2 gün önce evde test yaptım pozitif çıktı ama bugün kalktım kanamam var ne den böyle olduu yardımm edin siteyede yeni katıldım
günaydın hanımlaaar
2 gün önce evde test yaptım pozitif çıktı ama bugün kalktım kanamam var ne den böyle olduu yardımm edin siteyede yeni katıldım
şimdi biber dolması yaptım bilin bakalım ne koymayı unutmuşumSoğaan Nasıl olucak şimdi sizce nasıl olur kızlar hiç soğansız dolma yediniz mi?
canım benim hikayem özetle şu: biz ewlendik ilk yıl istemedik gezelim tozalim dedik... Ikinci yıl başladık çalışmalara bir yıldır ugrasiyoduk olmuyodu... Doktora gittik geçen ay bende bisi çıkmadı ama eşimde varikosel çıktı malesef... Bu ay ilaç kullandık kontrolletimiz var tekrar haftaya geçmesiyle ilaçla ameliyat olacak... Bekliyoruz bakalım sonuçları hetcan ve korkuyla
Bu arada evi az çok toparladim canım evimizde orda hazır şimdilik herşey yolunda... :)
şimdi biber dolması yaptım bilin bakalım ne koymayı unutmuşumsoğaan nasıl olucak şimdi sizce nasıl olur kızlar hiç soğansız dolma yediniz mi?
1- kaç günde adet oluyodun ,
2- bugün adetin ilk gününden itibaren kaçıncı günündesin
3- ateş nasıl gidiyo bu 3 ünü istiyorum
adamla bugün vedalaş perşembe kesin karşıla kaçmasın güm falan yok patlatma var bu ay
hepsinin cewabını hemen veriyorum
1- adet döngüm 30 genelde ama en son ay 27. günde oldum ama stresten diyorum ben... o ay biraz fazla stres yapmıştım...
2-bugün son adet tarihimin ilk günüyle birlikte 13. günüm (gece çarpıştık)
3-ateşim henüz çıkmadı
5 haziran: 36.1
6 haziran: 36.0
7 haziran: 36.2
8 haziran: 36.2
9 haziran: 36.1
10 haziran: 36.2
umut warmı hocam bu aydan
Sıkma canını canım kardeşimin eşindede vardı o ameliyat oldu sonra hemen hamile kaldi senin hikayenle ayni yani insallah sende cok beklemeden kavuşursun bebişine.. ben evlendim 1 yıl istemedik sonra 4 yıl sonra geldi KIYMETLİMİSSSSS :) ama ben doktor azizliğine uğradım pko vardı bende adanada başkent hastanesinde aşılama yaptırdım tabi bi ton tedaviden sonra tuttu cok sukur :) iyi bari ev işini hallettiysen gerisi kolay :)
senin önemli günün büyük ihtimal kocanın geldiği günkocan bir gün daha erken gelse süper olurmuş hatta çarşamba gecesi bana sürpriz yapabilirsin sürprizlere açığım de ateşin sana anlatır zaten
keşke çarşambadan gelebilse ama gidiş dönüş uçak biletini aldı bile yani erken gelemez...Ama inşallah geç yumurtlarım bende
Tabi bide bakalım ilaç işe yaradımı oda varAmaaaaannn diyom işte sana madurum ben madurum
Bugün ewden çıkarken akşam aşıyı verdik dönüşümde 2 kişi karşılayın beni diyo
geldiği günü hemen değerlendir , yoldan gelen duş almalı bedafede duş olmaz
hiihihih güldürdün beniDoğru dion bedavadan duş olmaz ama onu o halde yoldan gelmiş kiriyle pisiyle yatağa sokmam :) artık günde iki defa duşa girer... E baba olmak kolay değil
uçakla gelmenin ne kiri pisi olacak bu karıların aşırı titizliğide beni öldürcek çarşafı yıkasam herifin harcıycağı sudan daha az su harcarım zaten
yok bee o istanbuldada sık banyo yapama zaten bide uçaktan inip bi şehir içi dolmuşa bincek bide vartoya gelmek için... Kirlenir pislenir oBanyo yapsın yoksa almm yatağa...
ya ben bu topiğe girmeden önce hiç bişey bilmiyomuşum onu anladım canım... yumurtlama gününü bile kk dan öğrendim... yok pko yok varikosel falan... burda duydum herşeyi... allah dermansız dert vermesin tatlım ne hikayeler okuyoruz burda allah yardımcıları olsun... senelerce uğraşıp olmayan ümidi kalmayan birsürü insan var... allah herkezin gönlüne göre verr inşallah...
ama bu çocuk olayı bana ders oldu ben çok aceleci bi insanım normalde eşim bana sen hamile kalınca 9 ay doğmasını nasıl beklicen çok merak ediyom diyoben istiyom ki istediğim an olsun hemen doğsun büyüsün korunmayı bıraktığımız ay başlamıştım ben planlara önümüzdeki ay hamileyim, şu ay doğururum, şunları alırım, bunları yaparım... daha ilk aydan hastane aradım doktor buldum kendime... eğer hamile kalırsam muşta çetin die bi doktor var ona giderim falan diye planlar yapıyodum ama ewdeki hesap çarşıya uymadı malesef... 1 senedir uğraşıyoruz...
Selamlar gecmisi okudum ama tek tek cevap yazmaya gucum yok.annemlrdeyim.allaha emanet olun.
yok bee o istanbuldada sık banyo yapama zaten bide uçaktan inip bi şehir içi dolmuşa bincek bide vartoya gelmek için... kirlenir pislenir obanyo yapsın yoksa almm yatağa...
canım nasılsın biraz düzelebildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?