hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydin kizlarr dün bat'ımdi ve hala bisey yok.az once test yaptim ve çok silik pembe bir çizgi çiktii şoklardayımm ama emin olmak icin kan vermeye gidecem.ama her an olacak gibi hissediyorum

günaydın kızlarrrrr hayalim gacısı bende seni reddederim sanki senin var gel dayanamadım öpüşüp barışalım

bu arada benim kızçem büyüdü teyzoşları bugün itibariyle göbüşümmmmm

amaniiiiiiin karnin büyümüş ben burdayım anne diyo

Ya bnm ablamin altıncı ayın sonuna kadar hiç göbek çıkmamıştı... :) sonra birden büyüdü

he büyüdü teyzoşu kızçem tabi annesini de büyütüyo Ben 4 aydan sonra ilk çocukta anca çıkar diye biliyom ama benim önce başladı allahtan zayıfım yoksa gidişatım iyi olmayabilirdi

Kız nasılsın ? Çarpışmalar nasıl gitti ? Bat yakın sanırım :26:
15i yada 16 sı batım kasıklarım 10 gündür ağrıyo adet olcak gibiyim ve şiş hissediyorum kendimi bekliyoruz bakalım kikim sen napıyosun her şey yolunda de mi?

bende de o alerji şeysi gibi sivilcelerden var 2-3 tane yüzümde normalde hiç çıkmaz sivilce bende ama bu ay öyle kırmızı sivilceler belirdi biz alerji midir acaba die düşünüyoduk ama acaba hamile miyim ki

aferin belirtiler olmayınca mide falan bulunmayınca ne bulduysan götürdün mideye demi irem zillisi maşallah canım bebişin büyümüş

seroda sivilcelenmişti inşallah

günaydin kizlarr dün bat'ımdi ve hala bisey yok.az once test yaptim ve çok silik pembe bir çizgi çiktii şoklardayımm ama emin olmak icin kan vermeye gidecem.ama her an olacak gibi hissediyorum

İnş olurr ilk ilikiden snra kaç gün geçti cnm 14 gün mü birde herhangi bi belirti warmıydı nasl geçti son 2 haftan

selam kızlaar. dün artık çok kötü oldum kusmaktan.acilde serum falan takıldı. sizler nasılsınız bakeem?

İnş olurr ilk ilikiden snra kaç gün geçti cnm 14 gün mü birde herhangi bi belirti warmıydı nasl geçti son 2 haftan

bir gun gecti adetim. az once kan tahlili yaptirdim 14,53 cikti doktor gebelik var dedi ama henuz cok yeni oldugu icin haftaya gel muayene edip terar degerlerine bakalim dedi. dun adet olacak mis gibi belim cok agridi ve akinti basladi ben heralde kirmizilar gelior dedm. suanda ayni durumdayim . yumurtalamaya gore hesaplarsak ayin28inde gercekleşti yumurtlama. ben keseyi gormeden hamileyim demek istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…