hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Günaydın bu arada herkeze... :)

Canoseco cokta ümitsiz olma allahın işi belli olmaz şeker :) iremde negatif test sonucundan sonra hamile olduğunu öğrendi...

kaldı 2 gün sık dişini kırma yumurtayı

inşallah tumetim. canı gönülden amin

işte ablamın bebişi için aldıklarım bi yelek daha yapıyom az kaldı oda biter bugün yarın kargoya vercem

Eklentiler

• $aviary_1370936366236.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
bende bakmaya doyamıyorum kutuda hepsi kargoya vercem yarın ama dünden beri kutuyu hiç abartısız 20 kere döküp bakıp tekrar yerleştirmişimdir... hep açıp açıp bakasım geliyo

benim 2-3 parçam var ben bile arada kontrol ediyom yerinde duruyolar mı diye senin ki daha eğlencelidir

avcunu çukur tut dermişim Rabbim gönlüne göre versin canım ne verirsen senle o gelir sıkıntı yok
benimde kısmet olurda kızım olursa bişi almadan bunları gönderse yeter zaten çocuk özellikle hastane çıkışlarını küçük takımları kaç kara giyebiliyo ki hemen büyüyo

benim 2-3 parçam var ben bile arada kontrol ediyom yerinde duruyolar mı diye senin ki daha eğlencelidir

eğlenceli ve yorucu... dök tek tek bak tek tek tekrar dür yerleştir... yoruluyoommm

'dök tek tek bak tek tek tekrar dür yerleştir' tekerleme gibi olmuş

Son düzenleme:
benimde kısmet olurda kızım olursa bişi almadan bunları gönderse yeter zaten çocuk özellikle hastane çıkışlarını küçük takımları kaç kara giyebiliyo ki hemen büyüyo

NE VERİRSEN SENLE GELİRDEN KASTIM ABLANIN GERİ GÖNDERMESİ DEĞİLDİ AMA ODA GÜZEL MANTIK SARSUK KARI ÖYLE DÜŞÜNÜYORDUN SIPANIN ERKEK OLACAĞINIDA DÜŞÜNÜP ARA RENK ALSAYDIN YA AHH AHH BU FİKİRLERİNZİ ÖNCE BANA DİYECEKSİNİZ YÜKSEK HİNLİĞİMLE AKIL VERCEM SİZE NERDEEE

erkek olursa daha iyi yenilerini alır o zaman kullanılmış veremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…