hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım değerin pozitif ama biraz kritik bir değer. o yüzden sen 2 gün sonra yine baktır. belki geç döllenme olmuştur.

7+4 ler canım. bebişlerim ikiz

oy kuzum seni merak ediyordum. nasıl döndün eve. gelip aldı mı?konuştunuz mu?

yok gelip almadı kaynım aradı beni bi kac saat dükkanda yardım edermsn dedi bende gittim dükkanı bekledim biraz o arada annemlerde kalıp kalmamaya devam edeceğimi sordu bende kalcam dedi öyle deyince ozman git boşanma dilekcesini ver dedi.bende o sinirle gittim adliyeye ama veeremedim dilekce yazacak kimse bulamadım kendim yazdım verdim orda o işlemleri yapan kadın bu dilekce olmaz ki dedi ben o gözyaşlarımı tutamadım.sonra kadın biraz konuştu benimle dilekceni kabul etmiyorum sen evine git bakam dedi sonra annemlere gectim kızkardeşim erkek kardeşim arayıp en azından evinde bekle abla dedi bende haklı loduklarını hissetttim geldim eve öyle işte

canım hayırlısı olsun inşallah düzelir

ama ayrıca bebeğini de düşünmelisin canım çok üzülmemeye çalış

elimden geldince üzülmemeye calışıyorum ama eşim kızımıza coktan elveda demiş facebooka yazmış kızım elveda diye ama bu sefer kararlıyım bu konu değişcek yada biter artık benim icin bu evlilik

yok yapmadım
yarın yapacam ama gerçekler daha baskın geldi o heyecan bitti orkimm yaa
ama hayırlısı tabii belki haziranda gelimiştir bizim bebişşş
hayırlısı ile gelmiştir inşallah.

ya o ne biçim kayın. insan arayı yapmaya çalışır. sen sabırlı ol canım. iyi yapmışsın. evinde bekle. her şey zamanla düzelir inşallah

canııımmmm durum bu kadar ciddi mi yaa
okurken ağladım çokk çok üzüldüm ben
sakın sakın başkalarının aklıyla iş yapma pislik herif kaynına neymiş
hem yardım istiyo hemde dilekçe ver diyo salak yardım edeceğine
ama sen evine dönmekle iyi yapmışsın canım sorun ne bilmiyorum ama
sen yine de senin ve bebeğin için en iyisini bilirsin
nazara geldiniz belkide canım yaaa

elimden geldince üzülmemeye calışıyorum ama eşim kızımıza coktan elveda demiş facebooka yazmış kızım elveda diye ama bu sefer kararlıyım bu konu değişcek yada biter artık benim icin bu evlilik

bu ne yaa her şey bu kadar basit miymiş. Allah akıl fikir versin. sen bol bol dua et canım. yuvanın yıkılması kolay ama sen elinden geleni yap canım. offf ya ne diyeceğimi şaşırdım

ALLAH ALLAH rümüşüm eğer haddimi aşıyorsam cevap verme canım da sorun neydi :26:
eşin niye böyleyken vazgeçti herşeyden
en son bıraktığımda bulaşık makinesi almıştı
ne olduuuuuu

dilekceyi ver diyen kaynım değildi eşimdi dükkana gittğimde eşim vardı sadece.konu anlatılcak bieşy olsa coktan anllatıcamda anlatılcak türden değil.saedce anneme anlatbldim oda zorla

bu ne yaa her şey bu kadar basit miymiş. Allah akıl fikir versin. sen bol bol dua et canım. yuvanın yıkılması kolay ama sen elinden geleni yap canım. offf ya ne diyeceğimi şaşırdım

hani hatırlıyormsn sen bana demiştin ya erkekler bazen bu tür şeyler yapıyor diye okonuyu da aştı artık yani o yüzden bilmiyrum istemiyrm eşimden ayrılmayı ama onun pişmanlığını görmessem neyse hayırlısı olur inşallah

canım hayırlı olsun , inşallah katlanarak artar değerin önemli olan artış oranı 2 gün sonra güzel haberlerini duyarız inşallah...

rümüşüm noldu bir anda ya , öfkeyle kalkan zararla oturur eşin öyle dese bile hep sinirle ne dediğimizi bilmiyoruz , insanın bence bu hayatta affedemem katlanamam diyeceği bişey yok büyük konuşmamalı zaten , sizde sakin kafayla oturup olumlu şekilde konuşursanız sinirsiz öfkesiz bence hallolmuyacak bişey değildir yeter ki iyi niyet olsun , canım en iyisini yapmışsın evine gelerek ne yaşadığınıda kimse bilemez senden iyi sakince konuşun halledin derdinizi dünya tatlısı kızınızıda düşünün ayrılmak kolay bişeyde ayrıyken bir çocuğu anne veya babaya hasret bırakmak zor terazin inşallah doğru tartar yaşadıklarını duamdasın tatlım ....

dilekceyi ver diyen kaynım değildi eşimdi dükkana gittğimde eşim vardı sadece.konu anlatılcak bieşy olsa coktan anllatıcamda anlatılcak türden değil.saedce anneme anlatbldim oda zorla

canım rümüşüm sen bizim için çok değerlisin canım
herşey unutulur herşey gün geçince biter hatta gülümseyerek konulur sonradan
ama biz yaşadıklarımızla kalırız sakin ol
uyu biraz iyi gelir daha iyi düşünürsün

sağolasın irem inşallah düzelir .haklısın sinirle öfkeyle hreşeyi söyleyebiliyrz ben kendi sakinlğime cok şaşıyorum zaten galiba bebekten kaynaklanıyor yada tam konuyu yüzyüze konuşmıdığmzdan.
berceste zaten moralim bozukken 24 saat uyuybliyorum iyiki uyuyabiliyrum kafayı yerdim herhlda

canım ben senin konunu hatırladım , inan her dönem o tür şeyler yaşanabiliyo ama önemli olan sınırı bence sen şuan hamileliğin verdiği hassasiyetinde var, kestirip atılacak bişey olduğunu düşünmüyorum sen sakinliğini koru ve dediğin gibi yüz yüze konuşun ve özellikle sen sen diye konuşmak yerine ben böyle hissettim böyle olmasını istiyorum olmadığında üzülüyorum diye kendi açından hissettiklerini anlat ki ne o suçlanmış hissetsin nede senin içinde bişey kalsın herşey düzelir sen içini ferah tut ve kızını düşün ben inanıyorum sonrasında diyeceksin ki ne kadar önemsiz şeyler için kendimi yıprattım şimdi eşinle konuşana kadar bu konuyu kapat dinlen bebişine canı çektiği güzel bişeyler yap biraz şımart kızını

size kızımdan bahsedeyim azcık tekmeleri cok güclendi daha sıklaştı.bide sanki karnımın icinde öyle bi hareket yapıyor ki artık ne yapıyorsa icerde bi acayip bişey oluyoruz yer değştiriyor onu anlıyorum ,şeker testimiz normal cıktı 3 hafta sonra kontrülümüz var ve ben o zaman 27 haftalık falan olcam 30 a merdiven dayamış olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…