hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sünnet zemzemle hurma vermek ama medine hurmasını nerde bulabilirim bilmiyorum

canım benim hikayem özetle şu: biz ewlendik ilk yıl istemedik gezelim tozalim dedik... Ikinci yıl başladık çalışmalara bir yıldır ugrasiyoduk olmuyodu... Doktora gittik geçen ay bende bisi çıkmadı ama eşimde varikosel çıktı malesef... Bu ay ilaç kullandık kontrolletimiz var tekrar haftaya geçmesiyle ilaçla ameliyat olacak... Bekliyoruz bakalım sonuçları hetcan ve korkuyla

Bu arada evi az çok toparladim canım evimizde orda hazır şimdilik herşey yolunda... :)

bence ailene yansıtma derim. onlar daha çok üzülecekler, sen bir kaç gün sonra unutursun ama onlar asla, ve ister istemez damatlarına karşı ön yargılı bakmaya başlarlar. şuan hamilesin ve ister istemez hormonlar ön planda kendini ve bebişini üzmeye değmez. haa burnu sürtsùn ona hic bisey demem haklisin ama nolur ailene yansıtma canim..

Iyim bende nasıl olim... Benimkide gitcek bugün istanbula perşembe doncek... Yumurtlama günü güme gidebilir

Madurumda madurum çok madurum madurum
1- kaç günde adet oluyodun ,
2- bugün adetin ilk gününden itibaren kaçıncı günündesin
3- ateş nasıl gidiyo bu 3 ünü istiyorum
adamla bugün vedalaş perşembe kesin karşıla kaçmasın güm falan yok patlatma var bu ay

sen nerelerdesin kızz? biz napalım işte müzmin bebişsizler olarak takılıyoruz bat 15 haziran bekliyorum bu sefer oldu galiba 24üne daha var çalışmalara ara vermeyin bence arada buraya uğra da gelişmeleri yaz öyle alıp başını gitme bi daha

naber violem nassın bakalım , ateş ölçer aldın mıydı ne durumdaın bakalım ..................

yok alamadım canım ya ama bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum bilmiyorum belki de psikolojiktir ama bekliyorum günümü işte eğer bu ay hamileysem bebeğimin doğum tarihi benimkiylle aynı bile olabilir inşallah hamileyimdir

rabbim gönlüne göre versin tatlım ateş ölçeydin önceden halay havası çalmaya başlayabilirdik

oy canım benim inşallah hamilesindir

rabbim gönlüne göre versin tatlım ateş ölçeydin önceden halay havası çalmaya başlayabilirdik
olsun geç olsun güç olmasın ama demi bu ay olmasa da moralimi bozmucam zaten kesin kararlıyım Rabbim en doğru zamanı biliyodur vardır bi hayır
oy canım benim inşallah hamilesindir
inşallah canım bakalım bekleyip görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…