rümüüüüş hanimiş kedilerin hayalimi bi tırmalasalar. bak böyle şeyler bizim burda geneelde hamile dr ların başına çok gelir hiç de bir şey çıkmaz. bacım senin yaşında hiçbir şey yok. bizim hocalar hep 40 tan sonra doğuruyor
halıyı silerken kulağıma calındıda dönüp bakmadım daha bez scme vaktine var kızbi ara yıkınabilen bez kullansam mı diye düşünmedim değil evde kullanırdım misafirlğie falan yada dışarı cıktğımda hazır kullanırdım.şimdi nasılsa camaşır makinaları var hem doğaya hem cebimizi korurduk
yok olmaz o kedicikler ancak seni tırmalayabilirmiş öyle anlaştıydık kediciklerimle cünkü onlar öyle yaramazlık yapmayı sevmiyorlar uslu uslu otururlar bi kezcik anlaşma yaptık saedce
ay çok tatlılar görmen lazım.. seçtiğimden değil çok güzeeeeeeeell :) yok kız kim uğraşacak kullan at gitsin boşver her dakka dolduruyolar altını aynı şey olacak su parası elektrik parası aynı şeye gelecek onunla ilgilenip hasret gidermek varken bide kakalı bezleri temizle sonra makinaya at çıksın kurumasını bekle ohooooooooooooooo
ah ahhh zamanı gacıları işte analarımızın sucu neydi hem bizimle ilgileniyorlardı hemdee ellerinde camaşır yıkıyorlardı
asıl meselee doğayı korumak.
az bakya bide bana dil cıkarıyor aaha geliyor kedilerim ikizlerini öpmeye..dün akşam evsahibim benim herife kedileri ya götür başkayere yada kendinize ev bulun demiş ben duymadım esah yalan bilmim
koru bakalım bacım nereye kadar 1 ay sonra isyan bayrağını çekme sonra
vay cadı kadın. kedilerin ne zararı dokunuyomuş ona
baktın cekmek üzereyim seni cağırırm yardıma gelir atarsın makinaya
hahayyyy gacının zoruna baaaakkkkbence benimkine alırken 2 paket bezde seninkine getiririm olur biter
ne olcaktı ne olcaktıolmaz kabul edemem hazır bezleri
valla hiiiiiiiiiçççççççççççççç uğraşamam bezle makinayla :) sen böyle sinir et beni bende bebişimi alır gelirim sana altınıda bezlemem maksat doğayı korumak değilmi işesin dursun senin evin heryerineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
veririm eline bezi fırcayı halımı koltugumu silmek zorunda kalırsın az bide benle tehdit ediyor anam anammm ne günlere kaldıkişte zamana gacıları muhabbet iyide şu halımı süpüreyim gelirim gene
kaç kaç bebişim pislettiği zamandaa böyle temizlersin işteeeeeeeeeeeeeee
kızlar benim son regl tarihm 9 mayıstı. yani bugün 1 hafta gecti. beta testm bugün 2500 cıktı. peki şimdi kaç haftalık oluyor. ve ben haftaya keseyi görebiliriyim ki
halımı süpürdümm..geldim...biriniz terlikleyin beni bebek oynamadı sabahtan beri strese girdimmmmmmmmmmmmm
kızlar benim son regl tarihm 9 mayıstı. yani bugün 1 hafta gecti. beta testm bugün 2500 cıktı. peki şimdi kaç haftalık oluyor. ve ben haftaya keseyi görebiliriyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?