Kızlar şimdi usg den çıktım(((
ensekalınlığı ölçümü sınır 300 müş benimde 299 çıktı yüzde yüz değil yüzde 90 sağlıklı dediler ,yani yüzde 10 downsendromu olabilir dedilerbundan emin olmak için Pazartesi test yapmamızı istermisin dediler ,ufak miktarda riski varmış bu testin ama çaresiz kabul ettim Pazartesi günü alttan bir çubukla ölçecekler ozaman garanti olucak çocuğun bişeysi olmadığına. ( lütfen dua edin bana çok korkuyorum ,dualarınıza ihtiyacım var
Kesin olmamakla beraber erkeğe benziyor dedi ben çok ısrar edince ,tabi bu aylarda hep erkeğe benzerler dedi emin değildi .ve biz 1 hafta öndeymişiz 2 gün değil yani , 12 +2 yerine 13+3 olduk birden bire
benden haberler bu kızlar çok endişeliyim bir okadarda üzgünüm(
Kızlar şimdi usg den çıktım(((
ensekalınlığı ölçümü sınır 300 müş benimde 299 çıktı yüzde yüz değil yüzde 90 sağlıklı dediler ,yani yüzde 10 downsendromu olabilir dedilerbundan emin olmak için Pazartesi test yapmamızı istermisin dediler ,ufak miktarda riski varmış bu testin ama çaresiz kabul ettim Pazartesi günü alttan bir çubukla ölçecekler ozaman garanti olucak çocuğun bişeysi olmadığına. ( lütfen dua edin bana çok korkuyorum ,dualarınıza ihtiyacım var
Kesin olmamakla beraber erkeğe benziyor dedi ben çok ısrar edince ,tabi bu aylarda hep erkeğe benzerler dedi emin değildi .ve biz 1 hafta öndeymişiz 2 gün değil yani , 12 +2 yerine 13+3 olduk birden bire
benden haberler bu kızlar çok endişeliyim bir okadarda üzgünüm(
kızlar ne habersiniz :)
kız zaten akşam üstü gelcek geceyi beklicez o zamana kadar girsin yapsın banyosunu alla allabak bu arada bi takıntı daha gündüz asla yapmam gece olcak
bacım bana ister inan ister inanma ama o bebeşin hiç bişeyi yok vede aslan gibi delikanlı o arca dedi dersin..seni masrafa sokmak için bunu yaptırıyolar ne koparırsak kar diyolar.. hiç kendini üzme zamanı gelince bu endişelerine gereksizmiş diceksin..sen testini yaptır ama hiç kendini üzme bide tr ye gelince yaptırırsın için rahat eder.. benim içim çok rahat bişeyi olmadığına dair
kikim üzülme herşeyin hayırlısını dile...benm komşumun 8 aylık bebeği war kocaman oldu... ama hamileliği boyunca downsendrmlu dedi 3 ayrı doktor onunda değerleri hep yüksek çıktı hatta doğduktan sonra bile bi kaç çocuk doktoru bi baktırın dedi... yeni doğduğunda kanmı ne gönderdiler yalnış hatırlamıyosam iki ayrı seferde onlarda çok şükür temiz çıktı...ondan bi hafta sonrada kız kardeşi doğum yapmış doktorlar ona dawnsendromu falan hiç bişi dememiş sağlıklı bebek beklerken dawnsedromlu doğmuş bebek doğduktan sonra anlayabilmiş doktorlar.... fazla uzattım ama demek istediğim şu tatlım üzme tatlı canını hemen endişelenme hem bak oranlarda çok düşük sende allahın izniyle bişey olmaz....
iyiyiz sen nasılsınn prenses anası
kuzum na şuraya yazıyom bebişinin birşeyi yok Allahın izni ile. pazartesii sen de görürsün zaten. oğluşun sapasağlam Allahın izni ile
bilmiyorum kizlar iste kan tahlilerimin sonucu hormon olcumleri ,ve benim yas olayi bu degerle kesismiyormus gibi dedi
pazartesi bu testten gectikten sonra anca persembeye sonuc cikarmis nasil dayanicam o gun ekadar bilmiyorum
canim bizler burda hic birseye para odemiyoruz ne hastanelere ne usg ye nede doktorlara ,,ama turkiyeye gelince muhakak ordaki doktorlara gorunurum,
umarim dedigin gibidir canim( korku panige kapildim ister istemez icimde hep bir endise korku vardi zaten nedense
canim bizler burda hic birseye para odemiyoruz ne hastanelere ne usg ye nede doktorlara ,,ama turkiyeye gelince muhakak ordaki doktorlara gorunurum,
umarim dedigin gibidir canim( korku panige kapildim ister istemez icimde hep bir endise korku vardi zaten nedense
Kikimm canim bu test tam tani koyma testi degildir ki adi ustunde tarama testleri.insallah sapasaglam bebegin.hicbirimizin garantisi yokki belki benim bebegimde dogduktan sonra anlasilcak bilemeyiz o tatli canini cok sikma.baksana. doktor yuzde 90 saglikli demis guzel dusunelim guzel olsun.bu onden yada geriden gitme meselesine hiccc ama hiccc kafana takma doktor 2 haftadan fazla olursa sikintilidir demisti...benim ki 1 1 bucuk hafta geriden geliyodu siz beni sakinlestirdiniz.
kizlar iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum ,,sizin tesselileriniz herseye bedel
zaten zor zamanlar yasiyorum ,bugun boyle seyler duymak beni dibbe cekti resmen ,,panik atagim azmis durumda sabahtan beri cok agladim ,,biraz gidip dinlenip uyumak istiyorum ,,aksam sizlere donmeye calisirim
bende iyiyim canım.. ahhh ahhh allah söyletiyor galiba inşallah senin ve doktorun dediği gibidir bakalım ayın 24 yada 25 inde kesinleşecek prensesmi şehzademi :)
kikimm seni seviyoruz........ yaptırcağın işlem nasıl bişey türkiyede yapılan amniyosentez gibimi acaba,
canım yüzde 90 lık kısmı düşünmeye calış
içini ferah tut canım bol bol dua et ettikten sonra elini karnına sür..göreceksin bak hiç bişe çıkmıcak burda hep birlikte halay çekecez :) Allahtan başka hiç kimse ne olacağını bilemez sonuçta makinalar insan yapımı sonuçta yanılmayan bitek Allah.. benimde kuzenime sakat dediler amniyosentez yapıldı kız şimdi ilk okul 3 e gidiyor :)
kizlar iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum ,,sizin tesselileriniz herseye bedel
zaten zor zamanlar yasiyorum ,bugun boyle seyler duymak beni dibbe cekti resmen ,,panik atagim azmis durumda sabahtan beri cok agladim ,,biraz gidip dinlenip uyumak istiyorum ,,aksam sizlere donmeye calisirim
bilmiyorum kizlar iste kan tahlilerimin sonucu hormon olcumleri ,ve benim yas olayi bu degerle kesismiyormus gibi dedi
pazartesi bu testten gectikten sonra anca persembeye sonuc cikarmis nasil dayanicam o gun ekadar bilmiyorum
kızlar huggies yeni bez çıkarmış gördünmü çok tatlı kız için ayrı erkek için ayrıııı :):):) pembe mavi ikisinin özelliğide farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?