zayıf bende dursun biraz kilo alsın istiyorum ama kısmet bakalım yalan dünyadaki kısmeti ne zaman baslarsa o zaman doğacak işte zaten 32. haftamdan beri haftada iğne yaptırıyordum erken doğumu önlemekiçin bu hafta bıraktı artık doktorum yapmadı iğne doğarsa doğsun artık gelişimi tamam diye ama daha 2 hafta önce 2600gr dı

günaydın kızlarrr

birincisi ben oğlunu beğenmiyom demedim uzağa kız veremem iç güveysi alırım dedim ,
ikincisi bu laflardan sonra çok koşarsınız kızçemin peşinde pehhh görürsün kimler istiycek kızçemi

beni kimse merak etmemiş ama ben yine de yazayım dedim
ben şimdi doktordan geldim 1 tane yumurtam oluşmuş yeterli büyüklüğe gelmiş çatlamış o yüzden çatlatma iğnesi vermiyorum dedi 1 ay ara vericez gebelik oluşmazsa dedi sonraki ay yine devam :18:

Kikiiiiiiiii kız ben de bir şiştim sorma. Göbek kocaman nefes alamıyorum. Pantolonlar sıkıyor. Bismillah daha cok yeniyiz. Kadın Doğum dr u arkadaşım normal dedi

Kikiiiiiiiii kız ben de bir şiştim sorma. Göbek kocaman nefes alamıyorum. Pantolonlar sıkıyor. Bismillah daha cok yeniyiz. Kadın Doğum dr u arkadaşım normal dedi

Valla orkim bizde ilk başlarda yok gaz maz dedik , ama bir duraklama olmadı malesef 5-6 aylıktan farkım yok neredeyse bu gidişle sonumu düşünmek bile istemiyorum sonuçta yolumuz daha çookk uzun beni görenler direk göbeğime bakıyor sonra kaç aylık diye soruyorlar e bende 2 buçuk dediğimde utanıyorum gözler fal taşı gibi açılıyor karşımdakinin ,uzunn bir maşşşşallah dedilermi iyice huylanıyorum ya

Kaldı 2 günün senin ,heyecan doruktadır şimdi

Belki o çatlayan yakalamıştır sıpayı çalışmıştın dimi ??

Son düzenleme:

Belki o çatlayan yakalamıştır sıpayı çalışmıştın dimi ??

ivit çalıştım artık Allah Kerim

sen nerlerdeydin kikim iyisin de mi her şey yolunda mı? kiloları dert etme verirsin sonra eee iki çocuklu olmak kolay mı istemesen de verirsin kafana takma hamileliğin tadını çıkar canımcım

Gelin dediğin yeri kocasının yanıdır mecbur gelecek danımarkaya ,hem kaçırırız biz onu ,kim oturup isticekte senin isteklerinmi biter be

olsun bende en azından %90 ihtimalim var rümüşüm onun ihtimalsiz oğluna vermiycem işte kızçemi

uyuz gacı bu ihtimalsiz halimizin planları ,hele bi ıhtımalli olsun yandınız ana kız yandınız seni erkenden torun sahibi yaparız be sen ne diyon kikkii

İnşallah bebişin tutunmuştur violemsilkelendinmi peki ? Nekadar uzandan ?? Bat nezaman ?
ben biraz etrafımdaki psikopatlarla meşkuldum , iyiyim şimdi çok şükür.
Bu tadını çıkarmıyor halim ,çıkarsam neolurum acep :44:inşallah doğumdan sonra veririz kiloları violem ben böyle yaşıyamam vallahi :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…