- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
aman iyisin yaa ooooh. iyi hadi kaşı bakalımkız ben strese daha fazla dayanamadım randevumu yarına aldım. artık bugün stresten mideme kramplar giriyor. gideyim iyi kötü ne varsa öğreneyim
bişeycik kalmamış kikim 13 hazirana..buralar sensiz cekilmiyor kikimmmmmmmmmm sen olmadan biz kendimizi yalnız hissedyoruz cabuk gelllllllll
kızına gecmişler olsun tez zamanda iyileşir inşallah
sen nasılsın nasıl gidiyor karında büyüme varmı ben sadece yemek yiyince biraz çıkıyo bide kotlarımın düğmesi sıkıştırıyor o kadar
benim kotlarımın düğmeleri sıkışalı haftalar oldu canım ben 5 aylık gibi hamileyim karnım göğüslerim kalça felan anında şiştim ben hiçbir eski kıyafetim olmuyor canım 1 ay oldu rafa kaldırdım onları
peeşembe usg var inş herşey yolundadır bebişimin ense kalınlığına bakılacak
benim kotlarımın düğmeleri sıkışalı haftalar oldu canım ben 5 aylık gibi hamileyim karnım göğüslerim kalça felan anında şiştim ben hiçbir eski kıyafetim olmuyor canım 1 ay oldu rafa kaldırdım onları
peeşembe usg var inş herşey yolundadır bebişimin ense kalınlığına bakılacak
iyidir canım nasıl olsun 2 li test için gitmiştik daha ben sormadan kıza benzettim dedi 2 haftaya kesinleşir dedi haftaya kısmetse memlekete gidecez orda zaten gitmeyi düşünüyodum kesin belli olur orda :) sizde nie söylemiyolar garip ama göründükten sonra 5. ayı beklemeleri saçma..sadece bazı devlet hastanelerinde erkek düşkünleri kız dediklerinde aldırmasınlar die söylemiyolar ben özele gidiyorum belkide o yüzden söyledi
diğer sayfada yazdığımı okudunmu bir önceki sayfa
Valla bilmiyorum canımbunlar yüzde 60 yok 70 yok benziyor felan demezler ,kesin yapıp öyle söylerler bakalım ben sıkıştırayım bi ama sanmıyorum söyleyeceklerini :44: deniyim yinede :26: ben 26 Haziran bi aksilik olmazsa Tr ye uçacam orda baktırırım ozaman dimi
ohhhh maasallah bence senin kesin oğlun olacak bacım dedi dersin ben kimin erken şiştiğini görsem kesin oğlu oluyo :)
evet cnm ozaman kesin söylerler dedimya kesin oğlun olacak içime öyle doğdu :) nereye geleceksin Tr de
Hadi yaben hep tersini duydum :26:gerçi kızımda çok çok şiştim ama son aylarda yani bukadar erken olmamıştı :44: hadi inşallah ben oğlum olsun çook istiyorum
allah gönlümüze göre versin canım bende kızım olmasını çok istiyorum umarım yanılmamıştır doktor :) normalde hamile kalmadan önce yada ergenlikte hiç sivilcem çıkmamıştı şimdi yüzümde hep sivilce var küçük küçük bide sabahları kalktığımda yanaklarım kırmızı leke gibi görünüyo annem senin kesin kızın olacak diyor bide toplamda ben 3 ayda 2.5 kilo aldım
Dediğin gibi Allah herkezin gönlüne göre versin önce sağlık tabiki .
ben kızımda sivilce olmadı bu hamileliğimde var çok az ama şey gibi :44: alerji gibi minik minik bişey ifade ediyormu böyle şeyler bilmiyorum :26:
ben toplam 3 ayda 4 kilo aldım ama nedense hamiş kalacağım ay yumoş günleri beklerken 1 ay öncesi ve o 14 gün içerisinde 3 buçuk kilo da öyle aldım
boşver bebişimizin arkasından koştururken zayıflarız :)
İnşallah canım inşşaka bi yana ben bu cinsiyeti çok merak ediyorum ayyy nasıl dayancam okadar zaman bilmiyorum
keşke söyleselermiş ordada 2 gün sonra öğrenirdin ne güzel :) boşver sağlıklı olsunlarda..hele bi hareket edişi vardı görmen lazım ama yarım saat önceden çikolata yedim hareket etsin die elleri ayakları hiç durmuyodu
Ayyy bu hareketleri dışardan hissetmek istiyorum biranöncebende çikolata yiyeyim o gün bakalım ne olucak
kız ben net ten düşüp durmaya başladım ya zor yazıyorumçıksam iyi olur görüşürüz canım
TU- MET. Kız çarpışma zamanı koçişle ayrımı düştün ne oldu ?? Ne durumdasın , nasılsın ?
SELDA ...... Sayılı günlerin kaldı canım ,Allah yardımcın olsun ,herifin bir saçma lafı yüzünden benişini evde doğurup riske atmıyasın bak
İREMNEVA... Seni hemşoluktan RED ettimne selamın var ne sabahın
BERCESTE .... Yeniden umutlanmana sevindim canıminş bebişin yoldadır canım benim
NAZLIMA ...... Kızçelerinle iyisindir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?