- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
evet az kaldı doğuma ama ne yapacağıma hala karar veremedim içim çok kırık eşime bu yüzden günlerdir konusmuyoruz bile yatakları bile ayırdım kızımla uyuyorum artık moral sıfır sancılanmayacam diyede ödüm kopuyo ayrıca sezeryan olmak istemiyorum içim nasıl dolu bilemezsin :) baksana destan yazmısım
günaydin kizlarr dün bat'ımdi ve hala bisey yok.az once test yaptim ve çok silik pembe bir çizgi çiktii şoklardayımm ama emin olmak icin kan vermeye gidecem.ama her an olacak gibi hissediyorum
günaydın kızlarrrrr hayalim gacısı bende seni reddederim sanki senin vargel dayanamadım öpüşüp barışalım
bu arada benim kızçem büyüdü teyzoşları bugün itibariyle göbüşümmmmmEki Görüntüle 733161
iyi geceler kızlar nasılsınız ben gelene kadar hiç biriniz kalmıyosunuz
rümüşcüm hiç bişeyi kafana takma tatlım hersey olacağınaa varır kendini üzme bebişini düşün
orkidecim bebişlerine çok sevindim inşallah 37 haftalık olmalarınıda görürsün
bacakları kilo alan arkadasım özür dilerim adını suanda unuttum benimde bacaklarım çatlak içinde takılma bosver yeterki bebişlerimizi sağlıklı bişakilde kucağımıza alalım ben hamile kaldığımda 67 kilo idim :) ama şimdi 91 ne yapalım veririz kiloları emzirirken
hayalimsin nerelerdesim şekerim özledimvalla seni
Yataklar bizdede ayrıherkeste aynı sorunlar var bak yanlız değilsin ,gebelik hormonlarındanmıdır nedir adam gözüme batıyo resmen
Benim göbüş şu anda seninkiyle aynıtabi bende ,kalça, popo,göğüsler dahil ,sende göbek dışında zayıf duruyorsun yakışmış enazından :)
neyse hadi öpüşelim48: kiki
canım ya bu belirsizlik dahada yakıyor insanın canını.1 bucuk ay oldumu siz tartışalı.ben oldugu gibi zamana bırakıyorum galiba eşimin az bucuk tanıdğımdan ilk 4 5 gün direnc gösterir kendi kafasına göre takılır ipler sonraki günler kopmaya başlar genellikle.sorun nedir bilmyorum ama arada cocuk varken ayrılmak bunu düşünmek cok zormuş.rabbim bi cıkış yolu gösterir inşallah bu olaydan en az yara alman dileğiyle seni seviyorumCanım ya nasıl olayım bende sizleri özlüyorum
rümeysanın yaşadığı sorunların aynısı bendede mevcut son 1buçuk aydır ,sürekli ayrıldı ayrılacak noktasındayız neolucak bilmiyorum ama gücüm tükeniyor bunu biliyorum
sen nasılsın canım??
ben evde eşiimin tişörtlerini giyorumgünaydın kızlarrrrr
bu arada gacılar özellikle rümüş ve hemşom bence nazara geliyonuz yolunda giden evlilik üstüne çocuk kesin nazara geldiniz bir okuyun üfleyin kendinizi
ben kiloyu çok aldığımı düşünmüyorum zaten tek sıkıntım sadece belli yere almam kıyafetlerin hemen daralması üstümde göbek çıkınca hem daraldı hem kısaldı , herif de daha uzun daha bol bişeyin yok mu demiyo mu gülme krizine giriyorum zaten uzun benim kıyafetlerde topladı göbekle acilen alışverişe çıkmam lazım xl cinsinden erkek t-shirt leri alcam
sen ikinci bebendesin göbüşün çıkması normal ben zaten zayıftın o yüzden millette sadece göbeğim var sanıyoda bacakları farketmiyo bende aldım her yerimden yoksa ama iyiyim şuan , bu arada rümüşüm tekzib yayınlıyorum dün dediğim bu ay 300-400 gr mı 1300 olarak düzeltelim ben bundan sonra her ay bolca alcam galiba
