hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Arca cığım canım, kusura bakma bugün fırsat bulup giremedim ama bi ara kısaca dışardan takip ettim , okudum yazını
ohhhhhhh çok şükür İnan okuduğum an öyle sevinip rahatladımki anlatamam.çok şükür bebişin iyi canım .Allah sağlıklı kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah

3 ü eksik kalmış pardon :) 34 cıkmış deger

oooo çok güzel tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin söyle bakalım nasıl hamile kaldın bi yöntemin var mı yumurtlama günlerinde her gün mü gün aşırı mı çarpışma oldu kaç zamandır bebek istiyodun bi ilaç falan kullandın mı ?
ehehe ne çok soru sordum de mi

ohh maşallah subhanallahh..cinsiet için hic biryorumda bulunmadı mı :) azcık merak ettiydimde..aman ilaclarını güzel güzel ic

Çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim :) cok sukur bebegimi gorunce cok rahatladim allahim insallah hep boyle iyi gider darisi sana artik hayalim1 guzel haberlerini bekliyorum :) rümeysacım cinsiyete gelince benim sıpa ultrasona girdik 3 sn hareket etti sonra uyudu dedim niye durdu hareket etse dedim daha cok kucuk annesi uyudu dedi haftaya gittigimde sorarim birazdaha buyumus olur teyzesi ekran bulaniktı biraz bacaklarını bile zor seçtim ben :)) gerisini sen düşün artik :))

uyudu mu ahaha çok sevimli yaa yavrusu güzel haberlerle geliyosunuz biz de seviniyoruz sayenizde canım inşallah Allah bize de yaşatır bu duyguları dua edin bizim için bol bol hamilelerin duaları kabul olurmuş ne de olsa

Canim benim en kısa zamanda rabbim tatlı bi bebek gönderir sanada..4 sene sonra kavustum bu bebege beklemenin ne demek oldugunu cok iyi bilenlerdenim pko vardi bende her ay test yapmak hayal kırıklığına ugramak nedir bilirim..4 sene sonra 2. Aşılamamda kavustum yavruma simdi gozumden sakiniyorum 3. Ayımız bitiyo cok sukur :) darısı tum gonulden isteyenlere insallah basta sen olmak uzere.. Ozel degilse sorun varmi neden olmuyo belki yardimci olabilecegim brsey vardir

Merhaba arkadaşlar;

topiğin son 8-10 sayfasını okudum.. umarım birkaç ay içinde bende sizler gibi güzel şeyler yazarım.. biraz kendimden bahsedeyim, bu temmuzda 3. yılımızı bitireceğiz evliliğimizde, allah şükür çok mutluyuz... 30 yaşındayım :26: ee artık yavaş yavaş bebek düşünmeye başladık..

3 aydır diyetteyim, 8 kilo verdim bir bu kadar daha verirsem süper olacak.. kilolu hamile kalmak istemiyorum çünkü..
boyum 1,66 kilom şu anda 70, 65 olmaya çalışıyorum ilk hedef, hatta olabilirsem 60 ama bakalım...

bu arada, haziran sonunda denemelere başlayacağız dedik eşimle.. gerçi 3-4gün sonra hastalanacağım için, haziranın son haftası yumurtlamayı kaçırmış olacağız ama ööle dedik işte, çünkü balayı otelimize tatile gidiyoruz bu ayın 22sinde, orada başlayalım anı olsun dedik

hepinizin sağlıkla , bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim.. arada size yazacağım.. bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı? öncesinde yaptıklarınız falan?
çok çömez kaldım aranızda ama idare edin

Bu arada, Orkide2 arkadaşımızın kanaması umarım önemli değildir, sağlıkla bebişlerini kucağına alır, hayırlı haberlerle gelir inşallah...

canım hşgeldin sefa geldin inşallah cok beklemeden bebişin gelir şu an moralim inan cok bozuk orkidemizden güzel haberler gelir inşallahh.şu an sana tavsiye edebelceğim tek şey balayına gitmeden doktor muayeneden gecmen bi sıkıntı varsa erkenden önlemini alırsın diye dedim tabi eşinde gitmeli tek taraflı olmuyor bu işler

kan kırmızı renkte olduğundan çook korktum. ultrason yapıldı. yerleşme kanaması dedi. bebekler sağlıklıymış çoook şükür. korkulacak bir durum yokmuş. dr dan bunları duyana kadar ömrümden ömür gitti. ben yine de 1 hafta rapor alır evde dinlenirim.

Allahım sana binlerce kez şükürler olsun al raporu dinlen evde kocanada söyle sana bi su bile aldırmasın seni yataktan kaldırmasın ilac falan verdi mi geldin mi eve seni aramamak icin zor tutuyorum kendimi

Allahım sana binlerce kez şükürler olsun al raporu dinlen evde kocanada söyle sana bi su bile aldırmasın seni yataktan kaldırmasın ilac falan verdi mi geldin mi eve seni aramamak icin zor tutuyorum kendimi

yeni bir ilaca gerek duymadı. düşük kanaması değil dedi. aynı ilaçlara devam. progesteron zaten kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…