hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

merhaba arkadaşlar. bende artık anne olmak istiyorum aranızda bana da yer var mı?

şuan adet dönemimdeyim ve genelde hep 28 günde bir adet olurum.

ilk denemelerimizi yapıcaz bu ay, inşallah sorunsuz bir şekilde bende anne adayı olabilirim

Moral olarak ayni ama duzelen olan bisey yokk.bu sefer affededebilirmiyim bilmiyorum

bebeğini düşün canım..cidden çok merak ettim seni bukadar sıkıntıya düşüren şeyi..hayatta affedilmeyecek şeyler vardır ama bu ilk değil diyosun demekki affediliyormuş..bence affedip allaha havale edip bebeğinle mutlu bi yuva düşünmelisin..bu şekilde ne sen mutlu olursun nede bebişin

inşallah canım allah gönlüne göre versin sana ilk tavsiyem stres yapmıyosun ve bebek düşüncesiyle yatağa girmiyosun bi görev olarak düşünmeden bu işi yapmalısın..adetinin 12. günü başlayıp 16. gününe kadar denemelisin bence :) inşallah kısa zamanda kavuşursun bebişine :)

inşallahh canım teşekkür ederim :) ovulasyon testi de aldım, adetim bittikten sonra başlıycam yapmaya.

çift çizgiyi gördükten 24-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşiyomuş sanırım ve gebelik için en kesin zamanlarmış. zaten o da genelde dediğin gibi 12. ve 16. günler aralığına denk gelecek sanırım.

önceden bu bilgileri hiç bilmezdim, şimdi yeni yeni öğreniyorum.

daha öğreneceğim çok şey vardır eminim :44:

birde bişey sormak istiyodum canım.

ben geçen hafta folik asit kullanmaya başladım. 3 ay önce başlamayı tavsiye ediyolar ama bir problem olur mu ki?

yok canım başlaman iyi olmuş bende hamile kaldığım ay kullanmaya başladım bi sıkıntı olmuyo zaten hamile kaldıktan sonrada vitamin felan veriyolar şimdiden başlaman yeterli oluyor

selam topikcanlarımmm
nasılsınız ben karmakarışığım yine

hani tüpten beridir hiç aklıma hamilelikmiş bebekmiş getirmedim canım istediğinde
kocişimle birlikte olduk
ve bu ay adetim bir hafta erken geldi üç gün sürdü gerçi biliyorsunuz benim adetler çok düzensizleşmişti su gibi pembeee
bir kanama
aklıma hiç yerleşme kanaması olabileceği gelmedi
okuldaki arkadaşlarda acaba hamilemisin deyince bilemedim neyse cesaretimi toplayınca test yapacam
ama kendi kendimi strese soktum yaa
hayırlısı inşallah çok ümidim yok gerçi ama bir umut işte:26:

şehriyesiz pilav gibi olur dermişim Sarımsak koyduysan problem olmaz salçasını kavuruyon muya ..............
hiç bişeyini kavurmuyorum zaten salça koymuyorum domates rendeliyorum zeytinyağlı yapıyorum bolca baharat koyuyorum hatta bazen birazcık tarçın bile koyarım bol soğan tabi ama soğanı unutmuşum işte
Merak etme canim bi keresinde bende içini hazırlayana kadar gözümü yakmasın die buzlukta unutmuşum dolma yendikten sonra gördüm soğan koymadığımı :)) kimse şikayet etmedi afiyetle yediler :))
valla canım 2 tanecik kaldı tencerede afiyetle yedik çok leziz olmuştu hatta eşim bi daha hep böyle yap bence diyo

bercesteeeeeeem sen nerelerdesin yoksun ne zamandır neler yapıyosn her şey yolunda mı? testi yapınca olumlu da olsa olumsuz da olsa hemen yaz merak ederiz inşallah hamilesindir ben de bu ay hamileyim bence 15i batım bakalım bekleyip görücez

berceeemözlemişiz seni. inşallah bebiş sürpriz yapmıştır sana

Öncelikle konu başlığı içimi kıpır kıpr etti bu bile böle bişi hisettiriyosa hale olmayı hayal edemiyorumm Kzlar bnde 1.5 yıllık evliym ve bu ay ilk deneyimimizi yaptk heyecanla bekliyorum inşallah tutar güzel allahım tüm anne olmayı isteyenlerin gönlüne göre versinnn ..amin...

canım benim inşallah sen hamilesindir
içine doğan olur inşalllaaaaaahh:26::26::26:
ben takipteyim de yazamadım
bugünde arkadaşlar kafamı karıştırdı biraz
ama özlemişim bu heyecanı

ilk deneyiminiz uğurlu bebişli olsun

hoşgeldin canım

inşallah hemencecik hamiş kalırsın canım ama bugünlerin tadını çıkart
bebek diye yapma güzel şeyler düşün güzel dileklerin kabul olsun inşallah

keşkemmm canım ya sen iyisin dimi
dualarımdasın hatta yasin başlatalım sana 41 yasin olmaz mı

sağolasın canım eşimle yapıyoruz. zorlanırsak destek alırız balıım. benim de yine düşük tehditi var. geçen hafta kanamam olmuştu durdu. dün dr içerde kanama odağı olduğunu söyledi. iğne başladı. raporun süresini uzattım yatıyorum. canım benim yaa seni böyle heyecanlı görmek güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…