hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

aman iyisin yaa ooooh. iyi hadi kaşı bakalımkız ben strese daha fazla dayanamadım randevumu yarına aldım. artık bugün stresten mideme kramplar giriyor. gideyim iyi kötü ne varsa öğreneyim

Öğrenip gelmişsin canım bence kötü bişey yok ve olmayacak bulantıların çokmuş canım geçmiş olsun çok zor vallahi ee ikiz olunca hem erken başlarmış hemde iki kat bulanırmış ,bir taşla iki kuş alacan ya sen ona bak

bişeycik kalmamış kikim 13 hazirana..buralar sensiz cekilmiyor kikimmmmmmmmmm sen olmadan biz kendimizi yalnız hissedyoruz cabuk gelllllllll
kızına gecmişler olsun tez zamanda iyileşir inşallah

sağol canımmm benimmm bende sizleri özlüyorum vallahi rümüşümmm nasılsın iyimisin ? Kocişle limonisiniz okudum ,çok kafaya takıp stres yapma bebişine .erkek milleti al birini vur birine bunların dikkat et kendine canım ya
bebişine aldığın cicilerinde çok güzel güle güle giydir canım

sen nasılsın nasıl gidiyor karında büyüme varmı ben sadece yemek yiyince biraz çıkıyo bide kotlarımın düğmesi sıkıştırıyor o kadar

benim kotlarımın düğmeleri sıkışalı haftalar oldu canım ben 5 aylık gibi hamileyim karnım göğüslerim kalça felan anında şiştim ben hiçbir eski kıyafetim olmuyor canım 1 ay oldu rafa kaldırdım onları
peeşembe usg var inş herşey yolundadır bebişimin ense kalınlığına bakılacak

diğer sayfada yazdığımı okudunmu bir önceki sayfa

ohhhh maasallah bence senin kesin oğlun olacak bacım dedi dersin ben kimin erken şiştiğini görsem kesin oğlu oluyo :)

Valla bilmiyorum canım bunlar yüzde 60 yok 70 yok benziyor felan demezler ,kesin yapıp öyle söylerler bakalım ben sıkıştırayım bi ama sanmıyorum söyleyeceklerini :44: deniyim yinede :26: ben 26 Haziran bi aksilik olmazsa Tr ye uçacam orda baktırırım ozaman dimi

evet cnm ozaman kesin söylerler dedimya kesin oğlun olacak içime öyle doğdu :) nereye geleceksin Tr de

ohhhh maasallah bence senin kesin oğlun olacak bacım dedi dersin ben kimin erken şiştiğini görsem kesin oğlu oluyo :)

Hadi ya ben hep tersini duydum :26:gerçi kızımda çok çok şiştim ama son aylarda yani bukadar erken olmamıştı :44:hadi inşallah ben oğlum olsun çook istiyorum

Hadi ya ben hep tersini duydum :26:gerçi kızımda çok çok şiştim ama son aylarda yani bukadar erken olmamıştı :44:hadi inşallah ben oğlum olsun çook istiyorum

allah gönlümüze göre versin canım bende kızım olmasını çok istiyorum umarım yanılmamıştır doktor :) normalde hamile kalmadan önce yada ergenlikte hiç sivilcem çıkmamıştı şimdi yüzümde hep sivilce var küçük küçük bide sabahları kalktığımda yanaklarım kırmızı leke gibi görünüyo annem senin kesin kızın olacak diyor bide toplamda ben 3 ayda 2.5 kilo aldım

Dediğin gibi Allah herkezin gönlüne göre versin önce sağlık tabiki .
ben kızımda sivilce olmadı bu hamileliğimde var çok az ama şey gibi :44: alerji gibi minik minik bişey ifade ediyormu böyle şeyler bilmiyorum :26:
ben toplam 3 ayda 4 kilo aldım ama nedense hamiş kalacağım ay yumoş günleri beklerken 1 ay öncesi ve o 14 gün içerisinde 3 buçuk kilo da öyle aldım

boşver bebişimizin arkasından koştururken zayıflarız :)

İnşallah canım inş şaka bi yana ben bu cinsiyeti çok merak ediyorum ayyy nasıl dayancam okadar zaman bilmiyorum

keşke söyleselermiş ordada 2 gün sonra öğrenirdin ne güzel :) boşver sağlıklı olsunlarda..hele bi hareket edişi vardı görmen lazım ama yarım saat önceden çikolata yedim hareket etsin die elleri ayakları hiç durmuyodu

TU- MET. Kız çarpışma zamanı koçişle ayrımı düştün ne oldu ?? Ne durumdasın , nasılsın ?

SELDA ...... Sayılı günlerin kaldı canım ,Allah yardımcın olsun ,herifin bir saçma lafı yüzünden benişini evde doğurup riske atmıyasın bak

İREMNEVA... Seni hemşoluktan RED ettim ne selamın var ne sabahın

BERCESTE .... Yeniden umutlanmana sevindim canım inş bebişin yoldadır canım benim

NAZLIMA ...... Kızçelerinle iyisindir umarım

Son düzenleme:

Ayyy bu hareketleri dışardan hissetmek istiyorum biranönce bende çikolata yiyeyim o gün bakalım ne olucak
kız ben net ten düşüp durmaya başladım ya zor yazıyorum çıksam iyi olur görüşürüz canım

ye ihmal etme :) bende hissetmek istiyorum arada bi göz seğirmesi gibi oluyo ama tekmeleri yemek istiyorum artııııııııııııkkkkk :) tmm cnm görüşürüz :) yarın giremezsen doktordan sonra mutlaka yaz

evet az kaldı doğuma ama ne yapacağıma hala karar veremedim içim çok kırık eşime bu yüzden günlerdir konusmuyoruz bile yatakları bile ayırdım kızımla uyuyorum artık moral sıfır sancılanmayacam diyede ödüm kopuyo ayrıca sezeryan olmak istemiyorum içim nasıl dolu bilemezsin :) baksana destan yazmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…