hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yok olmaz o kedicikler ancak seni tırmalayabilirmiş öyle anlaştıydık kediciklerimle cünkü onlar öyle yaramazlık yapmayı sevmiyorlar uslu uslu otururlar bi kezcik anlaşma yaptık saedce

ay çok tatlılar görmen lazım.. seçtiğimden değil çok güzeeeeeeeell :) yok kız kim uğraşacak kullan at gitsin boşver her dakka dolduruyolar altını aynı şey olacak su parası elektrik parası aynı şeye gelecek onunla ilgilenip hasret gidermek varken bide kakalı bezleri temizle sonra makinaya at çıksın kurumasını bekle ohooooooooooooooo

ah ahhh zamanı gacıları işte analarımızın sucu neydi hem bizimle ilgileniyorlardı hemdee ellerinde camaşır yıkıyorlardı
asıl meselee doğayı korumak.

vay cadı kadın. kedilerin ne zararı dokunuyomuş ona

anammmmmmmmmmmm kız senin hamilelik takvimini yerim ben yerrr ay ay ikizlerin resmi varmış orda yiycem yiycem..
kapımızın üst tarafı böyle yeşillik falan evin arkasında tarla falan var guya oraya kediler tuvaletini yaparmış bide karşı komşum ve oğlu cok korkuyor oğlu kedi gördümü başlıyor ağlamaya anne kediye alıştıda yavrulara alışamadı oğlan..onlarda zaten şikayet ettilerdi.ya gam yemiycem apartman olsa anlıycam bi nebze.ama değil yeşillik var evimizin önü herkesin kapısı ayrı bide sanki tek kedi bizimkilermiş gibi başka kedilerde var neyse alıştık zatende.bu vesile ile belki herif erkenden başlar evi yaptırmaya kendi evimize gecince bizde rahatlıycaz kediciklermle rahat rahat otururm artık.

ne olcaktı ne olcaktı olmaz kabul edemem hazır bezleri

valla hiiiiiiiiiçççççççççççççç uğraşamam bezle makinayla :) sen böyle sinir et beni bende bebişimi alır gelirim sana altınıda bezlemem maksat doğayı korumak değilmi işesin dursun senin evin heryerineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

veririm eline bezi fırcayı halımı koltugumu silmek zorunda kalırsın az bide benle tehdit ediyor anam anammm ne günlere kaldık işte zamana gacıları muhabbet iyide şu halımı süpüreyim gelirim gene

veririm eline bezi fırcayı halımı koltugumu silmek zorunda kalırsın az bide benle tehdit ediyor anam anammm ne günlere kaldık işte zamana gacıları muhabbet iyide şu halımı süpüreyim gelirim gene

kaç kaç bebişim pislettiği zamandaa böyle temizlersin işteeeeeeeeeeeeeee

kızlar benim son regl tarihm 9 mayıstı. yani bugün 1 hafta gecti. beta testm bugün 2500 cıktı. peki şimdi kaç haftalık oluyor. ve ben haftaya keseyi görebiliriyim ki

kızlar benim son regl tarihm 9 mayıstı. yani bugün 1 hafta gecti. beta testm bugün 2500 cıktı. peki şimdi kaç haftalık oluyor. ve ben haftaya keseyi görebiliriyim ki

öncelikle tebrik ederim cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) yanılmıyosam 1500 ve üzeri olduğunda kese görünüyor cnm.. 1 hafta geçti demişsin pazartesi felan gidersen kalp atışını bile duyabilirsin cnm :)

beta 5000 6000 oldugu zaman karından usg ile gözükebilir.pazartesi gidebilrsen bence görebilirsin ama haftalık konusunda bişey diyemiycem..hayırlı olsun gebeliğin inşallah sağlıklı gine kucağına alırsın bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…