hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

İnşallah arca hayrlısı olsn sanki eşim istemio gb hisettm asl canımı sıkan o oldu söylediği bişi yokta ;((((

yok cnm öyle düşünme benim eşimde olsada olur olmasada olur derdi ben olsun die çıldırırdım onun rahatlığı canımı sıkardı meğerse içten içe beni üzmemek için bişe demezmiş çünkü bizde 4 sene sonra kavuştuk bebişimize şimdi çok heyecanlı 13 haftalık hamileyim ani bi hareket yaptığımda o çocuğa bişe olursa benden kork diyor.. sende sıkma canını seni sıkıntıya sokmamak için istemiyomuş gibi davranıyodur eşin ama içlerini bi bilsen :))

İnşallahhh senin dediğin gbidir içim azda olsa rahatladı ilk sefermz belki başarılı olr ctesi başlamştk allah werecekse tek seferdde werir belkii Allahım tüm isteyenlere versin amin

İnşallahhh senin dediğin gbidir içim azda olsa rahatladı ilk sefermz belki başarılı olr ctesi başlamştk allah werecekse tek seferdde werir belkii Allahım tüm isteyenlere versin amin

aynen öyle cnm yeterki stres yapma peki adetin düzenlimi

aynen öyle cnm yeterki stres yapma peki adetin düzenlimi

Ewt çok şüllür düzenli 3 ay önce kontrole gttim hiçbir sorun çkmadı folik asite başlamştım o yüzden belli tutar diyorm ama eşim aşırı derecede sigara kullanıo belki sperm sayılarını düşürüyodur bilemiyorum :ss

iyi bari düzenliyse 30 günde 1 oluyosan adet olduğun günden 14 gün geri düş o senin yumurtlama günündür.. o yüzden adetinin başından say o gün ne zamana geliyosa o aralarda yap ve hemen kalkma yataktan.. sigara olayına gelince benimde eşim çok kullanıyor ama testlerde süper çıkmıştı o yüzden kafana takma..

sabahtan beri bulantı ilacı içmeme rağmen kusmaktan perişan oldum. yiyecek kokularını bırak reklamları bile midemi bulandırıyor

Ayyyyy kiki bunu umut ederek girdim buraya ve cok sevindimm dun aklimdaydin seni dusunuyordum allahim hayirlisiyla kuccagina almani nasip etsin insallah. Darisi tum hasretle bebekletini bekleyenlere insallah.

bi an bizim sero gibi çifter mi yumoşluyon ki dedim bende , rabbim sağlıkla göndersin inşallah , ben şahsen birini biraz büyütüp taze taze yapıp sevmeyi planlıyorum çifter olursa tıkanırım

ya bende istiyorum ki bi kerede ikisini büyütüp bir arada çıksın da bi daha hamile kalmak için uğraşmıyım diyom... bide yok doğumdu büyüdü falan aynı şeyleri iki kere yaşamaktansa bi kerede ikisini birden büyütim istiyom... ammaaannn olduda ikizi kaldı... gölnümden geçen o ama

hadi bacım güveniyorum sana bu ay tam isabet olacak :)) dediğin gibi ikizz olsun biri TU biri MET :))

tam isabet olur inşallah herifim dopinkli bu ay bitiş çizgisine iki sperm ulaşır inşallah

İreeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm çok tatlısın.hediyeler için çok teşekkür ederim..fotoğrafını da çekip koyacam buraya herkesler görsün totemimi çok mutlu ettin beni.

kız sen beni güldürdün allahta seni güldürsün deli hepsi gider merak etme ama fotofinişe bakar bu iş

Ayyyyy kiki bunu umut ederek girdim buraya ve cok sevindimm dun aklimdaydin seni dusunuyordum allahim hayirlisiyla kuccagina almani nasip etsin insallah. Darisi tum hasretle bebekletini bekleyenlere insallah.
amin canım Allah razı olsun
İreeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm çok tatlısın.hediyeler için çok teşekkür ederim..fotoğrafını da çekip koyacam buraya herkesler görsün totemimi çok mutlu ettin beni.

kız bak iremin totemi tutuyorbende ve rümüşte tuttu. hem de ertesi ay

Merhaba kızlar, bir şey soracağım, biz bu ay bebiş çalışmalarına başlayacağız, eşimin boğazı şişti, antibiyotik verdi doktor.. ilaç bitince 2 gün sonra benim yumurtlamam var, sizce bu ayı es mi geçmeliyiz? bi şey olur mu?

hayır canım ne alakası var sen çalışmana bak antibiyotiğin spermleri etkilediğini düşünmüyorum..inşallah gelir bebişin :)

Kızlar niye yoksunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)

Ben geldimm nasılsın arca nasıl gidiyor hamişlik,geçmişi dışardan takip ettim hep Dr. um kıza benzeti diyorsun bu kadar erken söylüyorlarmı Türkiye'de cinsiyet durumunu ? Benim yaşadığım yerde 5 aylık olmadan söylemiyorlarda:26:

iyidir canım nasıl olsun 2 li test için gitmiştik daha ben sormadan kıza benzettim dedi 2 haftaya kesinleşir dedi haftaya kısmetse memlekete gidecez orda zaten gitmeyi düşünüyodum kesin belli olur orda :) sizde nie söylemiyolar garip ama göründükten sonra 5. ayı beklemeleri saçma..sadece bazı devlet hastanelerinde erkek düşkünleri kız dediklerinde aldırmasınlar die söylemiyolar ben özele gidiyorum belkide o yüzden söyledi

sen nasılsın nasıl gidiyor karında büyüme varmı ben sadece yemek yiyince biraz çıkıyo bide kotlarımın düğmesi sıkıştırıyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…