7+4 ler canım. bebişlerim ikizGeçmiş olsunn cnm kaç haftalık olduu pıtucıkkk
selamlar kızlar.ben kendi evime geldim ama düzelen bişey yok.
bir gun gecti adetim. az once kan tahlili yaptirdim 14,53 cikti doktor gebelik var dedi ama henuz cok yeni oldugu icin haftaya gel muayene edip terar degerlerine bakalim dedi. dun adet olacak mis gibi belim cok agridi ve akinti basladi ben heralde kirmizilar gelior dedm. suanda ayni durumdayim . yumurtalamaya gore hesaplarsak ayin28inde gercekleşti yumurtlama. ben keseyi gormeden hamileyim demek istemiyorum..
selamlar kızlar.ben kendi evime geldim ama düzelen bişey yok.
bercem test yaptın mı:44:
7+4 ler canım. bebişlerim ikiz
oy kuzum seni merak ediyordum. nasıl döndün eve. gelip aldı mı?konuştunuz mu?
canım hayırlısı olsun inşallah düzelir
ama ayrıca bebeğini de düşünmelisin canım çok üzülmemeye çalış
hayırlısı ile gelmiştir inşallah.yokyapmadım
yarın yapacam ama gerçekler daha baskın geldi o heyecan bitti orkimm yaa
ama hayırlısı tabii belki haziranda gelimiştir bizim bebişşş
yok gelip almadı kaynım aradı beni bi kac saat dükkanda yardım edermsn dedi bende gittim dükkanı bekledim biraz o arada annemlerde kalıp kalmamaya devam edeceğimi sordu bende kalcam dedi öyle deyince ozman git boşanma dilekcesini ver dedi.bende o sinirle gittim adliyeye ama veeremedim dilekce yazacak kimse bulamadım kendim yazdım verdim orda o işlemleri yapan kadın bu dilekce olmaz ki dedi ben o gözyaşlarımı tutamadım.sonra kadın biraz konuştu benimle dilekceni kabul etmiyorum sen evine git bakam dedi sonra annemlere gectim kızkardeşim erkek kardeşim arayıp en azından evinde bekle abla dedi bende haklı loduklarını hissetttim geldim eve öyle işte
yok gelip almadı kaynım aradı beni bi kac saat dükkanda yardım edermsn dedi bende gittim dükkanı bekledim biraz o arada annemlerde kalıp kalmamaya devam edeceğimi sordu bende kalcam dedi öyle deyince ozman git boşanma dilekcesini ver dedi.bende o sinirle gittim adliyeye ama veeremedim dilekce yazacak kimse bulamadım kendim yazdım verdim orda o işlemleri yapan kadın bu dilekce olmaz ki dedi ben o gözyaşlarımı tutamadım.sonra kadın biraz konuştu benimle dilekceni kabul etmiyorum sen evine git bakam dedi sonra annemlere gectim kızkardeşim erkek kardeşim arayıp en azından evinde bekle abla dedi bende haklı loduklarını hissetttim geldim eve öyle işte
elimden geldince üzülmemeye calışıyorum ama eşim kızımıza coktan elveda demiş facebooka yazmış kızım elveda diye ama bu sefer kararlıyım bu konu değişcek yada biter artık benim icin bu evlilik
elimden geldince üzülmemeye calışıyorum ama eşim kızımıza coktan elveda demiş facebooka yazmış kızım elveda diye ama bu sefer kararlıyım bu konu değişcek yada biter artık benim icin bu evlilik
bu ne yaa her şey bu kadar basit miymiş. Allah akıl fikir versin. sen bol bol dua et canım. yuvanın yıkılması kolay ama sen elinden geleni yap canım. offf ya ne diyeceğimi şaşırdım
bir gun gecti adetim. az once kan tahlili yaptirdim 14,53 cikti doktor gebelik var dedi ama henuz cok yeni oldugu icin haftaya gel muayene edip terar degerlerine bakalim dedi. dun adet olacak mis gibi belim cok agridi ve akinti basladi ben heralde kirmizilar gelior dedm. suanda ayni durumdayim . yumurtalamaya gore hesaplarsak ayin28inde gercekleşti yumurtlama. ben keseyi gormeden hamileyim demek istemiyorum..
dilekceyi ver diyen kaynım değildi eşimdi dükkana gittğimde eşim vardı sadece.konu anlatılcak bieşy olsa coktan anllatıcamda anlatılcak türden değil.saedce anneme anlatbldim oda zorla
canım hayırlı olsun , inşallah katlanarak artar değerin önemli olan artış oranı 2 gün sonra güzel haberlerini duyarız inşallah...
rümüşüm noldu bir anda ya , öfkeyle kalkan zararla oturur eşin öyle dese bile hep sinirle ne dediğimizi bilmiyoruz , insanın bence bu hayatta affedemem katlanamam diyeceği bişey yok büyük konuşmamalı zaten , sizde sakin kafayla oturup olumlu şekilde konuşursanız sinirsiz öfkesiz bence hallolmuyacak bişey değildir yeter ki iyi niyet olsun , canım en iyisini yapmışsın evine gelerek ne yaşadığınıda kimse bilemez senden iyi sakince konuşun halledin derdinizi dünya tatlısı kızınızıda düşünün ayrılmak kolay bişeyde ayrıyken bir çocuğu anne veya babaya hasret bırakmak zor terazin inşallah doğru tartar yaşadıklarını duamdasın tatlım ....
sağolasın irem inşallah düzelir .haklısın sinirle öfkeyle hreşeyi söyleyebiliyrz ben kendi sakinlğime cok şaşıyorum zaten galiba bebekten kaynaklanıyor yada tam konuyu yüzyüze konuşmıdığmzdan.canım rümüşüm sen bizim için çok değerlisin canım
herşey unutulur herşey gün geçince biter hatta gülümseyerek konulur sonradan
ama biz yaşadıklarımızla kalırız sakin ol
uyu biraz iyi gelir daha iyi düşünürsün
hani hatırlıyormsn sen bana demiştin ya erkekler bazen bu tür şeyler yapıyor diye okonuyu da aştı artık yani o yüzden bilmiyrum istemiyrm eşimden ayrılmayı ama onun pişmanlığını görmessem neyse hayırlısı olur inşallah
sağolasın irem inşallah düzelir .haklısın sinirle öfkeyle hreşeyi söyleyebiliyrz ben kendi sakinlğime cok şaşıyorum zaten galiba bebekten kaynaklanıyor yada tam konuyu yüzyüze konuşmıdığmzdan.
berceste zaten moralim bozukken 24 saat uyuybliyorum iyiki uyuyabiliyrum kafayı yerdim herhlda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?