hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Sabah 9.40 usg randevumuz umuyorumki herşey yolundadır okadar stresli zaman geçirdimki ,kötü bir haber alacam diye aklım çıkıyor (

Yataklar bizdede ayrı herkeste aynı sorunlar var bak yanlız değilsin ,gebelik hormonlarındanmıdır nedir adam gözüme batıyo resmen

günaydin kizlarr dün bat'ımdi ve hala bisey yok.az once test yaptim ve çok silik pembe bir çizgi çiktii şoklardayımm ama emin olmak icin kan vermeye gidecem.ama her an olacak gibi hissediyorum

Gözün Aydın canım tebrik ederim şimdiden umarım değerin kat kat artıcaktır seninde ,adet sancısı ilk ay çok oluyo ama gelmiyor canım gebelik varsa

Benim göbüş şu anda seninkiyle aynı tabi bende ,kalça, popo,göğüsler dahil ,sende göbek dışında zayıf duruyorsun yakışmış enazından :)
neyse hadi öpüşelim 48: kiki

günaydın kızlarrrrr

bu arada gacılar özellikle rümüş ve hemşom bence nazara geliyonuz yolunda giden evlilik üstüne çocuk kesin nazara geldiniz bir okuyun üfleyin kendinizi

ben kiloyu çok aldığımı düşünmüyorum zaten tek sıkıntım sadece belli yere almam kıyafetlerin hemen daralması üstümde göbek çıkınca hem daraldı hem kısaldı , herif de daha uzun daha bol bişeyin yok mu demiyo mu gülme krizine giriyorum zaten uzun benim kıyafetlerde topladı göbekle acilen alışverişe çıkmam lazım xl cinsinden erkek t-shirt leri alcam

sen ikinci bebendesin göbüşün çıkması normal ben zaten zayıftın o yüzden millette sadece göbeğim var sanıyoda bacakları farketmiyo bende aldım her yerimden yoksa ama iyiyim şuan , bu arada rümüşüm tekzib yayınlıyorum dün dediğim bu ay 300-400 gr mı 1300 olarak düzeltelim ben bundan sonra her ay bolca alcam galiba

canım ya bu belirsizlik dahada yakıyor insanın canını.1 bucuk ay oldumu siz tartışalı.ben oldugu gibi zamana bırakıyorum galiba eşimin az bucuk tanıdğımdan ilk 4 5 gün direnc gösterir kendi kafasına göre takılır ipler sonraki günler kopmaya başlar genellikle.sorun nedir bilmyorum ama arada cocuk varken ayrılmak bunu düşünmek cok zormuş.rabbim bi cıkış yolu gösterir inşallah bu olaydan en az yara alman dileğiyle seni seviyorum
ben evde eşiimin tişörtlerini giyorum rahat oluyor belim falan acılmıyor.nazar konusuna gelince olur mu olur,birilerinin gözü üstümüzdeydi benim hamileleğim dolayısıyla bize inadına cocuk yapmaya karar veren bile vardı ama bu olayı ben temmuz yada agustos ayında olmuş ve ben yeni öğreniyorum o yüzden nazara pek bağlayamıyorum şeker olsun rabbimin bi sınavı sabredip beklemekten başka bi carem yok şu an.bi pskiyatrı ile konuşmakta iyi geldi yani gerci kendi cocuk pskilyartrisi ama bende pek büyümüş sayılmam,,
sizlerle konuşunca daha sakin daha farklı bakabiliyorum olaya herhalde siz yangına körükle gitmiyor olmanızdan kaynaklanıyor

selda gacısı prensesin içeriyi cok sevdi galiba cıkmaya niyeti yok

günaydıınnnnnnn

kasıklarım çok ağrıyo hastalancam sanırsam dün gece en az 5 defa tuvalete kalktım ümitleniyorum böyle sonra hüsrana uğramam inşallah

oooo bir sene önceki olay tak günahına be tatlım o zamandan bu zamana çok sular geçmiş altından , adam çocuk yapmış olaya bardağın dolu tarafından bakarsan sende az üzülürsün

günaydıınnnnnnn

Kasıklarım çok ağrıyo hastalancam sanırsam Dün gece en az 5 defa tuvalete kalktım ümitleniyorum böyle sonra hüsrana uğramam inşallah

tuvalete çok çıkmak Kızım dilimizde tüy bitti yaw hamilelikle adet belirtileri aynı demekten ama sen 2-3 gün daha dayan erken yapma testi

tuvalete çok çıkmakta psikolojik değildir heralde demi ya üşüttüm ya hamileyim ikisinden biri Rabbim hayırlısını versin adetim gecikirse test yapıcam ama sabırsızlanıyorum

slm olsun hepinize canlar.... rümüş ne desem bilmiyorum senn için canım okudum yazdıklarının hepsini çok üzüldüm...

benim ateşim 36.1 ve 36.2 de gezinirken bugün 36.5 çıktı bu iyiye işarettir demiiiiii
herifimde bugün geliyoooooooooooo

tuvalete çok çıkmakta psikolojik değildir heralde demi ya üşüttüm ya hamileyim ikisinden biri rabbim hayırlısını versin adetim gecikirse test yapıcam Ama sabırsızlanıyorum

wc ye çıkıyorsan ve biraz sonra azıcık bişey için bile hiç çıkmamış gibi oluyorsan umutlan diycemde sen adetin geçince umutlan yinede

evet bu yumoşun çatladı demekki 24 saat içinde kocişini görmen lazım
sonrasıda devam et , keşke yarın çıksaydı ateşin öncesini de desteklerdin

wc ye çıkıyorsan ve biraz sonra azıcık bişey için bile hiç çıkmamış gibi oluyorsan umutlan diycemde sen adetin geçince umutlan yinede

eveet eveet aynısı işte inşallah hamileyimdir eğer hamileysem tam babalar günü hediyesi olucak eşime de

simdik bilmedigimden soruyorum yanlis anlasilmasin bu sorum ireme niye sana alinti yaptisam simdik bu ates normal seyredip bi anda yukselise gecincemi yumos catlamis oluyor.
insallah duzelecek hersey tumetim sabirla bekliyorum gecen gece ayri uyumustuk.bugece yanima geldi yatti ama yatagin ters tarafina bende bisey demedim.oturma odasinda cekyati acip uyuyabilirdi.ama boyle yaparak olayi unutacagimi saniyorsaaaa cokkkk yaniliyoor

rumeysam bu da bi gelişmedir bence sen de çok uzatma barışın bak bebeğin de üzülüyodur herifin de demek ki hatasını anlamaya başladı ki tıpış tıpış gelmiş sokulmuş yanına

rumeysam bu da bi gelişmedir bence sen de çok uzatma barışın bak bebeğin de üzülüyodur herifin de demek ki hatasını anlamaya başladı ki tıpış tıpış gelmiş sokulmuş yanına

Ayagimin dibine sokuldu sonra ben su icmeye kalktim yorganin hepsini kendine burumus guya yorgan kavgasi yapcam pehhh yer miyim ben..yok kuzum ya oyle yanima geldi uzandi diyipte kapatamam konuyu daha konusulcak sartlarim varr cokk is var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…