hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Canim benim ilk firsatta haber verecem. Ben ilk zamanlardan bu yana hep erik aserdim gece ruyalarimda bile yiyodum sabah agzim sulanmis bi sekilde kalkiyodum su son 1 haftadirda karpuz canim cok cekti ama simdi bende pek bise hissetmiyorum diyebilirim sadece surekli acikiyorum yemezsem kan sekerim dusuyo elim ayagim titriyo bayilacak gibi oluyorum bide su seklinde akintim var baskada biseyim yok yani

Kız ben bu takvim işini anlayamadım :26: tamam 30 yaşındaydım 1 eklicem yaşıma ,yani Mart ayı ve 31 e mi bakacağım ,:26: 2 ay sonra 1 Mayıs'ta 31 oldum yoksa 31 e mi 1 ekleyip 32 yapacağım karışık kuruşuk oldu kikikiji

Biraz acimasiz olacak ama 32 ye bakacan anacım 32 ye :) :)

Evet aman diyim haberi ihmal etme .
yok ben ne ekşi nede tatlı canım istemedi halada istemiyor ,dediğim gibi bikaçgün et ,sonra peynir :44:şimdi bişi yok ,ama evet
senin gibi bende çok sık acıkıyorum ve miğdem çok kazınıyor yemezsem :111:
benim akıntı gittikçe çoğalıyor beyaz su şeklinde ped yetiştiremiyorum vallahi :120:

Su an bile hala tıkınıyorum :) :)

bende az önce kızımla atıştırdım sonrada şiştik miştik diye yakınıyoruz ama ben gercekten hamur tatlı tuzlu çok yemiyorum aslında :44:

Biraz acimasiz olacak ama 32 ye bakacan anacım 32 ye :) :)

Kız ciddimisin sen ?? Ama ben Mart'ta hamiş kaldım yani 1 Nisan yumoşladım o gün kaldım yani 31 olmama 1 buçuk ay vardı sonuçta :26::26:

Sana tavsiyem ped takma dahada cogaltiyormus benim eski doktorum oyle demisti ben pecete koyuyorum cok oluyosa sende havlu pecete koyabilirsin. Gerci sen tecrubelisin ama ben her gun duzenki olarak soda yani maden suyu ve muz tuketmeye calisiyorum cok faydali potasyum acisindan

Tamam ozaman 31 e bakacan amaaaan benimde kafam karisti anam bende 29 martta asilama yaptirdim ne zaman hamis olmus oluyorum gerci benim her iki aydada erkek gorunuyodu :)) amaaaa gidince ogrenecez bacim bosver biz hamisligin tadini cikaralim. Sen iyi biseye dadanmamissin ben hamur isi ve tuzlu seylere cok dustum bazi geceler esim devriyeden donerken citir citir sicak ekmek getiriyo yarisindan fazlasiyla 1 kase zeytin yiyorum diyebilrim ama gunde 3 litrede su tuketiyorum :)) birazda pis bogazim sanirim ama eskiden hic boyle degildim kuş kadar yerdim

Kız takvime çok inandığımdan değil hesap çok karışık biraz ondan :44: mesela 32 olsa bile yumoşladığım aya mı bakacağım son adet olduğum aya mı kafam çok karıştı amaaaan. Neyse boşver ,bende önceden çok yemezdim iştahım açıldı birden ,vitaminlerimi aksatmıyorum ama su içmeyi anca zar zor 1 buçuk litre bitirebiliyorum
folik asitte nezaman son veriliyor ?? Sanırım 3 aylığa kadar denmişti :26: sen hala içiyormusun ?

Ewet cnm iciyorum hala 4. Aya kadar iciliyor galiba bide multivitamin iciyorum dusuk jelinide hala kullaniyorum jeli yarin kesebilir belki ay cok heyecanliyim son 10 bucuk saat kaldi bebisimi gormeye suan sen kac oldun ben kalp atisinda soyledigi tarihe gore 10+6 oluyorum yarin

Ben 10+3 normalde ama usg 2 gün ilerde gösteriyor ,yani 10+5 ,doğru hesap usg olmalı sanırım ,aynı gidiyoruz canım benim 29,31 Mart 1 Nisan 2 nisan benim riskli yumoş günlerimdi ama ben positifi 1 Nisan'da görmüştüm yumoşu

Ewet cnm ayni gidiyoruz bakalim yarin kac dicek degisir belki ama benim son adetimle ultrason arasinda 1 gun var ult. Gore 10+6 sat gore 11+0 yarin

Ben kaçtım canım uyku bastırdı ,uykuya hiç dayanamıyorum artık öğlenleri bile kestiriyorum ,sohbetine doyum olmuyor ,yarın yaz gelişmeleri güle güle canım

slm kızlar nasılsınız
kimse varmııııı? dün kontrole gittim kızım 3300gr olmus sancım hiç çıkmadı günümüzü doldurup doğacağız galiba bu arada beşiğide aldım eşim kursun fotolarını paylasırım sizinle
bu arada siz nasılsınız

Az bisey sorcam ben simdikk 22 haftalikim renkli usg cektirmek istiyom cunku devletteki usglerde bebk net olmuyor.simdi bu haftalarda cektirsem bebek simasi yuzu gozu net olurmu
bilmiyom
canım benim maşallahhh maşallahhh sizeee çoookkk çoookkk çoookk mutlu oldum ve çooooookkk duygulandım.bebişlerinle birlikte yepyeni ve güzel bir hayat seni bekliyor tatlım tadını çıkar her anın

canım benim çoook sağol. iyi ki varsınız

kızlar yardım. reglime 5 gün var. dün öğlen erken gebelk testi yaptım negatifti. bu sabah yaptım. ikinci çizgi silik cıktı. hangisi dogru aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…