Hic iyi degilim.kimseyedde anlatamiyom derdimi.bi cikis yolu ariyorum oda yokya iste.
Benimki esimle alakali anlatmayi o kadar cokk isterdimki iste anlatamiyom.seninkide ozelmi.bende aglamayi cok istiyom ama bebegi uzucem diye tutuyomne oldu cnm neyin var belki yardımcı olabilirim gerçi benimde senden geri kalır yanım yokya.. ağlamak istiyorum çok kötü hissediyorum bende
Benimki esimle alakali anlatmayi o kadar cokk isterdimki iste anlatamiyom.seninkide ozelmi.bende aglamayi cok istiyom ama bebegi uzucem diye tutuyom
Hic iyi degilim.kimseyedde anlatamiyom derdimi.bi cikis yolu ariyorum oda yokya iste.
Karnima kramplar giriyor
Karnima kramplar giriyor
oyle gunluk siradan bi konu degilki.onu tanidigimdan beri bu artik 3.oldu onceden tartistik konuyu kapattik tepki vermedim ama artik tartisacak gucum yok cuknu karnimda bebegim var.konuyu gene kapatsam daha icim iicimi yiyor nasil olcak bilmiyom aksam annemlere gitmyi dusunuyom biraz orda kalicamcanim ya.simdide en hasas donemdesin onunda buyuk etkis var.bende arada sorular yasiyorum esimle.her kes yasar.uzme kendini.aglmak isiyorsan biraz agla rahatlarsin.,icine atinca om zaman dahada kotu.
oyle gunluk siradan bi konu degilki.onu tanidigimdan beri bu artik 3.oldu onceden tartistik konuyu kapattik tepki vermedim ama artik tartisacak gucum yok cuknu karnimda bebegim var.konuyu gene kapatsam daha icim iicimi yiyor nasil olcak bilmiyom aksam annemlere gitmyi dusunuyom biraz orda kalicam
bencede ağla rahatla böyle daha çok üzersin bebeğini yan yat uzan dinlen derin nefes al ver geçer..bukadarmı kötü senin gibi neşeli bi insanı bile bukadar üzüyor
canimya anenlere git istersen.uzak kal degisiklik olur.benim esimde zor adamdir.kizlar dogmada once ayrilma derecesine gelmistik.kizlar oldu degisdi biraz.ama arada gene bazen karsimda o insan oldugunu hatirlatiyor sagolsun.of ya bu erkek milleti neden boyle.
Bende oyle dusunuyom az yoklugumu bilsin.2.olayda da sadece tartisiydik demekki yetmedi.bi adim bu konuda geri adim atsa gam yemicem anlicam onuda o tam aksine gectikce geciyor kendini bu konuda basim bi dunya camasirlarimi katliyom evide topladim gelsin otursun evinde
Dunyanin en iyi insani esim ama iste tek bir huyu yiyip bitiriyo beni.sirtima vuruyo agrim yaaa offff
Neden evde olmadigimi yazip biraktim.uzerimi degistirp cikicam.umarim duzelir.hatasiz kul olmazmis.idare etcez kocislermizi.ama arada burunlarini surtmek lazim
Neden evde olmadigimi yazip biraktim.uzerimi degistirp cikicam.umarim duzelir.
Dunyanin en iyi insani esim ama iste tek bir huyu yiyip bitiriyo beni.sirtima vuruyo agrim yaaa offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?