hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yok cnm üstüne alınma bizim olayımız farklı allah mutluluğunuzu bozmasın :) benim eşim normalde pilot yolcu uçağı lisansı yok bi tek.. o yüzden iş sıkıntı oldu..askeriyeye sırf bi işi olsunda benimle evlenebilsin die girdi.. yani ben onu tanıdığımda askeriyeyle uzaktan yakından alakası yoktu o yüzden şuan işini hiç sevmiyor ve istifa edeceği günü şafaksayar gibi sayıyor 10 yılını doldurunca bırakacak..bizde mutluyuz çok şükür ama ister istemez askerlik evin içine giriyor çünkü HİÇ istemediği bi işi yapıyor..bu arada eski yazılarını okumuştum adanalısın sanırım bende adanalıyım şuan Aksarayda oturuyoruz tunceliden geldik buraya 3 senedir burdayız seneyede tayinimiz var.. sen nerdesin tayininiz ne zaman :)

ewet canım biz ikimizde adanaliyiz... :) biz suan muştayiz varto die bi ilcesi... Eşim 3 yıldır burda ben iki yıldır... Çok şükür kurtuluyoruz burdan karaman etmenek'e gidicez :)

hayırlı olsun canım tayininiz :) seneye bakalım bizi nereler bekliyo :) eşinin ilk tayin yerimi muş? bizde 3 yıldır burdayız tuncelideyken ben evimi götürememiştim dağın başındaydı ev felan yoktu tabi lojmanda yoktu sadece ziyaretine gitmiştim kısa bi süre.. pazartesi evlendik cumartesi eşim gitti 1 haftalık evli bile değilken ayrı düştük 2 sene ayrı kaldık..adana merkezdenmisin :) HEMŞERİMMMMMM insan kendi memleketinden birini bulunca akrabasını bulmuş gibi oluyo :)

ewet hemso eşimin ilk görev yeri :) ama iyi olmamış canım ya ilk haftadan bu yapilirmi... :) bizimde bidahaki doğuda aynı problem olcak sanırım... Cunki hakkari tunceli şırnak üçlüsünü her asker göruyo sanırım.. ew götürülmeyen biyer olursa bizde ayrı düşcez... Şimdiden kafa olarak hazırlıyorum kendimi en kötüsüne... Eşim yumurtaliktan ama merkezde oturuyorlar bizde yüreğire bağlı bi köydeniz canım ama ben orta okuldan sonra çıktım köyden...

ewet canım hemde çok kötü oldu evlimiyim değilmiyim anlayamadım :) bi yandanda iyi oldu diyorum evimi kurup ayrı kalmak daha zor olurdu galiba.. herşey kader kısmet tabi.. biraz şansın varsa hiç ayrı kalmazsın inşallah çünkü ne kadar arkadaşım varsa şırnağada evini götürdü karsada, hemde sarıkamışa :) bende adana merkezdenim eşim adana karataşlı :) haftayada iznimiz var tabi il içi tayin çıkmazsa çıkarsa ertelenir :) hayırlısı olsun ne diyelim

bennde kısmet olursa bu ayın sonunda gircem tatlım adanaya esimde tummyz sonunda gelcek meil iznimizi kullancaz inşallah birliktede :)

ohhhh ne güzel gez toz bacım :) bende öyle yapmayı düşünüyorum..ne yaptın ev işini hallettinmi taşınma olayını felan

kız teyzesi adı da yağmur olacak inşaallah ama çok tembel bi doğamadı sıkıldım artık yusyuvarlak gezmekten

sık dişini bacımm.. ayyyyy ne güzel bi kız :) benim hep hayalim.. bende dün gittim kız gibi görünüyo ama 2 haftaya kesinleşir dedi kısmet artık sağlıklı olsunda.. nede olsa çok zor kavuştum ben bu bebeğe 4 senede

benim bi kızım var ama bende yağmurumu tam 6 yılda bulabildim çok şükür tabiki sağlıklı olması en önemli şey ama keşke bi şehzadem olsaydı inşaallah üçüncüde bulacağım ŞEHZADE mi

allah ikisinide sana bağışlasın :) boşver bacım annem hep derki en kötü kız en iyi erkekten iyidir der :) benimde kızım olsa daha ne isterim :) e bi kızın varmış diğeri niye bukadar bektetti sıpa :)

allah ikisinide sana bağışlasın :) boşver bacım annem hep derki en kötü kız en iyi erkekten iyidir der :) benimde kızım olsa daha ne isterim :) e bi kızın varmış diğeri niye bukadar bektetti sıpa :)

ilk kızım 9 yasına girdi eşimde de bendede sorun yoktu ama olmadı işte bekledik durduk ama rabbime çok şükür verdi işte

diğerinin ismi ne :) şimdi kıskançlıklarda başlar onu seviyosunuz beni sevmiyosunuzlar felan :)

resimde kızım fatıma nur ismi yok hiç kıskanmıyo hatta kardeşinin bütün kıyafetlerini o aldı kumbarasından karşıladı herşeyi çok istiyo çokta seviyo karnımı mıncıklıyo görmen lazım

ay ne güzel sana yardımcıda olur bari :) sana tavsiyem doğumdan sonra emzirmeden bebişine 1 çay kaşığı soda ver gaz felan olmuyo kardeşim geçen sene doğurdu ne gaz ne bişe emiyodu memeyi bıraktığı gibi gazı çıkıyodu bende öyle yapmayı düşünüyorum gözümle görmesem inanmazdım :) bide 1 çay kaşığı zemzem suyuna biraz medine hurması ezip ver oda neye faydalı oldu bilmiyorum ama öyle yaptı annem kardeşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…