hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sağol canım Rabbim meleğinizi size bağışlasın sağ salim kucağına alırsın inşallah bende tsh yüksekliği var tiroid yani daha önce kistim vardı onlar geçti şimdi de tiroid..eşimde bi sorun çıkmadı çok şükür.. ama sorun bende kafamı boşaltmam lazım stresten uzak durmam lazım ama yapamıyorum..tiroid için ilaç kullanmaya başladım inşallah artık bekletmez meleğim bizi 1 yıl oluyo korunmayalı

hoşgeldin canım öncelikle doktora gidip tahlilleri yaptır her şeyine bakar zaten bi de folik asite başlatır seni onu da düzenli içmen lazım.. bir de yumurtlama günlerini hesapladın mı inşallah çok bekletmeden gelir bebikiniz
Kanamaam var doktora gidiyorum. Çok kötüyüm
aklım çıktı çok şükür ki bişey yokmuş canım benim Allah korusun sizleri vallahi dua ediyorum sizin için orkidem evde dinlensende kafana takmamaya çalış lütfen bebiklerin seninle kalıcak Allah'ın izniyle bişey olmucak

kanama sinirimi bozdu yaa görünce ağlıyorum

rahatlıcaksan ağla da ama kendini ve bebiklerini üzme bitanem çok şükür ki doktor yerleşme kanaması demiş seninkiler ikiz ya yer bulmak için içerde kavga falan ettilerse artık o sırada azcık kanayıvermiştir önemli bişey olsa doktorun söylerdi zaten gönlünü ferah tut bebişlerin seninle kalıcak kalbimiz sizinle

hoşbulduk cnm.. güzel dileğin için çok teşekkürler... balayına gitmiyoruz cnm ya, 3 yıllık evliyiz zaten, balayı otelimize tekrar gidiyoruz.. ay çok güldüm, bi yandan balayı sayılır tabi

aşağıda açıklıyorum cnm, ben doktora gittim ama eşim neden gitsin, hani biraz bekleyip, olmazsa gitmesi daha iyi değil mi? şimdiden yapılması gereken kontroller mi var?

cnm çok çok geçmiş olsun... gözün aydın, ben yeniyim... müsait olduğunda bakarsın bi şeyler yazmıştım kendimle ilgili.. bol bol dinlen... tekrar geçiş olsun...

ben 2-3ay önce kadındoğumcuma gitmiştim, sorun yok demişti.. o zaman folik asit verdi, aslında o zamandan beri içiyorum ama haftada 2 kez falan unutuyorum.. :26: bi şey olmaz heralde..
onun dışında aralık ayında bende de tiroid çıkmıştı, o zamandan beri ilaç kullanıyorum zaten.. değerlerim normale döndü.. öncesinde tiroid doktorum uyardı, bekle diye, tiroid çok önemliymiş hamilelikte.. nisanda , ok artık benden izin çıktı, gerisi size kalmış demişti o dönemde de bazı vitaminlerimde eksiklik çıkmıştı, D vitamini, B vitamini, biotin falan, onları vermişti, 3 ay düzenli kullandım, şimdi gün aşırı içiyorum 1 tane... devam et sakıncası olmaz demişti...
yani doktora gittim, tekrar gitmeme gerek yoktur heralde di mi ...

sana da biran önce bebiş diliyorum... güzel haberlerini alalım hemencecik inşallah..

kanama sinirimi bozdu yaa görünce ağlıyorum

tabi bana söylemesi kolaydır, yaşadığın stresi en iyi sen biliyorsun ama üzerinden atmaya çalış cnm.. fazla stres de iyi değildir heralde.. seni rahatlatacak şeyler düşün..

azcık ağla cok değil bak cok şükür yerleşme kanamasıymış,ya rabbim sizleri korur inşallah..

çook şükür şimdi daha rahatım. çook sağolun kızlar

yani biryerde balayı oluyor.şöyle anlatmaya calışayım yaşınız 30 civarında olduğu için çalışmalara başlamadan önce ön muyaenden gecmek iyi olabilir.siz gitmişsinz bi sorun yok galiba eşinizde giderse bişey cıkarsa erkenden önlemini alırsınz.erkeklerin sperm testi vermesi yeterli oluyor normalde doktorlar 6 ay 1 sene korunmasız ilişki sonunda bebek olmassa diyorlarda hani yaşınız ortalarda oldgu icin dedim ben yanlış anlaşılmaın şahsi düşüncem saedce.yumurta günlerinide mutlaka bişekilde takipedin sonrası allah kerim.

