cancağızım nasılsın ağrın sızın var mı
kız sen emdirmiyormuydun bebişi nasıl aldın kiloyu takma kafana herifin sana bişey demedikce niye kafana takıyon.az bebek bi 6 aylık olsun sonra o kiloları verirsin ne olcak kız sen ki iki cocuk büüyüten bi annesin senin elinden ucanla kacan bile kurtulamıyor kiselam canlar nasilsiniz.ne var ne yok/gecmis yapamadim.kizlar ya ben kilo aldim cok.hamilelikde alamadim simdi aliyorum.2 ay icinde tam 6 kilo aldim.ne yapicam benya.diyette yapamiyorum.kendimi cok kotu hissediyorum,kocisimde kiziyor.takma kafana verirsin diyor.bide biz daha dogumdan sonra hic sey yapmadik. kocisde beni unuttun diyor,
cancağızım yerim seniağrım sızım yok da bulantım kusmam ve kaygım var
kız süper bi resimdi bu yaa gol atabildi mi bari gelinmerhabalar kızlar, uzun zamandır girmedim buraya..takip ettiğim bazı gelişmeler vardı.gözümü ayıramadım olanlardan..her neyse..
Yeni haberleri takip ederken ne yumurtlamayı takip ettim,ne ateş ölçtüm..öyle denk gelişine oldu ...umarım işe yarar,bilemiyorum şu anda..bir de evime yeni bir misafir geldi.inanılmaz tatlı bir kediciğim daha olduBarınağa temizliğe yardımcı olmak için gitmiştim.oraya kuyruğu koptuğu için tedaviye getirmişler.yavru daha..en fazla 2 aylıktır..kafeste kalıyordu.kafesin bir köşesine sinmişti korkak korkak..kıyamadım aldım getirdim eve ... O korkak kız oldu sana kaplan ! şimdi bunları yazarken kolumu yalamakla meşgul.deli bir şey ve çok yılışık..ama aşık olduk birbirimize..
Düğün fotoğrafı çektim çarşamba günü.bu ay dolu geçeceğe benziyor.
Eki Görüntüle 730730
bu ay bat 24'ü beklicez,görücez.yumurtlama dönemi geçmemiştir belki ama annem gelecek bugün..şansımıza küscez artık
Orkidem profil fotoğrafını değiştirmişsin..yoksam gerçekten ikiz mi?
Rümeysa,irem nasıl gidiyor göbüşleri büyütme?! Kilo aldınız mı yau?!
Cemrem,viole,berceste nasıl gidiyor?!
Slm kızlar bizde bugün doktora gittik 2 li test icin :) ense kalınlığı 1.3 Çıktı cok iyi dedi ama yinede kan verdik 10 gun sonra cikacak insallah bi sorun cikmaz.. Bide doktorum KIZ gibi gördüm dediiiiiii cok mutluyum 2 haftaya kesinleşir dedi bakalim insallah yanilmaz :) rumeysa benimde senin gibi bi kîzım olacak galibaaa.. Ay cok mutluyummmmm :)
merhabalar kızlar, uzun zamandır girmedim buraya..takip ettiğim bazı gelişmeler vardı.Gözümü ayıramadım olanlardan..her neyse..
Yeni haberleri takip ederken ne yumurtlamayı takip ettim,ne ateş ölçtüm..öyle denk gelişine oldu ...Umarım işe yarar,bilemiyorum şu anda..bir de evime yeni bir misafir geldi.inanılmaz tatlı bir kediciğim daha oldubarınağa temizliğe yardımcı olmak için gitmiştim.oraya kuyruğu koptuğu için tedaviye getirmişler.yavru daha..en fazla 2 aylıktır..kafeste kalıyordu.kafesin bir köşesine sinmişti korkak korkak..kıyamadım aldım getirdim eve ... o korkak kız oldu sana kaplan ! şimdi bunları yazarken kolumu yalamakla meşgul.deli bir şey ve çok yılışık..ama aşık olduk birbirimize..
düğün fotoğrafı çektim çarşamba günü.bu ay dolu geçeceğe benziyor.
