İnşallah arca hayrlısı olsn sanki eşim istemio gb hisettm asl canımı sıkan o oldu söylediği bişi yokta ;((((
yok cnm öyle düşünme benim eşimde olsada olur olmasada olur derdi ben olsun die çıldırırdım onun rahatlığı canımı sıkardı meğerse içten içe beni üzmemek için bişe demezmiş çünkü bizde 4 sene sonra kavuştuk bebişimize şimdi çok heyecanlı 13 haftalık hamileyim ani bi hareket yaptığımda o çocuğa bişe olursa benden kork diyor.. sende sıkma canını seni sıkıntıya sokmamak için istemiyomuş gibi davranıyodur eşin ama içlerini bi bilsen :))
İnşallahhh senin dediğin gbidir içim azda olsa rahatladı ilk sefermz belki başarılı olr ctesi başlamştk allah werecekse tek seferdde werir belkii Allahım tüm isteyenlere versin amin
yok cnm öyle düşünme benim eşimde olsada olur olmasada olur derdi ben olsun die çıldırırdım onun rahatlığı canımı sıkardı meğerse içten içe beni üzmemek için bişe demezmiş çünkü bizde 4 sene sonra kavuştuk bebişimize şimdi çok heyecanlı 13 haftalık hamileyim ani bi hareket yaptığımda o çocuğa bişe olursa benden kork diyor.. sende sıkma canını seni sıkıntıya sokmamak için istemiyomuş gibi davranıyodur eşin ama içlerini bi bilsen :))
aynen öyle cnm yeterki stres yapma peki adetin düzenlimi
Ewt çok şüllür düzenli 3 ay önce kontrole gttim hiçbir sorun çkmadı folik asite başlamştım o yüzden belli tutar diyorm ama eşim aşırı derecede sigara kullanıo belki sperm sayılarını düşürüyodur bilemiyorum :ss
sabahtan beri bulantı ilacı içmeme rağmen kusmaktan perişan oldum. yiyecek kokularını bırak reklamları bile midemi bulandırıyor
bi an bizim sero gibi çifter mi yumoşluyon ki dedim bende , rabbim sağlıkla göndersin inşallah , ben şahsen birini biraz büyütüp taze taze yapıp sevmeyi planlıyorum çifter olursa tıkanırım
hadi bacım güveniyorum sana bu ay tam isabet olacak :)) dediğin gibi ikizz olsun biri TU biri MET :))
ya bende istiyorum ki bi kerede ikisini büyütüp bir arada çıksın da bi daha hamile kalmak için uğraşmıyım diyom... bide yok doğumdu büyüdü falan aynı şeyleri iki kere yaşamaktansa bi kerede ikisini birden büyütim istiyom... ammaaannn olduda ikizi kaldı... gölnümden geçen o ama
tam isabet olur inşallah herifim dopinkli bu ay bitiş çizgisine iki sperm ulaşır inşallah
amin canım Allah razı olsunAyyyyy kiki bunu umut ederek girdim buraya ve cok sevindimmdun aklimdaydin seni dusunuyordum allahim hayirlisiyla kuccagina almani nasip etsin insallah. Darisi tum hasretle bebekletini bekleyenlere insallah.
İreeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm çok tatlısın.hediyeler için çok teşekkür ederim..fotoğrafını da çekip koyacam buraya herkesler görsün totemimi çok mutlu ettin beni.
kızlar bulantı ve kusmalar kaçıncı haftada başlıyor? erkenmi normalmi bişi anlamdım ben
Merhaba kızlar, bir şey soracağım, biz bu ay bebiş çalışmalarına başlayacağız, eşimin boğazı şişti, antibiyotik verdi doktor.. ilaç bitince 2 gün sonra benim yumurtlamam var, sizce bu ayı es mi geçmeliyiz? bi şey olur mu?
Kızlar niye yoksunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)
Ben geldimmnasılsın arca nasıl gidiyor hamişlik,geçmişi dışardan takip ettim hep Dr. um kıza benzeti diyorsun bu kadar erken söylüyorlarmı Türkiye'de cinsiyet durumunu ? Benim yaşadığım yerde 5 aylık olmadan söylemiyorlarda:26:
Ben geldimmnasılsın arca nasıl gidiyor hamişlik,geçmişi dışardan takip ettim hep Dr. um kıza benzeti diyorsun bu kadar erken söylüyorlarmı Türkiye'de cinsiyet durumunu ? Benim yaşadığım yerde 5 aylık olmadan söylemiyorlarda:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?