hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Benimki esimle alakali anlatmayi o kadar cokk isterdimki iste anlatamiyom.seninkide ozelmi.bende aglamayi cok istiyom ama bebegi uzucem diye tutuyom

benimde eşimle alakalı sayılır bilmiyorum belkide benimle alakalıdır kafam okadar karışıkki..sanki benimle ilgilenmiyormuş gibi geliyor dün biraz tartıştık aslında.beni kırmak için elinden geleni yapıyor sanki yada bana öyle geliyor oofffffffffff bilmiyoum bugünde nöbetçi sabahtan beri tek başımayım kafayı yicem. anlat içine atıpta bebeğini strese sokma canım

Hic iyi degilim.kimseyedde anlatamiyom derdimi.bi cikis yolu ariyorum oda yokya iste.

canim ya.simdide en hasas donemdesin onunda buyuk etkis var.bende arada sorular yasiyorum esimle.her kes yasar.uzme kendini.aglmak isiyorsan biraz agla rahatlarsin.,icine atinca om zaman dahada kotu.

canim ya.simdide en hasas donemdesin onunda buyuk etkis var.bende arada sorular yasiyorum esimle.her kes yasar.uzme kendini.aglmak isiyorsan biraz agla rahatlarsin.,icine atinca om zaman dahada kotu.
oyle gunluk siradan bi konu degilki.onu tanidigimdan beri bu artik 3.oldu onceden tartistik konuyu kapattik tepki vermedim ama artik tartisacak gucum yok cuknu karnimda bebegim var.konuyu gene kapatsam daha icim iicimi yiyor nasil olcak bilmiyom aksam annemlere gitmyi dusunuyom biraz orda kalicam

canimya anenlere git istersen.uzak kal degisiklik olur.benim esimde zor adamdir.kizlar dogmada once ayrilma derecesine gelmistik.kizlar oldu degisdi biraz.ama arada gene bazen karsimda o insan oldugunu hatirlatiyor sagolsun.of ya bu erkek milleti neden boyle.

Bende oyle dusunuyom az yoklugumu bilsin.2.olayda da sadece tartisiydik demekki yetmedi.bi adim bu konuda geri adim atsa gam yemicem anlicam onuda o tam aksine gectikce geciyor kendini bu konuda basim bi dunya camasirlarimi katliyom evide topladim gelsin otursun evinde

git dinlen biraz.o bakar basinin caresine.uzulme sen rumusum.
benimki de aynen boyle/kendisinde hic hata yokmus gibi davraniyor.
bak gor kizin dogunca nasil degisecek

Neden evde olmadigimi yazip biraktim.uzerimi degistirp cikicam.umarim duzelir.

canım benim gerçekten seni aldatılmaktan bile daha çok üzen sey neymiş cidden merak ettim..bu kadar üzdüyse seni cidden uzaklaş yazın bende aynısını yapmıştım.. bi hatası diğer herseyi tetiklemişt..i bende 2 ay memlekette kaldım annem gilde..2 defa beni götürmek için geldi ama hala kendi haklıymış gibi yaptı yinede dönmedim okadar yolu paşa paşa geri dönd.. en son çok kötü pişman halde geldi ozaman barıştık ama ona ii ders oldu..hala bazen dengesiz davranıyor ama okadarınıda çekiyorum artık asker milletinin hepsinin huyu birbirinden beter..sonrada hamile kaldım işte.. tek umudum bu bebeğin hayatımıza ışık olması.. sende sıkma canını..ne zaman konuşmak istersen biz burdayız canım benim

Bütün askerleri bir tutma tatlım ya bak sen öyle deyince üstüme alındım şimdi :):):):)
bnmde eşim asker ama beni bi askerle ewli olduğuma bi gün bile pişman etmedi... Ewlenmeden önce çok şey yaşadık biz... Annem eşimi öğrenince çok tepki gösterdi imkansız dedi olmaz dedi vermm dedi, sen asker kahri cekemezsin nazlısin üzülürsun kaldiramazzsin dedi... Üç ay dayanamazsin donersin dedi... Iki sene olcak ewleneli bi gün pişman olmadım... Doğuda terör bölgesinde calisiyo.... işi çok,
sitresi çok ama onu ewe girmeden önce kapıda bırakmasını işinin stresini ewine yansitmamayi çok iyi bilir...
Benim kocam kanatsız melek.... Yakışıklı askerim o benim :):):)

Dunyanin en iyi insani esim ama iste tek bir huyu yiyip bitiriyo beni.sirtima vuruyo agrim yaaa offff

Rümüşüm ya ben çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca uzme kendini dicem ama sen uzulmussun bi kere ama bebisini düşün onuda sen üzme.... Annenlere gidecekmissin orda temizle kafanı çok düşünme ötesini... O hatasını anlar da gelip gönlünü alır zaten...

rümüşüm yazdıklarını okurken doktorda sıra bekliyordum bir şey yazamadım. inan çok üzüldüm. bir an önce her şey düzelir inşallah

kızlar bebişlerimi gördüm içim rahatladı. kesenin biri hala küçük. ama kalp atımları var çok şükür. kanama odağı mı değil mi emin olamadı ama bir yer gördü. her ihtimale karşı depo progesteron başladı. 1 ay da heyet raporu verecek yarın. bir de kan uyuşmazlığı için iğne vurulacak yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…