Bütün askerleri bir tutma tatlım ya bak sen öyle deyince üstüme alındım şimdi :):):):)
bnmde eşim asker ama beni bi askerle ewli olduğuma bi gün bile pişman etmedi... Ewlenmeden önce çok şey yaşadık biz... Annem eşimi öğrenince çok tepki gösterdi imkansız dedi olmaz dedi vermm dedi, sen asker kahri cekemezsin nazlısin üzülürsun kaldiramazzsin dedi... Üç ay dayanamazsin donersin dedi... Iki sene olcak ewleneli bi gün pişman olmadım... Doğuda terör bölgesinde calisiyo.... işi çok,
sitresi çok ama onu ewe girmeden önce kapıda bırakmasını işinin stresini ewine yansitmamayi çok iyi bilir...
Benim kocam kanatsız melek.... Yakışıklı askerim o benim :):):)
ewet canım biz ikimizde adanaliyiz... :) biz suan muştayiz varto die bi ilcesi... Eşim 3 yıldır burda ben iki yıldır... Çok şükür kurtuluyoruz burdan karaman etmenek'e gidicez :)
ewet canım biz ikimizde adanaliyiz... :) biz suan muştayiz varto die bi ilcesi... Eşim 3 yıldır burda ben iki yıldır... Çok şükür kurtuluyoruz burdan karaman etmenek'e gidicez :)
merhaba kızlar iyi aksamlar nasılsınız
ewet hemso eşimin ilk görev yeri :) ama iyi olmamış canım ya ilk haftadan bu yapilirmi... :) bizimde bidahaki doğuda aynı problem olcak sanırım... Cunki hakkari tunceli şırnak üçlüsünü her asker göruyo sanırım.. ew götürülmeyen biyer olursa bizde ayrı düşcez... Şimdiden kafa olarak hazırlıyorum kendimi en kötüsüne... Eşim yumurtaliktan ama merkezde oturuyorlar bizde yüreğire bağlı bi köydeniz canım ama ben orta okuldan sonra çıktım köyden...
iyi akşamlar :) iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın :)
ewet hemso eşimin ilk görev yeri :) ama iyi olmamış canım ya ilk haftadan bu yapilirmi... :) bizimde bidahaki doğuda aynı problem olcak sanırım... Cunki hakkari tunceli şırnak üçlüsünü her asker göruyo sanırım.. ew götürülmeyen biyer olursa bizde ayrı düşcez... Şimdiden kafa olarak hazırlıyorum kendimi en kötüsüne... Eşim yumurtaliktan ama merkezde oturuyorlar bizde yüreğire bağlı bi köydeniz canım ama ben orta okuldan sonra çıktım köyden...
iyi sayılırım tatlım gün sayıyorum işte
bennde kısmet olursa bu ayın sonunda gircem tatlım adanaya esimde tummyz sonunda gelcek meil iznimizi kullancaz inşallah birliktede :)
bennde kısmet olursa bu ayın sonunda gircem tatlım adanaya esimde tummyz sonunda gelcek meil iznimizi kullancaz inşallah birliktede :)
allah bi nefeste kurtarsın sağlıkla al bebişini kucağına :) az kalmış sık dişini :) kızmıydı bacım seninki
kız teyzesi adı da yağmur olacak inşaallah ama çok tembel bi doğamadı sıkıldım artık yusyuvarlak gezmekten
sık dişini bacımm.. ayyyyy ne güzel bi kız :) benim hep hayalim.. bende dün gittim kız gibi görünüyo ama 2 haftaya kesinleşir dedi kısmet artık sağlıklı olsunda.. nede olsa çok zor kavuştum ben bu bebeğe 4 senede
benim bi kızım var ama bende yağmurumu tam 6 yılda bulabildim çok şükür tabiki sağlıklı olması en önemli şey ama keşke bi şehzadem olsaydı inşaallah üçüncüde bulacağım ŞEHZADE mi
allah ikisinide sana bağışlasın :) boşver bacım annem hep derki en kötü kız en iyi erkekten iyidir der :) benimde kızım olsa daha ne isterim :) e bi kızın varmış diğeri niye bukadar bektetti sıpa :)
ilk kızım 9 yasına girdi eşimde de bendede sorun yoktu ama olmadı işte bekledik durduk ama rabbime çok şükür verdi işte
diğerinin ismi ne :) şimdi kıskançlıklarda başlar onu seviyosunuz beni sevmiyosunuzlar felan :)
resimde kızım fatıma nur ismi yok hiç kıskanmıyo hatta kardeşinin bütün kıyafetlerini o aldı kumbarasından karşıladı herşeyi çok istiyo çokta seviyo karnımı mıncıklıyo görmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?