merhaba hanımlar bütün sayfaları tek tek okuyayım dedim ama pek mümkün olmadı :) ben 23 yaşındayım 1 hafta sonra tam 1yıllık evli olcaz inşallah..bizim bi bebişimiz vardı fakat 14mayısta rutin kontrol için doktoruma gittim bebeğimin kalbinin atmadığını alınması gerektiği söylendi ve hemen hastaneye yatışım yapıldı ve malesef genel anestezi ile bebeğimi aldılar.11haftalık hamileyim diye gitmiştim ama 8hafta 1günden sonra gelişim olmamş.1hafta sonrasında tekrar kontrole gittiğimde doktorum herşeyin yolunda olduğunu,rahimin kendini çok çabuk toparladığını,bi sıkıntı olmadığını,patoloji sonucunun temiz çıktığını ve istersem hemen hamile kalabileceğimi söyledi.folik asite devam ediyorum ve denemelere de başladık umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bende hamile kalırım ve burda sizlerle paylaşırım.kendinize iyi bakın hamile olanlar kendilerine ve bebişlerine çok dikkat etsinler

hoşgeldiniz sefa geldiniz yüce rabbim inşallah aynı acıyı tekrar yaşatmaz.inşallah tez zamanda sağlıklı olarak hamile kalabilirsin.sende dikkat et kendinee

hoşgeldiniz sefa geldiniz yüce rabbim inşallah aynı acıyı tekrar yaşatmaz.inşallah tez zamanda sağlıklı olarak hamile kalabilirsin.sende dikkat et kendinee

hoşbuldummm :) amin inşallah.Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor bi durum.ayyyy inşşşalhh hayırlısıyla tekrar hamile kalabilirim inşallah..
sizin nasıl gidiyo hamilelik?inşallah bi sıkıntı yoktur..

şükürler olsun iyi gidiyor burdaki dostlarla 1 senedir burdayız onları tanıdğım icin kendimi şanslı hissediyorum kızımın bi sürü teyzesi var
şu konuda gönlün rahat olabilir hamile kalmanda şükürler olsun bi sıkıntın yok yumurtlama günlerini takip et sıkı sıkı

yok yok, yanlış anlamıyorum tabii, haklısınız... ama şimdi eşime söylesem çok gerilir, stres yapar biliyorum.. biz birkaç ay bekleyelim, sonra olmazsa (inşallah olur) o zaman gideriz...

çok teşekkürler uyarı için.. ben şimdi eksik olan vitaminlerimi kullanıyorum ve folik asit alıyorum. yumurtla günlerimi de iphone uygulamasıyla takip edicem ama başka bir önerini var mı? eczaneden alınan kitler varmış sanırım ama gerekli mi? ayy bilmiyorum ki, ben çok tecrübesizim bu konuda galiba... adet tarih aralarım genelde 26-28 gün.. o yüzden 13-14. gün yumurtlamam oluyor diye hesapladım, öncesi sonrasina 3er gün koysam bu aralara geliyor değil mi

Merhaba;
ben bu gruba bugün yazmaya başladım, çok geçmiş olsun cnm.. umarım en kısa zamanda bebişine kavuşursun.. hatta birlikte kavuşuruz.. güzel haberlerini bekleyeceğim buradan..

ayy ne oluyrsa bu erkeklere böyle bende eşimi biraz zor ikna edebilmiştim.ıphone uygulaması internetteki otomatik yumurtlama günleri hesaplayıcılarıyla aynısıysa pek tavsiye etmem niye belki o ay erken yumurtlaycan 14 deilde 12.gün bence ateşölcme yöntemi var 5 liraya alıyon ateşölceri 1 ay boyunca düzenli ölcüyorsun ateşini bat günü sabahı o gün kırmızıların gelip gelmeyeceğini bile öğrnebilyorsun(istisnalar icinde değilsen yani yüksek ateşte adet olmuyorsan)

ay bu güzelmiş, ben bunları internetten bir araştırayım en iyisi.. ben oluruna bırakacaktım ama bu işler öyle olmuyor anladığım kadarıyla.. bu arada bunları yaparken eşime yakalanırsam çok dalga geçer benimle

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
bak burda ayrıntılı anlatıyor nasıl olucağı.bizde elimizden geldiğince yorum yaparız ateşlerine.bu topikteki arkdaşlarda kullandı ateş ölcme yöntemini.ikinci balayınızı saldım cayıra yap tadını balayının geldikten sonraki ay başlarsın tabi balayında mucizen göbüşüne konarsa bilemem

bende gecen sene nisan ayında bu kulube üye oldugumda hic bişey bilmiyormuşum dedim akıntının şekli yumurtalma günleri carpışmalar bi sürü şey öğrendim vucudumu daha iyi tanıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…