sağolasın canım eşimle yapıyoruz. zorlanırsak destek alırız balıım. benim de yine düşük tehditi var. geçen hafta kanamam olmuştu durdu. dün dr içerde kanama odağı olduğunu söyledi. iğne başladı. raporun süresini uzattım yatıyorum. canım benim yaa seni böyle heyecanlı görmek güzel
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 10aydır bebek istiyorum ama olmuyor:-(
İnş kızlar incir kürü yaptm soğumasını bekliyorum en son sap 30 mayıstı 27 28 günde bi oluyorum bugün bekleyişimin 2. Günüydü. Neler tawsiye edersnz bazı testler oluyomş erken yapılan peryodum 23 24 haziran. Bakalm hayrlı bekleyişler olur inşalaaahhh
20 gün rapor hakkımız varmış. o bitince heyet raporu alınabiliyor. şimdi o 20 günü doldurup sonra da 1 ay heyet raporu alacağım inşallahgeçecekkkk ve bebişlerin kucağımıza gelecek inşallah Allahım dualarımızı geri
çevirmeyecek :26::26::26::26::26:
yat tabii iyice dinlen peki siiz heyet raporu alamıyor musunuz
9 ay yat anasını satayım
biraz argo olayım dedim
ben bayağıdır spor yapıyorum ve enerjim çok arttı
daha pozitifiminşaalllaahh gelecek bebişlerimiz canım
hoş geldimerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 10aydır bebek istiyorum ama olmuyor:-(
bence gününü bekle zanım. bir şey yapmaİnş kızlar incir kürü yaptm soğumasını bekliyorum en son sap 30 mayıstı 27 28 günde bi oluyorum bugün bekleyişimin 2. Günüydü. Neler tawsiye edersnz bazı testler oluyomş erken yapılan peryodum 23 24 haziran. Bakalm hayrlı bekleyişler olur inşalaaahhh
20 gün rapor hakkımız varmış. o bitince heyet raporu alınabiliyor. şimdi o 20 günü doldurup sonra da 1 ay heyet raporu alacağım inşallah
kızlar benim bulantılar var kaçıyorum
hadi bakalım şifa olsun inşallah incir kürün
ama ben erken testlere karşıyım
daha ilk olduğu için adet günün geçmesini bekle bence
aslnda bende karşıyıımmm ama inşalah sabretmeye çalışacağımmm
oooo öncelikle hoşgeldin
bu topikte bazı kurallar var moralini bozmak yok anlaştık mı
benim de 3 yıl bitti
bir tüp bebek denemem var ama asla stres ve üzülmek yokkk tamam mı şeker
aslnda bende karşıyıımmm ama inşalah sabretmeye çalışacağımmm
tedirgin olma bebeklerini hisset
kalp atışlarını duydun mu peki
yaşım 28 canım. 9 aylık evliyim :)
perşembe günü hiç atlamadan o işi yapıyosun yoksa çok kızarım tam 16. gününe denk geliyor tutma ihtimali yüksek ayrıca sana tavsiyem bebek düşüncesini kafandan atıp o işi yapıyosun hemen yataktan kalkmıyosun ve çok yüksek olmamak şartıyla belinin altına yastık koyuyosun sabaha duş alırsın ama sıcak suyla değil ılık suyla çünkü sıcak su hem spermi etkiliyo hem senin yumurtalığını bu dediklerimi yapıyosun yoksa hemşo fean dinlemem oklavayla dalarım ona göre :))
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 10aydır bebek istiyorum ama olmuyor:-(
ırem valla onuda yaptım pazar günü kocis yapınca çok gulesim geliyoda kendim yapınca oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?