hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kuzum na şuraya yazıyom bebişinin birşeyi yok Allahın izni ile. pazartesii sen de görürsün zaten. oğluşun sapasağlam Allahın izni ile

Kikimm canim bu test tam tani koyma testi degildir ki adi ustunde tarama testleri.insallah sapasaglam bebegin.hicbirimizin garantisi yokki belki benim bebegimde dogduktan sonra anlasilcak bilemeyiz o tatli canini cok sikma.baksana. doktor yuzde 90 saglikli demis guzel dusunelim guzel olsun.bu onden yada geriden gitme meselesine hiccc ama hiccc kafana takma doktor 2 haftadan fazla olursa sikintilidir demisti...benim ki 1 1 bucuk hafta geriden geliyodu siz beni sakinlestirdiniz.

kız zaten akşam üstü gelcek geceyi beklicez o zamana kadar girsin yapsın banyosunu alla alla bak bu arada bi takıntı daha gündüz asla yapmam gece olcak

tövbe tövbe yaa senin yumoşun catlamış yola cıkacak sen geceyi bekliycem de biranönce teslimat yap diye biryerlerimizi yırtıyoruz sen halen takıntıdan bahsediyon odanın güneşlik kalın perde bişey tak bi nebze akşam olur yav tam dayaklıksın yanımda olsan bi iki cimdik yediydin yani.sen geceyi bekle sonra bat tarihinde keşke beklmeseydim herif gelince yapaydım işimi demessin inşallahhhhh..ayyy sinir oldum bak sana

canim bizler burda hic birseye para odemiyoruz ne hastanelere ne usg ye nede doktorlara ,,ama turkiyeye gelince muhakak ordaki doktorlara gorunurum,

umarim dedigin gibidir canim ( korku panige kapildim ister istemez icimde hep bir endise korku vardi zaten nedense

halımı sirkeli su ile sildim biraz bekleyeyim sonrada süpürem ohh mis gibi olsun..bunuda yeni öğrendim önceden camaşırsuyu ile falan silerdim.sirkeli su halıya sinen kokularıda cıkarırmış hemde kimyaal değl.

kuzum na şuraya yazıyom bebişinin birşeyi yok Allahın izni ile. pazartesii sen de görürsün zaten. oğluşun sapasağlam Allahın izni ile

bilmiyorum kizlar iste kan tahlilerimin sonucu hormon olcumleri ,ve benim yas olayi bu degerle kesismiyormus gibi dedi

pazartesi bu testten gectikten sonra anca persembeye sonuc cikarmis nasil dayanicam o gun ekadar bilmiyorum

kikimm seni seviyoruz........ yaptırcağın işlem nasıl bişey türkiyede yapılan amniyosentez gibimi acaba,
canım yüzde 90 lık kısmı düşünmeye calış

içini ferah tut canım bol bol dua et ettikten sonra elini karnına sür..göreceksin bak hiç bişe çıkmıcak burda hep birlikte halay çekecez :) Allahtan başka hiç kimse ne olacağını bilemez sonuçta makinalar insan yapımı sonuçta yanılmayan bitek Allah.. benimde kuzenime sakat dediler amniyosentez yapıldı kız şimdi ilk okul 3 e gidiyor :)

kizlar iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum ,,sizin tesselileriniz herseye bedel
zaten zor zamanlar yasiyorum ,bugun boyle seyler duymak beni dibbe cekti resmen ,,panik atagim azmis durumda sabahtan beri cok agladim ,,biraz gidip dinlenip uyumak istiyorum ,,aksam sizlere donmeye calisirim

git dinlen canım iyi şeyler düşünmeye çalış..

bende iyiyim canım.. ahhh ahhh allah söyletiyor galiba inşallah senin ve doktorun dediği gibidir bakalım ayın 24 yada 25 inde kesinleşecek prensesmi şehzademi :)

cinsiyetle ilgili bişey doğmuyor seninkine dair hani sen dedin ya doktor kesin olmasada kız dedi diye ordan dedim işte.inşallah rabbim gönlüne göre verir,,

kızlar huggies yeni bez çıkarmış gördünmü çok tatlı kız için ayrı erkek için ayrıııı :):):) pembe mavi ikisinin özelliğide farklı

kikimm seni seviyoruz........ yaptırcağın işlem nasıl bişey türkiyede yapılan amniyosentez gibimi acaba,
canım yüzde 90 lık kısmı düşünmeye calış

bilmiyorumki rumusum adini bilmiyorum ustten usg bakilarak alttan uzun bir cubuk sokulacak felan filen dedi ,,islem biraz agir o gun butun gun uzanip dinlenmen lazim is felan yapma dedi ,,sanirim senin dedigin gibi bir islem olucak ,,
Arcacigim Allah buyuktur bir bildigi vardir elbet yuce rabbimin (
ben cikiyorum kizlar

dinlen uyu biraz en iyi ilac bizim gibisine uyku oluyor ama ne olur cok yıpratma kendini hem karnındaki hemde kızını düşün böyle kocamannnnnnnnnnnnn öpüyoruz seni...

bilmiyorum kizlar iste kan tahlilerimin sonucu hormon olcumleri ,ve benim yas olayi bu degerle kesismiyormus gibi dedi

pazartesi bu testten gectikten sonra anca persembeye sonuc cikarmis nasil dayanicam o gun ekadar bilmiyorum

rümüüüüş hanimiş kedilerin hayalimi bi tırmalasalar. bak böyle şeyler bizim burda geneelde hamile dr ların başına çok gelir hiç de bir şey çıkmaz. bacım senin yaşında hiçbir şey yok. bizim hocalar hep 40 tan sonra doğuruyor

kızlar huggies yeni bez çıkarmış gördünmü çok tatlı kız için ayrı erkek için ayrıııı :):):) pembe mavi ikisinin özelliğide farklı

halıyı silerken kulağıma calındıda dönüp bakmadım daha bez scme vaktine var kız bi ara yıkınabilen bez kullansam mı diye düşünmedim değil evde kullanırdım misafirlğie falan yada dışarı cıktğımda hazır kullanırdım.şimdi nasılsa camaşır makinaları var hem doğaya hem cebimizi korurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…