hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

aynısı benımde başıma geldi 25inde adet görmem gerekiodu 19 yada 20si benden önce kahve lekelenme sonra pembemsi akıntı sılındıgımdede küçük bi ka pıhtısı gelmişti. şuan adetimi 1 gun geçtim ve hala adet olmadımm.. beklemedeyımmm..umarım bizim için hayırlısı olur....

hadi inşallah üstünü görüyorsundur canım :26:
geldiğimde sonuç belli olur ama sanki üstünü görüyorsun
kanaman nasıldı peki nasıl bir kan

sanırım normal adet kanaması,bana ilk pembemsi gibi geldi ama sanırım
her ayki normal döngümü yaşıyorum..neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...

onlıne takipte gödüm ve bu tür başlıklarda duamı etmeden geçemem

şu mübarek ramazanda rabbimden dileğim sizlerde bu güzel duyguyu tadarsınız.müjdeli haberlerinizi buradan duyarız inşallah. (amin)

anammm o nerden cikti sindik. yiyimmi yemeyim mi simdi?:26:

bercestem ins olmazsin cnm. tupe gidicez diye rahatsin yaa belkide senledir minik. ayyy insssssss

hurmayı gebeliğiniz sn haftası yiyin.kasları gevşettği icin hamiş lere önerilmez..yiycekseniz en azından birtane yiyn fazla yemeyin.

hadi bakalım inşallah hamişsindir..seninki bana daha hamişliğe daha yakın bi durum gibi geldi..

hadi bakalım inşallah hamişsindir..seninki bana daha hamişliğe daha yakın bi durum gibi geldi..

allahtan hayırlısını istiyorum. bugun 3 tl olan testlerden yaptım negatifti ama yarında adet olmazsam kan tahlili verecemm...

herşey olabilir canım...nedesem bilemedim..

selam canım yeni topiğe hoşgeldin
test yapmayacak mısın peki
yarın yap bence çook yakınsın hamişliğeeee

onlıne takipte gödüm ve bu tür başlıklarda duamı etmeden geçemem

şu mübarek ramazanda rabbimden dileğim sizlerde bu güzel duyguyu tadarsınız.müjdeli haberlerinizi buradan duyarız inşallah. (amin)

sağol canım çok mutlu ettin bizi
inşalllahhh sende sağlıkla büyüt bebişlerini

canımm gene mi gidiyon. iyi o zaman döndüğünde batı bugün ve yakında olanlardan sen ben nazlma hamiş oluruz inşallah

5,5 -6 gibi yine ev bakmaya gittik.iftarı yapıp çay bahçesine kaçtık.az önce eve geldim...netten ev ilanlarına bakıyorum

Allah kolaylıklar versin canım
hadi inşallah yarın bulursun evini
Allahım deniz hemen evini bulsun AMİN

ALLAH ALLAH..çok şaşırdım,peygmaberimizin sas. bir hadisinden biliyorum,"gebe hanımlar hurma yesin,bebekleri akıllı olur" diye..

hadis konusunda hic bir şey diyemem cünkü bilgim yok..ama meryem suresinde okudgum kadarıyla hz.meryem doğum yaparken hurma yemiştir..sitede bu konuyla ilgili okuduklarıma da dayanarak söyledim söylediklerimi.bi bayan hurmayı cok yedğinden ya bi ay yada bi hafta erken dğum yapmıştı tam hatırlımoyrum tarihini.bide şu var yemeden yemeye fark var kactane yediğimizde önemlidir sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…