hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

merhabalar kızlar, uzun zamandır girmedim buraya..takip ettiğim bazı gelişmeler vardı.Gözümü ayıramadım olanlardan..her neyse..
Yeni haberleri takip ederken ne yumurtlamayı takip ettim,ne ateş ölçtüm..öyle denk gelişine oldu ...Umarım işe yarar,bilemiyorum şu anda..bir de evime yeni bir misafir geldi.inanılmaz tatlı bir kediciğim daha oldu barınağa temizliğe yardımcı olmak için gitmiştim.oraya kuyruğu koptuğu için tedaviye getirmişler.yavru daha..en fazla 2 aylıktır..kafeste kalıyordu.kafesin bir köşesine sinmişti korkak korkak..kıyamadım aldım getirdim eve ... o korkak kız oldu sana kaplan ! şimdi bunları yazarken kolumu yalamakla meşgul.deli bir şey ve çok yılışık..ama aşık olduk birbirimize..
düğün fotoğrafı çektim çarşamba günü.bu ay dolu geçeceğe benziyor.

Bu ay bat 24'ü beklicez,görücez.yumurtlama dönemi geçmemiştir belki ama annem gelecek bugün..şansımıza küscez artık

orkidem profil fotoğrafını değiştirmişsin..yoksam gerçekten ikiz mi?
rümeysa,irem nasıl gidiyor göbüşleri büyütme?! kilo aldınız mı yau?!
cemrem,viole,berceste nasıl gidiyor?!

kız sen emdirmiyormuydun bebişi nasıl aldın kiloyu takma kafana herifin sana bişey demedikce niye kafana takıyon.az bebek bi 6 aylık olsun sonra o kiloları verirsin ne olcak kız sen ki iki cocuk büüyüten bi annesin senin elinden ucanla kacan bile kurtulamıyor ki
ağrım sızım yok da bulantım kusmam ve kaygım var
cancağızım yerim seni Kaygını bizim kedilere gönder,bulantı icin ilac kullanmaya başladın mı faydasını gördün mü

kız süper bi resimdi bu yaa gol atabildi mi bari gelin O ayakkabılarla zor olmuştur gerci.senin yeni misafir cok tatlı yaaaaaa

kızlarrrrrrrr ben bugün cok mutlu oldum özele gittim bebeğin renkli resmini cektireyim dedim sağolsun doktorum her tarafını inciğin gıncığını gösterdi,kızımın olacağı kesin dedi artık alışverişe başlayabilrsn dedi,ellerini ayaklarını gördüm kıpır kıpırdı ya omirilğine gene gösterdi sordum doktora demekki yüzüstü yatıyordun öyle denk geliyordur dedi.ya var ya rabbim herkese nasip eder inşallah sağlıklı gene tez zamandaaaa

Slm kızlar bizde bugün doktora gittik 2 li test icin :) ense kalınlığı 1.3 Çıktı cok iyi dedi ama yinede kan verdik 10 gun sonra cikacak insallah bi sorun cikmaz.. Bide doktorum KIZ gibi gördüm dediiiiiii cok mutluyum 2 haftaya kesinleşir dedi bakalim insallah yanilmaz :) rumeysa benimde senin gibi bi kîzım olacak galibaaa.. Ay cok mutluyummmmm :)

canım benimkinin ense kalılığıda 1,3 cıktıydı genede test yapıldıydı, ense kalınlığı normal cıkıp test yaptırmyan doktor cok az,kafana takma testi yani.ayyy aynen ayaklarım yere basmıyor ya..prensesin hayırlı olsun.

evet canıımdarısı başına
ilacı içince iyi de içmeyince kötü

her ikinizin de gözü aydın kızlaaar

Epeydir giremedim,kısa bir zaman dahada gelemeyeceğim .kızım senem çok kötü grip hasta ,ayrıietten yiğenimin düğün telaşı var şu sıralar . Bitaraftanda evet bazı benimle uğraşan kişileri bazen kaşımakla meşkulum bunların dışında iyiyim çok şükür ,gittikçe şişiyorum işte ,13 Haziran'ı dört gözle bekliyorum bebişimin iyi olduğunu görmek için ,

Viole -orkide-rümeysa beni merak edip sormuşsunuz Allah razı olsun kızlar :16
orkidem günlerimiz azaldı heeheyecan dorukta
Bütün kızlar hepimizi kocamaannn öpüyorum hepinizi çok seviyorum sağlıcakla kalın görüşmek üzere

aman iyisin yaa ooooh. iyi hadi kaşı bakalımkız ben strese daha fazla dayanamadım randevumu yarına aldım. artık bugün stresten mideme kramplar giriyor. gideyim iyi kötü ne varsa öğreneyim

bişeycik kalmamış kikim 13 hazirana..buralar sensiz cekilmiyor kikimmmmmmmmmm sen olmadan biz kendimizi yalnız hissedyoruz cabuk gelllllllll
kızına gecmişler olsun tez zamanda iyileşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…