hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydin kizlarr dün bat'ımdi ve hala bisey yok.az once test yaptim ve çok silik pembe bir çizgi çiktii şoklardayımm ama emin olmak icin kan vermeye gidecem.ama her an olacak gibi hissediyorum

canım inşallah değerin kat kat artar.adet ağrısına benzer ağrıların olabilir bu tür ağrılar 1 ay falan devam edebilyor.rabbim gönlüne göre verir inşallah.bugün test yaptın mı idrar testi

7+4 ler canım. bebişlerim ikiz

oy kuzum seni merak ediyordum. nasıl döndün eve. gelip aldı mı?konuştunuz mu?

ikizlerin bayağı büyümüş sana göre vakit geççmiyrdr ama sanki zaman su gibi akıp gidiyor ya,,,bulantılarının konusunu okudum.inşallah seni daha cok zorlamaz gerci zorlayacağı kadar zorlamış serumlar falan ama şanslsınki evinde yiyebilcen o serumu

ay inşallah ama değişik bir duygu leyla gibiyim :) rabbim isteyen herkese nasip etsin

büyümüşler mi teyzesi. bana hala çok yeni geliyor

sorma halim kötü yaa. ilaca rağmen çıkarıyorum artık. açım bir şey yemek istiyorum ama ne:44:

ben dün tartıldım 59 kilo olmuşum 52 ile başlamıştım 59 a merdiven dayamışım Bakalım dahası kac olcak.ama ben göbeğimden başka biryerde şişme kilo alma göremiyorum acaba konduramıyormuuyum

ya ben ilk 3 ayı 1200 ile kapadım geçen ay 3 kilo aldım şuan 2 hafta geçti 300-400 gr gibi görünüyo ama ay sonuna nolur bilmiyorum benim almalar başladı galiba ve ben kiloları çok pis kondurdum ben bacaklarımdan aldım özellikle kalça basen bile değil sırf bacak mı bilmem

canım inşallah değerin kat kat artar.adet ağrısına benzer ağrıların olabilir bu tür ağrılar 1 ay falan devam edebilyor.rabbim gönlüne göre verir inşallah.bugün test yaptın mı idrar testi

sağol canımm sende inşallah eşinle olan sorunlarını halledersin. bu sabah yaptım testi çok silikti ardından kan vermeye gittim 14.53 çıktı , değer biraz düşük geldi bana . ama doktor gebelik gözüküyor, çok erken olduğu için haftaya tekrar gel ölçelim ve muayene edelim dedii. ama ben 1 hafta dayanamam 2 gün sonra tekrar ölçtüreceğim değerlerimi.. hayırlısıı bakalımm

büyümüşler mi teyzesi. bana hala çok yeni geliyor

sorma halim kötü yaa. ilaca rağmen çıkarıyorum artık. açım bir şey yemek istiyorum ama ne:44:
kıyamam cancağızıma.

bırakta kilo al yani başka belirtin yok maşallah maşallah,,
önemli olan değerinin katlanarak artması inşallah da artar canım.

ben evde yokken yavrularımdan biri kaybolmuştu.dün akşam eve geldim oda eve geri geldi biri kucağımda ikisi oturan yerlerimin arkasında biri ayağımın taaaa ucunda özlemişim onları yaaaaaa

kıyamam cancağızıma.

Bırakta kilo al yani başka belirtin yok maşallah maşallah,,

önemli olan değerinin katlanarak artması inşallah da artar canım.

öyle deme herşeyin fazlası zarar 20 kilo alan var ama çıkan çocuk maksimum yine 4 kilo olur , o değil yaptırdığım pantolona giremiyom ben her ay pantolon mu yaptırcam zaten bacaklar kaşınmaya başladı 2 gündür yine bacaklar kilo aldı galiba

tımam tımam demedim bşiey ben tek pantolanla idare ediyorum ama sonucta sen calışan bayansın ister istemez yaptırman gerekecek yeni pantolonlar.demek ki bacaklarında olucak catlaklar benim gögsüm karnım kaşınıyor

ben 3 tane yaptırdım da bacaklardan biri acayip darlaştı ki onuda çok giyiyiorum şuan az daha ısınsa hava direk eteklere elbiseye geçecem efil efil de henüz o kadar değil havalar , fayda etmedimi krem senin kaşıntılara ben bu gidişimde doktora bir sorcam bende ondan sonra alcam , o değil benim surat çok kötü oldu ya kurudu sivilcede değil delik gibi oldu zeytinyağı sür dedilerde hakikisini nerden bulcam anneme gitsem vardır diye dayanıyom evdekinden azıcık sürsem mi napsam bilemedim ...

yok ya ben aldım ama kullanmadım olaylar araya girince onu unuttum,,doktora da zaten sormadım,,gidene kadar bence sür

canım ben konunun bu kadar ciddi olabileceğini hiç düşünmemiştim cidden çok üzüldüm.. 7 yaşımda babamı kaybettim ben vefat etti mekanı cennet olsun babacığımın.. kızlar için babalar, babalar için kızlar çok önemlidir.. konu ne bilmiyorum ama çok önemli bişey değilse bence eşinden ayrılmayı düşünme tatlım ben hep bunun burukluğunu yaşadım.. o yüzdendir ki hep bi kızım olsun isterim ve kendi yaşayamadıklarımı kızımla kocamda görmeyi hayal ederim.. bence sen bu işi bir daha düşün şu anda hormonlarında sağlıklı düşünmeni engelliyo olabilir konuyu bilmiyorum ama bence biraz daha sakin kafayla düşün gerekirse alttan al Allah yar ve yardımcın olsun biz hep burrdayız bi sıkıntın olduğunda bizimle paylaşabilir içini boşaltabilirsin

Ben direk bosanmayi dusunmedim duzllebilir bi sorun.esim halen direnc gosotriyo kendi hakliymis gibi belki yaptiginin ne oldugunun farkinda degil.su an beklemedeyim kendi evimde.sizler iyiki varsiniz.benimde anne babam ayri uvey babayla buyudm.babasizlik nedir cok iyi bilirim esiminde cok iyi baba olacagina hic suphem yok ama bu konu artik ustu kapatilcak bi konuyu gecti.bi cozume kavusturmam lazim.sonucu ne olursa olsun

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar nasılsınız ben gelene kadar hiç biriniz kalmıyosunuz
rümüşcüm hiç bişeyi kafana takma tatlım hersey olacağınaa varır kendini üzme bebişini düşün
orkidecim bebişlerine çok sevindim inşallah 37 haftalık olmalarınıda görürsün
bacakları kilo alan arkadasım özür dilerim adını suanda unuttum benimde bacaklarım çatlak içinde takılma bosver yeterki bebişlerimizi sağlıklı bişakilde kucağımıza alalım ben hamile kaldığımda 67 kilo idim :) ama şimdi 91 ne yapalım veririz kiloları emzirirken
hayalimsin nerelerdesim şekerim özledimvalla seni

Canım ya nasıl olayım bende sizleri özlüyorum
rümeysanın yaşadığı sorunların aynısı bendede mevcut son 1buçuk aydır , sürekli ayrıldı ayrılacak noktasındayız neolucak bilmiyorum ama gücüm tükeniyor bunu biliyorum
sen nasılsın canım??

Canım çok üzüldüm durumuna ,çok zor çok Allah yardımcımız olsun ((
belki karşılıklı konuşarak çözebilirsiniz ,bizde oda olmuyor iletişim bozukluğu ilklerde bir sorun (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…