http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
bak burda ayrıntılı anlatıyor nasıl olucağı.bizde elimizden geldiğince yorum yaparız ateşlerine.bu topikteki arkdaşlarda kullandı ateş ölcme yöntemini.ikinci balayınızı saldım cayıra yap tadını balayının geldikten sonraki ay başlarsın tabi balayında mucizen göbüşüne konarsa bilemem
bende gecen sene nisan ayında bu kulube üye oldugumda hic bişey bilmiyormuşum dedim akıntının şekli yumurtalma günleri carpışmalar bi sürü şey öğrendim vucudumu daha iyi tanıdım
azcık işim var ben kacar
Korunma suresince ne ile korundunuzsaol cnm, ayy inşallah ya çok güzel olur...gerçi zor, diyorum ya, hastalanmama 1 hafta kala gidiyoruz, geçmiş olur muhtemelen ama kısmet..
ben de sizlerden öğreneceğim inşallah... kolay gelsin
oooo çok güzel tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinsöyle bakalım nasıl hamile kaldın bi yöntemin var mı yumurtlama günlerinde her gün mü gün aşırı mı çarpışma oldu kaç zamandır bebek istiyodun bi ilaç falan kullandın mı ?
ehehe ne çok soru sordum de mi
Korunma suresince ne ile korundunuz
Kac gun kalacaksiniz tatilde.O zaman sen hasta olursan al atesolcerini grafigin icin de uye girisini yap hazirda bekle
canım bu ay ilk defa karar verdik. reglden itibaren 11. gün çalıştık :) dün erken gebelk testi silk cıktı. kanda da 34 cıktı beta. reglime 4 gün var daha. deger normalmi bilmiyorum
günaydınnnnnnnnnnn.....................
canım bu ay ilk defa karar verdik. reglden itibaren 11. gün çalıştık :) dün erken gebelk testi silk cıktı. kanda da 34 cıktı beta. reglime 4 gün var daha. deger normalmi bilmiyorum
günaydıın
orkideeem nasılsınızbi sorun yok demi korkuttun bizi dün o sıpalar bi doğsun bak biz napıyoruz onlara totolarına totolarına vurucaz bi yer kavgası şeyettirdiler diye üzdüler bizim biricik orkidemizi
canııım bugün iyiyim evde yatıyorum..oooh rahat böyle
Nasilsinizzzzz canlarrrrr bugunn cokkk isimm var pazara cikcm? Markete cikcm yemekkk yapcammm ooo bi suru isss var
yorma kendini
Merhaba kızlar eve gidince ayrıntıları yazarım. Bi maşallah deyin gari once ikizler geliyor
kızlar aklım cok karıştı. regle 5 gün kala beta 34 normalmi. erken gebelk testde sil cizgi. cum günü tekrar kana cagırdı dr ama? nolurr yaşayanlar fikir versin
kızlar aklım cok karıştı. Regle 5 gün kala beta 34 normalmi. Erken gebelk testde sil cizgi. Cum günü tekrar kana cagırdı dr ama? Nolurr yaşayanlar fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?