hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yok kız batım 16sı biz belirtilerden konuşuyoruz çok sık tuvalete çıkıyorum da işte belki hamileyimdir diye yorum yapıyoruz az kaldı ak kara belli olucak haftasonu

Bi ates olcer al hemen yarin sabah basl ates olcmeye hem boylece hangi ates ile ne oldugunu bilirsin.yani atesin yuksek cikarsa kirmizilar gelirmi yoksa hamis misin anlarsin.ayyy heyecanlandim hadi hayirlisi

Bi dakka yaaaa sen hamilemisin batinmi gecti ne oluyor bn ne kacirdimm cabuk anlatinn

kesin değil ama inşallah bu ayın hamişleri arasına girer viole... ayın sonndada beeeeeeeennnnnn

buda güzel bi gelişme tatlım belki yaptığına pişman ama dile getiremiyo ama yawaş yawaş sokuluyo

kesin değil ama inşallah bu ayın hamişleri arasına girer viole... ayın sonndada beeeeeeeennnnnn

buda güzel bi gelişme tatlım belki yaptığına pişman ama dile getiremiyo ama yawaş yawaş sokuluyo
Violeye bi de ates olceer aldirevereydim iyi olacak..sen herifin geldimi dinlenmesine musade etme hemen basla calismalara.tasinma isleri ne durumda.evet ufak ufak sokuluyor o yuzdende keyfim yerinde

senn düşündüğünü bende uygulicam canım bugün
Gelince sutsuz bi nescafe yap aci olsun icin guzel gine.yorgunum falan derse hemen pes etme benim gibi.naza falan ceker belki kendinii. Kusmek alinmak yok kazanmannn gereken bi savas var tumetttt yuruycen soniuna kadar yilmak yokkk tumetttt ne gaz verdim dimi

Violeye bi de ates olceer aldirevereydim iyi olacak..sen herifin geldimi dinlenmesine musade etme hemen basla calismalara.tasinma isleri ne durumda.evet ufak ufak sokuluyor o yuzdende keyfim yerinde

çoğunu hallettim canım mutfağıda toplıcaktım eşim yokken ama o yok diye yaşak olan herşeyi yedim en çokta çiğ köfte eşim ewdeyken o dizginliyodu beni ikiden fazla katmazdı önüme oda olmayonca fırsat bu fırsat dedim yedi iki gündür midem çok fena ilaçlarda geçirmedi bakalım eşim gelsin şu yumoş zamanını atlatana kadarda beklerim sonra geçmezse yine doktora... üniversiteden beri mide için doktora gitmekten bıktım ama hala uymuyorum yasaklaraaa müstehak bana

bebişini daha fazla üzmemek için kocişinin hatasını az bi süre görmezden gel canım doğunca burnundan getirrsin yine çok istiyosan

ben onu türk kahvesi diye biliyordum , gelirkende yolda kabak çekirdeği yesin

yok yawrum ya ne nazı naz maz yaparsa hem azına sıçarım hem işimi yaparım hiç affetmem canım zaten o giderken kaçırdık yumoş günlerini die üzülüyodu ucundan yakalarız belki dersem yorgunluk falan kalmaz onda

git bu sarsuk diyoki pis pis adamı koynuna alamazmış

hihihih almam tabi banyosunu yapsın hem yorgunluğu gitsin hem koynuma girmeye hak kazansın

Annnammm turk kahvesiymiydi ben yanlis biliyor yanlis yapmisim deseneee
Tumetin herifi camura bulanmis mi gelecekmis yooldan da pis pis alamam diyomuss

yok kız pazartesiden beri istanbulda mecbur olmadıktan sonra banyo yapmaz o başkasının evinde... e bide yoldan gelcek... ooooo hayatta yatağa sokmam onu öyle...

inşallah canımmmmmmmm inşallah güzel haberler verebiliriz ben bu aydan çok ümitliyim ama olmazsa bi daha ki ay kaldığımız yerden devam
Bi ates olcer al hemen yarin sabah basl ates olcmeye hem boylece hangi ates ile ne oldugunu bilirsin.yani atesin yuksek cikarsa kirmizilar gelirmi yoksa hamis misin anlarsin.ayyy heyecanlandim hadi hayirlisi
ateşölçer alamadım bi türlü bugün de alamam heralde çocukların karnelerini süslemek için bişiler alıcam eğer oralarda bulabilirsem alırım ama
ben onu türk kahvesi diye biliyordum , gelirkende yolda kabak çekirdeği yesin
ahaha zaten düzeltmesen şaşardık seviyoruz kız seni
Annnammm turk kahvesiymiydi ben yanlis biliyor yanlis yapmisim deseneee
Tumetin herifi camura bulanmis mi gelecekmis yooldan da pis pis alamam diyomuss

heralde ikna edemedik duşsuz çarpışmaya ille de duş ille de duş

aynen tatlım olmazssa olana kadar tam gaz devam...

duşsuz aslaaaaa

Tamam iste ne guzel alisverise cikcan bide eczaciya ugraycan ben alip gondercem en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…