hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ben de çıkıyorum kızlar önce süsleri alayım ateşölçere bakayım sonra da okula giderim sağlıcakla kalın

slm kızlaaaaaaaaaaarr herkeslerde burdaymııışşşşşşşşşşşşş :)

ewet hemşo kaynatıyoz... yoldan gelen herifimi banyoya sokcam die beni fırçalayolar

ben anlamam böyle gereksiz titizlikleride pis garıyım galiba

bende titiz değilim kız ama bazı böyle takıntılı durumlarım vardır benm o banyo yapılcak

ewet hemşo kaynatıyoz... Yoldan gelen herifimi banyoya sokcam die beni fırçalayolar

Bende titiz değilim kız ama bazı böyle takıntılı durumlarım vardır benm O banyo yapılcak

bazı durumlar özeldir vakit kaybına gerek yoktur , farkettin mi senin takıntınada ben taktım

ewet hemşo kaynatıyoz... yoldan gelen herifimi banyoya sokcam die beni fırçalayolar

bende titiz değilim kız ama bazı böyle takıntılı durumlarım vardır benm o banyo yapılcak

benimde kızasım var ama ne diyim ozaten günlerdir özlemiştir.. banyoda yapmadıysa sen istemesende yapar banyosunu :) ama sen gelir gelmez üstüne atlarsan adam bakarsın daha istekli olur anam onlarda gider yumoşa yapışır hemen :) :) :)

kız zaten akşam üstü gelcek geceyi beklicez o zamana kadar girsin yapsın banyosunu alla alla bak bu arada bi takıntı daha gündüz asla yapmam gece olcak

iyi hadi dediğin gibi olsun zorlamaya gerek yok dediğin gibi ozaman kadar yapar banyosunu :) sonra sende hazırlanırsın azcık süslen püslen :) ay herşeyi benmi söylicem canııııımmmm

Kızlar şimdi usg den çıktım(((

ensekalınlığı ölçümü sınır 300 müş benimde 299 çıktı yüzde yüz değil yüzde 90 sağlıklı dediler ,yani yüzde 10 downsendromu olabilir dediler bundan emin olmak için Pazartesi test yapmamızı istermisin dediler ,ufak miktarda riski varmış bu testin ama çaresiz kabul ettim Pazartesi günü alttan bir çubukla ölçecekler ozaman garanti olucak çocuğun bişeysi olmadığına.( lütfen dua edin bana çok korkuyorum ,dualarınıza ihtiyacım var
Kesin olmamakla beraber erkeğe benziyor dedi ben çok ısrar edince ,tabi bu aylarda hep erkeğe benzerler dedi emin değildi .ve biz 1 hafta öndeymişiz 2 gün değil yani , 12 +2 yerine 13+3 olduk birden bire
benden haberler bu kızlar çok endişeliyim bir okadarda üzgünüm (

bacım bana ister inan ister inanma ama o bebeşin hiç bişeyi yok vede aslan gibi delikanlı o arca dedi dersin..seni masrafa sokmak için bunu yaptırıyolar ne koparırsak kar diyolar.. hiç kendini üzme zamanı gelince bu endişelerine gereksizmiş diceksin..sen testini yaptır ama hiç kendini üzme bide tr ye gelince yaptırırsın için rahat eder.. benim içim çok rahat bişeyi olmadığına dair

saçlarımı kestirip fön çektircektim ama midem kötü çıkamıcam heralde

olsun evde süslen makyaj yap açcık sevdiği kıyafetleri giyin dikkatini çeksin azcık :) gecede bütün herşeyi 1 günlüğüne at kafandan anın tadını çıkar stres yaparsan olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzz.. hadi görim seni hemşomm

kikim üzülme herşeyin hayırlısını dile...benm komşumun 8 aylık bebeği war kocaman oldu... ama hamileliği boyunca downsendrmlu dedi 3 ayrı doktor onunda değerleri hep yüksek çıktı hatta doğduktan sonra bile bi kaç çocuk doktoru bi baktırın dedi... yeni doğduğunda kanmı ne gönderdiler yalnış hatırlamıyosam iki ayrı seferde onlarda çok şükür temiz çıktı...ondan bi hafta sonrada kız kardeşi doğum yapmış doktorlar ona dawnsendromu falan hiç bişi dememiş sağlıklı bebek beklerken dawnsedromlu doğmuş bebek doğduktan sonra anlayabilmiş doktorlar.... fazla uzattım ama demek istediğim şu tatlım üzme tatlı canını hemen endişelenme hem bak oranlarda çok düşük sende allahın izniyle bişey olmaz....

bu ay violemle bizim ayımız hemşom kaçmaz bizden... bu ay o bebişler buraya gelcek

hemşom bende çıkıom komşumun kızına bakıom ben onun karnını bi doyurayım birazda mıncıklayıp seveyim nazlanıyo biraz ilgisiz kaldım bugün peşimde dolanıyo tuvavagbam diye diye "tuvavagbam'ın" tercümesi "tubaablam"

tmm cnm görüşürüz benim yerimede mıncıkla azcık :))

kız zaten akşam üstü gelcek geceyi beklicez o zamana kadar girsin yapsın banyosunu alla alla Bak bu arada bi takıntı daha gündüz asla yapmam gece olcak

sarsuk ya senin takıntına tüküreyim emiii Zaten yumoşun çatladı bir an önce teslimat yap diyom geceyi beklermiş fantezi peşinde

canım sonucun zaten kötü çıkmamaış ayrıca arcaya kesinlikle katılıyorum bencede hiç bişeyi yok paşanın sen içini ferah tut sağlıkla alacaksın bebeğini kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…