Eki Görüntüle 730730
Bu ay bat 24'ü beklicez,görücez.yumurtlama dönemi geçmemiştir belki ama annem gelecek bugün..şansımıza küscez artık
orkidem profil fotoğrafını değiştirmişsin..yoksam gerçekten ikiz mi?
rümeysa,irem nasıl gidiyor göbüşleri büyütme?! kilo aldınız mı yau?!
cemrem,viole,berceste nasıl gidiyor?!
ilacı içince iyi de içmeyince kötükız sen emdirmiyormuydun bebişi nasıl aldın kiloyu takma kafana herifin sana bişey demedikce niye kafana takıyon.az bebek bi 6 aylık olsun sonra o kiloları verirsin ne olcak kız sen ki iki cocuk büüyüten bi annesin senin elinden ucanla kacan bile kurtulamıyor ki
cancağızım yerim seniKaygını bizim kedilere gönder,bulantı icin ilac kullanmaya başladın mı faydasını gördün mü
kız süper bi resimdi bu yaa gol atabildi mi bari gelinO ayakkabılarla zor olmuştur gerci.senin yeni misafir cok tatlı yaaaaaa
kızlarrrrrrrr ben bugün cok mutlu oldum özele gittim bebeğin renkli resmini cektireyim dedim sağolsun doktorum her tarafını inciğin gıncığını gösterdi,kızımın olacağı kesin dedi artıkalışverişe başlayabilrsn dedi,ellerini ayaklarını gördüm kıpır kıpırdı ya omirilğine gene gösterdi sordum doktora demekki yüzüstü yatıyordun öyle denk geliyordur dedi.ya var ya rabbim herkese nasip eder inşallah sağlıklı gene tez zamandaaaa
her ikinizin de gözü aydın kızlaaarSlm kızlar bizde bugün doktora gittik 2 li test icin :) ense kalınlığı 1.3 Çıktı cok iyi dedi ama yinede kan verdik 10 gun sonra cikacak insallah bi sorun cikmaz.. Bide doktorum KIZ gibi gördüm dediiiiiii cok mutluyum 2 haftaya kesinleşir dedi bakalim insallah yanilmaz :) rumeysa benimde senin gibi bi kîzım olacak galibaaa.. Ay cok mutluyummmmm :)
aman iyisin yaa ooooh. iyi hadi kaşı bakalımEpeydir giremedim,kısa bir zaman dahada gelemeyeceğim .kızım senem çok kötü grip hasta ,ayrıietten yiğenimin düğün telaşı var şu sıralar . Bitaraftanda evet bazı benimle uğraşan kişileri bazen kaşımakla meşkulumbunların dışında iyiyim çok şükür ,gittikçe şişiyorum işte ,13 Haziran'ı dört gözle bekliyorum bebişimin iyi olduğunu görmek için ,
Viole -orkide-rümeysa beni merak edip sormuşsunuz Allah razı olsun kızlar :16
orkidem günlerimiz azaldı heeheyecan dorukta
Bütün kızlar hepimizi kocamaannn öpüyorum hepinizi çok seviyorumsağlıcakla kalın görüşmek üzere
Epeydir giremedim,kısa bir zaman dahada gelemeyeceğim .kızım senem çok kötü grip hasta ,ayrıietten yiğenimin düğün telaşı var şu sıralar . Bitaraftanda evet bazı benimle uğraşan kişileri bazen kaşımakla meşkulumbunların dışında iyiyim çok şükür ,gittikçe şişiyorum işte ,13 Haziran'ı dört gözle bekliyorum bebişimin iyi olduğunu görmek için ,
Viole -orkide-rümeysa beni merak edip sormuşsunuz Allah razı olsun kızlar :16
orkidem günlerimiz azaldı heeheyecan dorukta
Bütün kızlar hepimizi kocamaannn öpüyorum hepinizi çok seviyorumsağlıcakla kalın görüşmek üzere
Koseye sıkısmıs gibiyim.aglayamiyorum bebegime bisey olur diye.icime atiyorum karnima kramplar giriyor cik cikabilirsen isin icinden.
Hic iyi degilim.kimseyedde anlatamiyom derdimi.bi cikis yolu ariyorum oda yokya iste.noldu canim.iyimisin:26::26::26::26:kendine cok dikkat et.
nasilsiniz kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?