ay ne güzel sana yardımcıda olur bari :) sana tavsiyem doğumdan sonra emzirmeden bebişine 1 çay kaşığı soda ver gaz felan olmuyo kardeşim geçen sene doğurdu ne gaz ne bişe emiyodu memeyi bıraktığı gibi gazı çıkıyodu bende öyle yapmayı düşünüyorum gözümle görmesem inanmazdım :) bide 1 çay kaşığı zemzem suyuna biraz medine hurması ezip ver oda neye faydalı oldu bilmiyorum ama öyle yaptı annem kardeşime
sünnet zemzemle hurma vermek ama medine hurmasını nerde bulabilirim bilmiyorum
sünnet zemzemle hurma vermek ama medine hurmasını nerde bulabilirim bilmiyorum
canım benim hikayem özetle şu: biz ewlendik ilk yıl istemedik gezelim tozalim dedik... Ikinci yıl başladık çalışmalara bir yıldır ugrasiyoduk olmuyodu... Doktora gittik geçen ay bende bisi çıkmadı ama eşimde varikosel çıktı malesef... Bu ay ilaç kullandık kontrolletimiz var tekrar haftaya geçmesiyle ilaçla ameliyat olacak... Bekliyoruz bakalım sonuçları hetcan ve korkuyla
oyle gunluk siradan bi konu degilki.onu tanidigimdan beri bu artik 3.oldu onceden tartistik konuyu kapattik tepki vermedim ama artik tartisacak gucum yok cuknu karnimda bebegim var.konuyu gene kapatsam daha icim iicimi yiyor nasil olcak bilmiyom aksam annemlere gitmyi dusunuyom biraz orda kalicam
Günaydın ırem napiyosun nasılsın bakalim... bal bocegin nasıl :)
Günaydın ırem napiyosun nasılsın bakalim... bal bocegin nasıl :)
Iyim bende nasıl olim... Benimkide gitcek bugün istanbula perşembe doncek... Yumurtlama günü güme gidebilir
1- kaç günde adet oluyodun ,Iyim bende nasıl olim... Benimkide gitcek bugün istanbula perşembe doncek... Yumurtlama günü güme gidebilir
Madurumda madurum çok madurum madurum
sen nerelerdesin kızz?merhabalar kızlar, uzun zamandır girmedim buraya..takip ettiğim bazı gelişmeler vardı.Gözümü ayıramadım olanlardan..her neyse..
Yeni haberleri takip ederken ne yumurtlamayı takip ettim,ne ateş ölçtüm..öyle denk gelişine oldu ...Umarım işe yarar,bilemiyorum şu anda..bir de evime yeni bir misafir geldi.inanılmaz tatlı bir kediciğim daha oldubarınağa temizliğe yardımcı olmak için gitmiştim.oraya kuyruğu koptuğu için tedaviye getirmişler.yavru daha..en fazla 2 aylıktır..kafeste kalıyordu.kafesin bir köşesine sinmişti korkak korkak..kıyamadım aldım getirdim eve ... o korkak kız oldu sana kaplan ! şimdi bunları yazarken kolumu yalamakla meşgul.deli bir şey ve çok yılışık..ama aşık olduk birbirimize..
düğün fotoğrafı çektim çarşamba günü.bu ay dolu geçeceğe benziyor.
Eki Görüntüle 730730
Bu ay bat 24'ü beklicez,görücez.yumurtlama dönemi geçmemiştir belki ama annem gelecek bugün..şansımıza küscez artık
orkidem profil fotoğrafını değiştirmişsin..yoksam gerçekten ikiz mi?
rümeysa,irem nasıl gidiyor göbüşleri büyütme?! kilo aldınız mı yau?!
cemrem,viole,berceste nasıl gidiyor?!
naber violem nassın bakalım , ateş ölçer aldın mıydı ne durumdaın bakalım ..................
yok alamadım canım ya ama bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorumbilmiyorum belki de psikolojiktir ama bekliyorum günümü işte eğer bu ay hamileysem bebeğimin doğum tarihi benimkiylle aynı bile olabilir inşallah hamileyimdir
yok alamadım canım ya ama bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorumbilmiyorum belki de psikolojiktir ama bekliyorum günümü işte eğer bu ay hamileysem bebeğimin doğum tarihi benimkiylle aynı bile olabilir inşallah hamileyimdir
rabbim gönlüne göre versin tatlım ateş ölçeydin önceden halay havası çalmaya başlayabilirdik
inşallah canımoy canım benim inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?