hayırlı cumalar
Kızlaarr size sorum olacak..biz yarın ikili teste gidiyoruz ben bebisimi gorunce tutulup kalıyorum :) heyecandan soracaklarımı unutuyorum mutlaka sormam gereken seyler neler tecrubeli arkadaslardan yardım istiyoruuuuuummmm :)
Ben hicbisey sormadiydim doktor zaten soyluyorki bilmemiz gerekenleri.ama senin sormak istediklerin varsa mutlaka kagida yaz sira beklerkende kagidi eline al ozman unutmaybilirsion en azindan ben oyle yapicam
Ne sorabileceğimi inan pek bilmiyorum aslında bide benim doktor sormasan soylemiyo gibi bise sanki hep ben hatırlatıyomusum gibi oluyo :) :)
Olmustur olmustur moralin biseye bozulmustur icten ice.kızlar nasılsınız bugün çok mutsuzum hiç bi nedende yok en ufak şeye sinirlerm kalkyo ağla ağla içim dışıma çıktı gözlerm falan şişti hep hem ağlym hem gülyorum resmen kriz geçryom bugün hiç iyi değilm bn
Keyfim nedense çok yerinde rümüş :) sen nasılsın:)
kızlaaarr gecen cumartesi gecesi yapılan tahlilde beta 34 cıkmıştı. dün gece yine yaptırdık. 450 cıktı. 5 günde bu artış normalmi azmı. daha bi doktor bulamadım kendime rutin için. bu beta degeri hakkından fikri olan varmı :)
Keyfim nedense çok yerinde rümüş :) sen nasılsın:)
kızlaaarr gecen cumartesi gecesi yapılan tahlilde beta 34 cıkmıştı. dün gece yine yaptırdık. 450 cıktı. 5 günde bu artış normalmi azmı. daha bi doktor bulamadım kendime rutin için. bu beta degeri hakkından fikri olan varmı :)
gayet normal canım. Bence haftaya cuma doktora bi git bakalım
iyi aksamlar kızlar kimse var mı nasılsınız
selam canlar nasilsiniz.ne var ne yok/gecmis yapamadim.kizlar ya ben kilo aldim cok.hamilelikde alamadim simdi aliyorum.2 ay icinde tam 6 kilo aldim.ne yapicam benya.diyette yapamiyorum.kendimi cok kotu hissediyorum,kocisimde kiziyor.takma kafana verirsin diyor.bide biz daha dogumdan sonra hic sey yapmadik. kocisde beni unuttun diyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?