hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iyidir valla güzel anne adayımsenin keyifler nasıl
iyyim ben de canım dün bütün gün uyuduk eşim hala uyuyo onu kahvaltıya bekliyorum sen işte misin tatlım ?
kızlar yardım. reglime 5 gün var. dün öğlen erken gebelk testi yaptım negatifti. bu sabah yaptım. ikinci çizgi silik cıktı. hangisi dogru aaa

daha çok erken bence 4 gün daha sabret canım ya da kanda baktır

amin canlarım beniiim
orkide cimmmmmmmmmm cok sukur sende kavustun meleklerıne ınsl ıkıncı bbegınde sıkı sıkı tututnurr ve ıkısıde saglıcakla kucgaına almak naısp olur cok sevındımm o an neler hıssettıtıgını anlayabılıyorum sneı cok sukur rabbım her dıleyenee yasatsın bu durumları ınsllll cok sukrukı gec olsun guc olmasın saglıklıca gelsınler ınslll tekmelerını saydıgın gece senı emek ıcın uyadırdıgı gunlerıde gormek naısp olur bu gunler bol caa

elını karnına koy ve YA MUBDİ-YA MUHDİ-YA VARİS husna larını oku lutfen kı sık sıkı tutunsunlar esınde yapabılır ayy cokmutlu oldummm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar yardım. reglime 5 gün var. dün öğlen erken gebelk testi yaptım negatifti. bu sabah yaptım. ikinci çizgi silik cıktı. hangisi dogru aaa
tatlımm gebe olabılrısn ınslll kii bende 4 gun kala yapmıstım sılık cıkmıstıııı kı cok sukur degrım ıyıydıı beta baktırdım hemen cunkummmmmmmm

iyyim ben de canım dün bütün gün uyuduk eşim hala uyuyo onu kahvaltıya bekliyorum sen işte misin tatlım ?

daha çok erken bence 4 gün daha sabret canım ya da kanda baktır
evdeyim canım. haftasonları çalışmıyorum neyse kibenim koca da uyuyor. güya dün diyordi ki sakın kalkıp kahvaltı hazırlama. saat kaç olursa olsun beni kaldır ben kalkıp hazırlayacağım eee malımı biliyorum. kalkmadı tabii. kalkıp güzelce hazırlayıp yedim valla
canııııım suzancıııım. Allah razı olsun. ne güzel dualar ettin böyleeeeee. dediklerini yapacağım inşallah. senin bebiş büyümüş maşallah. doğuma hiçbir şey kalmamış. Allah sağlıcakla bir solukta kurtarsın canıım

dua herseyın bası ınsallahh cnaım benım saglıcakla kucaklarımıza alıp hasretlerımızle kucak kucaga uyumak hayalımız ınslll her gece dualarda dıyorum herkesler tatsın gec olsun guc olmasın esm ve ben her zaman dılıyoruzkı cucuksuz aıle kalmasın ınls bıs 4,5 senden sonra kavustuk ınsl kucagımıza almakda naısp olur herkesler yasasın ınsllllllllllllllll

amın bır solukda ınslll

ahahah önceden sallamayı çok severler ama işe gelince yan çizerler hepsi aynı demek ki ben de sadece benimki uyuyo sanıyodum afiyet olsun canım sen ye bebikleri aç bırakma
suzan ne güzel dileklerde bulunmuşsun yüreğin ne güzel inşallah sen de sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım inşallah Allah bize de yaşatır annelik babalık duygusunu

Heyyy ben geldim nerdesiiiiiinnn :) bebegimi gordum teyzesi cok sukur cok iyi..merak etme inanıyorumki seninki de cok saglikli bacim.. Boyumuz 5 cm olmus normalde bugun 10+6 dı ultrasona gore 11+3 dedi onden gidiyor.. Burun kemigi cene kemigi hepsi guzel olusmus dedi haftaya 2 li teste cagirdi icim cok rahat etti cok sukur saglikliymis.. Bulanti belirtiyi felan sordum hic bise hissetmiyorum dedim artik bulantinin bitme zamani dedi bundan sonra olursa bilki idrar yolu enfeksiyonu vardir dedi bide kan ilaci verdi iste boyle cnm darisi sana insallah sende icin rahat bi sekilde gelirsin :) merak etme yani bebislerimiz ÇOOOK İYİ ÇOK ŚÜKÜR :)))))

ohh maşallah subhanallahh..cinsiet için hic biryorumda bulunmadı mı :) azcık merak ettiydimde..aman ilaclarını güzel güzel ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…