ırem valla onuda yaptım pazar günü kocis yapınca çok gulesim geliyoda kendim yapınca oluyo
Onuda yaptım yani.... Daha bilmediğim şeyler varsa yapmaya hazırım
Bu arada ateş halen 36.2yumurtam kocisi bekliyo... Yetiscek inşallah :):):):):):):)
çok dikatliyim kırmicam
çok dikatliyim kırmicam
Bebisim bu ay benimle olcak inşallah... :) kız bu ıstanbul işi çıkınca üzülmüştüm yumurtlama günü kaciyo diye... Ama kacmicak inşallah... Kenarından kıyısından yakalicam... Hatta büyük hayallerim var orkide gibi ikizim olsun :):):)
işte ablamın bebişi için aldıklarım bi yelek daha yapıyom az kaldı oda biter bugün yarın kargoya vercem
Eki Görüntüle 732442 Eki Görüntüle 732443 Eki Görüntüle 732444
maşallah ablana bu kadar yaptın kendini düşünemiyom
işte ablamın bebişi için aldıklarım bi yelek daha yapıyom az kaldı oda biter bugün yarın kargoya vercem
Eki Görüntüle 732442 Eki Görüntüle 732443 Eki Görüntüle 732444
bende düşünemiyommm :18::18:
Ama ablamdan da aynı performansı bekliyomm
bende bakmaya doyamıyorumbayıldım valla
bende bakmaya doyamıyorumkutuda hepsi kargoya vercem yarın ama dünden beri kutuyu hiç abartısız 20 kere döküp bakıp tekrar yerleştirmişimdir... hep açıp açıp bakasım geliyo
benimde kısmet olurda kızım olursa bişi almadan bunları gönderse yeteravcunu çukur tut dermişimRabbim gönlüne göre versin canım ne verirsen senle o gelir sıkıntı yok
benim 2-3 parçam var ben bile arada kontrol ediyom yerinde duruyolar mı diyesenin ki daha eğlencelidir
benimde kısmet olurda kızım olursa bişi almadan bunları gönderse yeterzaten çocuk özellikle hastane çıkışlarını küçük takımları kaç kara giyebiliyo ki hemen büyüyo
NE VERİRSEN SENLE GELİRDEN KASTIM ABLANIN GERİ GÖNDERMESİ DEĞİLDİ AMA ODA GÜZEL MANTIKSARSUK KARI ÖYLE DÜŞÜNÜYORDUN SIPANIN ERKEK OLACAĞINIDA DÜŞÜNÜP ARA RENK ALSAYDIN YA AHH AHH BU FİKİRLERİNZİ ÖNCE BANA DİYECEKSİNİZ YÜKSEK HİNLİĞİMLE AKIL VERCEM SİZE NERDEEE
Erkek olursa daha iyi yenilerini alır o zaman kullanılmış veremez
o o anki duruma bakar ben hala avcunu çukur tut diyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?