yok kiz bunlar bide yeni evli olcaklarrr pehh icleri curumus bunlarin.herifim kacgundur yanimda olmayacak bide gelcek banyo yapmasini beklicwm
slm kızlaaaaaaaaaaarr herkeslerde burdaymııışşşşşşşşşşşşş :)
Sabah 9.40 usg randevumuz umuyorumki herşey yolundadır okadar stresli zaman geçirdimki ,kötü bir haber alacam diye aklım çıkıyor(
Acuk erken geleydin benim gitmemei bekliydun
slm kızlaaaaaaaaaaarr herkeslerde burdaymııışşşşşşşşşşşşş :)
ben anlamam böyle gereksiz titizlikleride pis garıyım galiba
ewet hemşo kaynatıyoz... Yoldan gelen herifimi banyoya sokcam die beni fırçalayolar
Bende titiz değilim kız ama bazı böyle takıntılı durumlarım vardır benmO banyo yapılcak
ewet hemşo kaynatıyoz... yoldan gelen herifimi banyoya sokcam die beni fırçalayolar
bende titiz değilim kız ama bazı böyle takıntılı durumlarım vardır benmo banyo yapılcak
bazı durumlar özeldir vakit kaybına gerek yoktur , farkettin mi senin takıntınada ben taktım
kız zaten akşam üstü gelcek geceyi beklicez o zamana kadar girsin yapsın banyosunu alla allabak bu arada bi takıntı daha gündüz asla yapmam gece olcak
iyi hadi dediğin gibi olsun zorlamaya gerek yok dediğin gibi ozaman kadar yapar banyosunu :) sonra sende hazırlanırsın azcık süslen püslen :) ay herşeyi benmi söylicem canııııımmmm
Kızlar şimdi usg den çıktım(((
ensekalınlığı ölçümü sınır 300 müş benimde 299 çıktı yüzde yüz değil yüzde 90 sağlıklı dediler ,yani yüzde 10 downsendromu olabilir dedilerbundan emin olmak için Pazartesi test yapmamızı istermisin dediler ,ufak miktarda riski varmış bu testin ama çaresiz kabul ettim Pazartesi günü alttan bir çubukla ölçecekler ozaman garanti olucak çocuğun bişeysi olmadığına. ( lütfen dua edin bana çok korkuyorum ,dualarınıza ihtiyacım var
Kesin olmamakla beraber erkeğe benziyor dedi ben çok ısrar edince ,tabi bu aylarda hep erkeğe benzerler dedi emin değildi .ve biz 1 hafta öndeymişiz 2 gün değil yani , 12 +2 yerine 13+3 olduk birden bire
benden haberler bu kızlar çok endişeliyim bir okadarda üzgünüm(
saçlarımı kestirip fön çektircektim ama midem kötü çıkamıcam heralde
Kızlar şimdi usg den çıktım(((
ensekalınlığı ölçümü sınır 300 müş benimde 299 çıktı yüzde yüz değil yüzde 90 sağlıklı dediler ,yani yüzde 10 downsendromu olabilir dedilerbundan emin olmak için Pazartesi test yapmamızı istermisin dediler ,ufak miktarda riski varmış bu testin ama çaresiz kabul ettim Pazartesi günü alttan bir çubukla ölçecekler ozaman garanti olucak çocuğun bişeysi olmadığına. ( lütfen dua edin bana çok korkuyorum ,dualarınıza ihtiyacım var
Kesin olmamakla beraber erkeğe benziyor dedi ben çok ısrar edince ,tabi bu aylarda hep erkeğe benzerler dedi emin değildi .ve biz 1 hafta öndeymişiz 2 gün değil yani , 12 +2 yerine 13+3 olduk birden bire
olsun evde süslen makyaj yap açcık sevdiği kıyafetleri giyin dikkatini çeksin azcık :) gecede bütün herşeyi 1 günlüğüne at kafandan anın tadını çıkar stres yaparsan olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzz.. hadi görim seni hemşomm
bu ay violemle bizim ayımız hemşom kaçmaz bizden... bu ay o bebişler buraya gelcek
hemşom bende çıkıom komşumun kızına bakıom ben onun karnını bi doyurayım birazda mıncıklayıp seveyim nazlanıyo biraz ilgisiz kaldım bugün peşimde dolanıyo tuvavagbam diye diye"tuvavagbam'ın" tercümesi "tubaablam"
kız zaten akşam üstü gelcek geceyi beklicez o zamana kadar girsin yapsın banyosunu alla allaBak bu arada bi takıntı daha gündüz asla yapmam gece olcak
kızlar şimdi usg den çıktım(((
ensekalınlığı ölçümü sınır 300 müş benimde 299 çıktı yüzde yüz değil yüzde 90 sağlıklı dediler ,yani yüzde 10 downsendromu olabilir dedilerBundan emin olmak için pazartesi test yapmamızı istermisin dediler ,ufak miktarda riski varmış bu testin ama çaresiz kabul ettim Pazartesi günü alttan bir çubukla ölçecekler ozaman garanti olucak çocuğun bişeysi olmadığına. ( lütfen dua edin bana çok korkuyorum ,dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?