hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kız o orki nerde bakıyorum bir beğeniliyorum bir beğeniliyorum orki tarafından ama orki hayalet görünürde yok

he farkettim çenen düşmüş

bak sana değişik bi bakış açısı yapcam şimdi

şimdi ben bu ay allahın izniyle hamile kalcam ya ve bu ay benm kalbim üçlendi ya bence bu bi işaret hani ikiz bebek olunca bir vücutta 3 kalp atıyo ya... ha işte öyle olcak işte ne çektim beeee

yerim senin bakış açını , rabbim gönlüne göre versin inşallah , tek olsun bizim olsun hiç maç izlemiyon mu sen Varmı sende her ay çifter yumoşluyon mu yoksa spermi spermen yaptık tek yumoşumu parçalıycak mı diyon vardı desteği bu ikizlerin bak o konuyu bilmiyom ha ...............

spermleri spermen yaptık bu ay ilaç çekirdek keçi boynuzu... tek yumoş ikizi oluverse ne kadar mutlu olurum anlatamm... ama allah hayırlısını hayırlı zamanda hayırlı sayıda versin tabi

spermleri spermen yaptık bu ay ilaç çekirdek keçi boynuzu... Tek yumoş ikizi oluverse ne kadar mutlu olurum anlatamm... Ama allah hayırlısını hayırlı zamanda hayırlı sayıda versin tabi

bi an bizim sero gibi çifter mi yumoşluyon ki dedim bende , rabbim sağlıkla göndersin inşallah , ben şahsen birini biraz büyütüp taze taze yapıp sevmeyi planlıyorum çifter olursa tıkanırım

sabahtan beri bulantı ilacı içmeme rağmen kusmaktan perişan oldum. Yiyecek kokularını bırak reklamları bile midemi bulandırıyor
üşütme yemek yerken sulu şeylerle beraber tüketme , henüz bıkmadıysan tuzlu ekşi şeyler ye hala daha şiddetliyse ne güzel belirtilerim de sevin ne deyim tatlım bunun için bekliyorduk bana denk gelmedi

üşütme yemek yerken sulu şeylerle beraber tüketme , henüz bıkmadıysan tuzlu ekşi şeyler ye hala daha şiddetliyse ne güzel belirtilerim de sevin ne deyim tatlım bunun için bekliyorduk bana denk gelmedi

suyu ve sulu şeyleri unuttum valla. son şık ne güzel hamileyim diye seviniyorum

hadi bacım güveniyorum sana bu ay tam isabet olacak :)) dediğin gibi ikizz olsun biri TU biri MET :))

suyu ve sulu şeyleri unuttum valla. Son şık ne güzel hamileyim diye seviniyorum
kimisi bayağı ağır geçiriyo bulantıyı hemde sende ikiz olunca oda ağırlaştırıyordur inşallah yakında biter Tatlım ne deyim sana dedim gel beni sevme bana çek dedim yokkkk Ille seviyom seni al seversen olacağı bu paşalar gibiydin şimdi

İnşallah arca hayrlısı olsn sanki eşim istemio gb hisettm asl canımı sıkan o oldu söylediği bişi yokta ;((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…