canım ya bu belirsizlik dahada yakıyor insanın canını.1 bucuk ay oldumu siz tartışalı.ben oldugu gibi zamana bırakıyorum galiba eşimin az bucuk tanıdğımdan ilk 4 5 gün direnc gösterir kendi kafasına göre takılır ipler sonraki günler kopmaya başlar genellikle.sorun nedir bilmyorum ama arada cocuk varken ayrılmak bunu düşünmek cok zormuş.rabbim bi cıkış yolu gösterir inşallah bu olaydan en az yara alman dileğiyle seni seviyorum
ben evde eşiimin tişörtlerini giyorumRahat oluyor belim falan acılmıyor.nazar konusuna gelince olur mu olur,birilerinin gözü üstümüzdeydi benim hamileleğim dolayısıyla bize inadına cocuk yapmaya karar veren bile vardı ama bu olayı ben temmuz yada agustos ayında olmuş ve ben yeni öğreniyorum o yüzden nazara pek bağlayamıyorum şeker olsun rabbimin bi sınavı sabredip beklemekten başka bi carem yok şu an.bi pskiyatrı ile konuşmakta iyi geldi yani Gerci kendi cocuk pskilyartrisi ama bende pek büyümüş sayılmam,,
sizlerle konuşunca daha sakin daha farklı bakabiliyorum olaya herhalde siz yangına körükle gitmiyor olmanızdan kaynaklanıyor
Selda gacısı prensesin içeriyi cok sevdi galiba cıkmaya niyeti yok
günaydıınnnnnnn
Kasıklarım çok ağrıyo hastalancam sanırsamDün gece en az 5 defa tuvalete kalktım ümitleniyorum böyle sonra hüsrana uğramam inşallah
oooo bir sene önceki olay tak günahına be tatlım o zamandan bu zamana çok sular geçmiş altından , adam çocuk yapmış olaya bardağın dolu tarafından bakarsan sende az üzülürsün
tuvalete çok çıkmakKızım dilimizde tüy bitti yaw hamilelikle adet belirtileri aynı demekten ama sen 2-3 gün daha dayan erken yapma testi
Ne guzel bi haber sabah sabahh icim acildiiiiiiiiii....aminn insallahh saglikli gine kicaginiza almak nasip olurrKizlaar merhabaa bende hamişiiimmm :) Allahim sag salim bizlere kavustursun yavrularimiziiii:) 6+4
tuvalete çok çıkmakta psikolojik değildir heralde demi ya üşüttüm ya hamileyim ikisinden biri rabbim hayırlısını versin adetim gecikirse test yapıcamAma sabırsızlanıyorum
evet bu yumoşun çatladı demekki 24 saat içinde kocişini görmen lazımslm olsun hepinize canlar.... Rümüş ne desem bilmiyorum senn için canım okudum yazdıklarının hepsini çok üzüldüm...
Benim ateşim 36.1 ve 36.2 de gezinirken bugün 36.5 çıktı bu iyiye işarettir demiiiiii
Herifimde bugün geliyoooooooooooo
evet bu yumoşun çatladı demekki 24 saat içinde kocişini görmen lazım
sonrasıda devam et , keşke yarın çıksaydı ateşin öncesini de desteklerdin
wc ye çıkıyorsan ve biraz sonra azıcık bişey için bile hiç çıkmamış gibi oluyorsan umutlan diycemde sen adetin geçince umutlan yinede
simdik bilmedigimden soruyorum yanlis anlasilmasin bu sorum ireme niye sana alinti yaptisamslm olsun hepinize canlar.... rümüş ne desem bilmiyorum senn için canım okudum yazdıklarının hepsini çok üzüldüm...
benim ateşim 36.1 ve 36.2 de gezinirken bugün 36.5 çıktı bu iyiye işarettir demiiiiii
herifimde bugün geliyoooooooooooo
eveet eveet aynısı işte inşallah hamileyimdir eğer hamileysem tam babalar günü hediyesi olucak eşime de
Bi dakka yaaaa sen hamilemisin batinmi gecti ne oluyor bn ne kacirdimm cabuk anlatinn
rumeysam bu da bi gelişmedir bence sen de çok uzatma barışın bak bebeğin de üzülüyodur herifin de demek ki hatasını anlamaya başladı ki tıpış tıpış gelmiş sokulmuş yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?