amaniiiiiiin karnin büyümüş ben burdayım anne diyo
amaniiiiiiin karnin büyümüş ben burdayım anne diyo
Ya bnm ablamin altıncı ayın sonuna kadar hiç göbek çıkmamıştı... :) sonra birden büyüdü
15i yada 16 sı batım kasıklarım 10 gündür ağrıyo adet olcak gibiyim ve şiş hissediyorum kendimi bekliyoruz bakalım kikim sen napıyosun her şey yolunda de mi?Kız nasılsın ? Çarpışmalar nasıl gitti ? Bat yakın sanırım :26:
Dediğin gibi Allah herkezin gönlüne göre versin önce sağlık tabiki .
ben kızımda sivilce olmadı bu hamileliğimde var çok az ama şey gibi :44: alerji gibi minik minik bişey ifade ediyormu böyle şeyler bilmiyorum :26:
ben toplam 3 ayda 4 kilo aldım ama nedense hamiş kalacağım ay yumoş günleri beklerken 1 ay öncesi ve o 14 gün içerisinde 3 buçuk kilo da öyle aldım
günaydın kızlarrrrr hayalim gacısı bende seni reddederim sanki senin vargel dayanamadım öpüşüp barışalım
bu arada benim kızçem büyüdü teyzoşları bugün itibariyle göbüşümmmmmEki Görüntüle 733161
15i yada 16 sı batım kasıklarım 10 gündür ağrıyo adet olcak gibiyim ve şiş hissediyorum kendimi bekliyoruz bakalım kikim sen napıyosun her şey yolunda de mi?
Bende de o alerji şeysi gibi sivilcelerden var 2-3 tane yüzümde Normalde hiç çıkmaz sivilce bende ama bu ay öyle kırmızı sivilceler belirdi biz alerji midir acaba die düşünüyoduk ama acaba hamile miyim ki
seroda sivilcelenmişti inşallah
aferin belirtiler olmayınca mide falan bulunmayınca ne bulduysan götürdün mideye demi irem zillisiMaşallah canım bebişin büyümüş
günaydin kizlarr dün bat'ımdi ve hala bisey yok.az once test yaptim ve çok silik pembe bir çizgi çiktii şoklardayımm ama emin olmak icin kan vermeye gidecem.ama her an olacak gibi hissediyorum
günaydın kızlarrrrr hayalim gacısı bende seni reddederim sanki senin vargel dayanamadım öpüşüp barışalım
bu arada benim kızçem büyüdü teyzoşları bugün itibariyle göbüşümmmmmEki Görüntüle 733161
selam kızlaar. Dün artık çok kötü oldum kusmaktan.acilde serum falan takıldı. Sizler nasılsınız bakeem?
geçmiş olsun canım yaramazların iyice yerleşiyo yerleşirkende seni zorluycaklar anlaşılan şimdi iyi misin ya .........
selam kızlaar. dün artık çok kötü oldum kusmaktan.acilde serum falan takıldı. sizler nasılsınız bakeem?
selam kızlaar. dün artık çok kötü oldum kusmaktan.acilde serum falan takıldı. sizler nasılsınız bakeem?
şimdilik iyiyim. ne olur olmaz diye damar yolunu açık bıraktık eve de serum getirdik.
İnş olurr ilk ilikiden snra kaç gün geçti cnm 14 gün mü birde herhangi bi belirti warmıydı nasl geçti son 2 haftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?