hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın hanımlaaar

bugün ki repliklerimiz aynı bugün hanfendi tarafımızdan kalkmışız beya

2 gün önce evde test yaptım pozitif çıktı ama bugün kalktım kanamam var ne den böyle olduu yardımm edin siteyede yeni katıldım

2 gün önce dediğin bata göre hangi gün bilemiyorum ama battan önceyse bazen beta değeri yükseldiği için bat zamanı onu yakalamış olabilirsin , diğer ihtimalse kimyasal bir gebelik yaşıyorsundur canım .................

şimdi biber dolması yaptım bilin bakalım ne koymayı unutmuşum soğaan nasıl olucak şimdi sizce nasıl olur kızlar hiç soğansız dolma yediniz mi?

şimdi biber dolması yaptım bilin bakalım ne koymayı unutmuşum Soğaan Nasıl olucak şimdi sizce nasıl olur kızlar hiç soğansız dolma yediniz mi?

şehriyesiz pilav gibi olur dermişim Sarımsak koyduysan problem olmaz salçasını kavuruyon muya ..............

Sıkma canını canım kardeşimin eşindede vardı o ameliyat oldu sonra hemen hamile kaldi senin hikayenle ayni yani insallah sende cok beklemeden kavuşursun bebişine.. ben evlendim 1 yıl istemedik sonra 4 yıl sonra geldi KIYMETLİMİSSSSS :) ama ben doktor azizliğine uğradım pko vardı bende adanada başkent hastanesinde aşılama yaptırdım tabi bi ton tedaviden sonra tuttu cok sukur :) iyi bari ev işini hallettiysen gerisi kolay :)

şimdi biber dolması yaptım bilin bakalım ne koymayı unutmuşum soğaan nasıl olucak şimdi sizce nasıl olur kızlar hiç soğansız dolma yediniz mi?

Merak etme canim bi keresinde bende içini hazırlayana kadar gözümü yakmasın die buzlukta unutmuşum dolma yendikten sonra gördüm soğan koymadığımı :)) kimse şikayet etmedi afiyetle yediler :))

hepsinin cewabını hemen veriyorum

1- adet döngüm 30 genelde ama en son ay 27. günde oldum ama stresten diyorum ben... o ay biraz fazla stres yapmıştım...

2-bugün son adet tarihimin ilk günüyle birlikte 13. günüm (gece çarpıştık )

3-ateşim henüz çıkmadı
5 haziran: 36.1
6 haziran: 36.0
7 haziran: 36.2
8 haziran: 36.2
9 haziran: 36.1
10 haziran: 36.2

umut warmı hocam bu aydan

senin önemli günün büyük ihtimal kocanın geldiği gün kocan bir gün daha erken gelse süper olurmuş hatta çarşamba gecesi bana sürpriz yapabilirsin sürprizlere açığım de ateşin sana anlatır zaten

ya ben bu topiğe girmeden önce hiç bişey bilmiyomuşum onu anladım canım... yumurtlama gününü bile kk dan öğrendim... yok pko yok varikosel falan... burda duydum herşeyi... allah dermansız dert vermesin tatlım ne hikayeler okuyoruz burda allah yardımcıları olsun... senelerce uğraşıp olmayan ümidi kalmayan birsürü insan var... allah herkezin gönlüne göre verr inşallah...

ama bu çocuk olayı bana ders oldu ben çok aceleci bi insanım normalde eşim bana sen hamile kalınca 9 ay doğmasını nasıl beklicen çok merak ediyom diyo ben istiyom ki istediğim an olsun hemen doğsun büyüsün korunmayı bıraktığımız ay başlamıştım ben planlara önümüzdeki ay hamileyim, şu ay doğururum, şunları alırım, bunları yaparım... daha ilk aydan hastane aradım doktor buldum kendime... eğer hamile kalırsam muşta çetin die bi doktor var ona giderim falan diye planlar yapıyodum ama ewdeki hesap çarşıya uymadı malesef... 1 senedir uğraşıyoruz...

keşke çarşambadan gelebilse ama gidiş dönüş uçak biletini aldı bile yani erken gelemez... ama inşallah geç yumurtlarım bende

tabi bide bakalım ilaç işe yaradımı oda var amaaaaannn diyom işte sana madurum ben madurum

bugün ewden çıkarken akşam aşıyı verdik dönüşümde 2 kişi karşılayın beni diyo

geldiği günü hemen değerlendir , yoldan gelen duş almalı bedafede duş olmaz

hiihihih güldürdün beni Doğru dion bedavadan duş olmaz ama onu o halde yoldan gelmiş kiriyle pisiyle yatağa sokmam :) artık günde iki defa duşa girer... E baba olmak kolay değil

uçakla gelmenin ne kiri pisi olacak bu karıların aşırı titizliğide beni öldürcek çarşafı yıkasam herifin harcıycağı sudan daha az su harcarım zaten

uçakla gelmenin ne kiri pisi olacak bu karıların aşırı titizliğide beni öldürcek çarşafı yıkasam herifin harcıycağı sudan daha az su harcarım zaten

yok bee o istanbuldada sık banyo yapama zaten bide uçaktan inip bi şehir içi dolmuşa bincek bide vartoya gelmek için... kirlenir pislenir o banyo yapsın yoksa almm yatağa...

yok bee o istanbuldada sık banyo yapama zaten bide uçaktan inip bi şehir içi dolmuşa bincek bide vartoya gelmek için... Kirlenir pislenir o Banyo yapsın yoksa almm yatağa...

sen beni dinle gereksiz su masrafı çıkarma çarşafı yıkarsın beyazlarla vakit nakittir

aynen canım haklısın bende çocuk düşündüğümde ilk aydan olacak sandım hatta düşünmediğimiz zamanlarda ilaçla korunuyodum onda bile korkuyoduk ya olursa die çünkü ayrıyız die istemiyoduk bir araya gelince olsun diyoduk ama dediğin gibi ewdeki hesap çarşıya uymuyor..eger 30 güne bir adet oluyosan bu günlerde tutma ihtimali yüksek çünkü yumurtlama günü adet olduğun günden 14 gün geri düş o zaman yumurtluyosun yani 28 günde bir oluyosan adetinin 14. günü yumurtlama günün 30 günde oluyosan 16. gün yumoş günü bu hiç şaşmıyor doktorlarda öyle diyor ve spermde 60 saate kadar yaşadığına göre sen içini ferah tut bu ay tutmazsa diğer ay bence kesin tutacak ben inanıyorum.. mesela çatlatma iğnesi vurulduğum zamanlar günüm şaşmaz 14 gün sonra adet olurdum o yüzden dua et tutmuş olsun.. gelsin bebeişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))

yok bee o istanbuldada sık banyo yapama zaten bide uçaktan inip bi şehir içi dolmuşa bincek bide vartoya gelmek için... kirlenir pislenir o banyo yapsın yoksa almm yatağa...

perşembe günü hiç atlamadan o işi yapıyosun yoksa çok kızarım tam 16. gününe denk geliyor tutma ihtimali yüksek ayrıca sana tavsiyem bebek düşüncesini kafandan atıp o işi yapıyosun hemen yataktan kalkmıyosun ve çok yüksek olmamak şartıyla belinin altına yastık koyuyosun sabaha duş alırsın ama sıcak suyla değil ılık suyla çünkü sıcak su hem spermi etkiliyo hem senin yumurtalığını bu dediklerimi yapıyosun yoksa hemşo fean dinlemem oklavayla dalarım ona göre :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…