kızlar benim son regl tarihm 9 mayıstı. yani bugün 1 hafta gecti. beta testm bugün 2500 cıktı. peki şimdi kaç haftalık oluyor. ve ben haftaya keseyi görebiliriyim ki
rümüş önceki sayfaya yazdım ama görmedin çikolata yedinmi yiyince yarım saate hareket ediyo sıkma canını :)
evde cikolatam yokki stres yapmamaya calışıyorum geçen şeker yükleme testine gittim orda glikozlu su ictim ya anam bi oynuyor bir oynuyor icerde bu ne ya dedim
yap çay bardağına şekerli suyu iç cnm onların verdiğide şekerli su zaten.. 1 çay bardağına 2 3 kaşık şeker koy iç bari çikolatan yoksa
dimi ya aklıma gelmediydi hic şekerli su icmek..şu bulaşıklarımı atam makinaya sonra da pizzamı yiyim azcık yaktım ama olsun yenir
violemmmmmmmmm almadın dimi kız ateş ölcerini hadi itiraf et
sizler tecrübelisiniz diye sormak istedim :26:
1-kış için kavanozda taze fasulye yapmanın vakti şimdi mi sonra mı?nasıl yapılır?
2-bezelyenin tam vakti sanırım biraz daha beklersem geç kalıcam onu da haşlayıp mı haşlamadan mı koysam daha iyi olur?
3-barbunya için biraz daha mı beklemeli yoksa onu da bu haftasonu halletmeli miyim?
bu üçünü istiyorum sizden
öncelikle tebrik ederim cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) yanılmıyosam 1500 ve üzeri olduğunda kese görünüyor cnm.. 1 hafta geçti demişsin pazartesi felan gidersen kalp atışını bile duyabilirsin cnm :)
Once kese sonra bebek var mi sonra kalp atimi var mi sonra cinsiyeti ne oooo daha dur neleri merak edip bekliycenn ama guzel heyecanlar bunlar sonra donup bi bakiyon ben hangi ara hamile kaldimda dogurdum diyoncok teşekkürler cnm. bide umarım dediğin gibi olur duyarım. bide onu duymak için beklersem nappcm heycandan ya :)
sizler tecrübelisiniz diye sormak istedim :26:
1-kış için kavanozda taze fasulye yapmanın vakti şimdi mi sonra mı?nasıl yapılır?
2-bezelyenin tam vakti sanırım biraz daha beklersem geç kalıcam onu da haşlayıp mı haşlamadan mı koysam daha iyi olur?
3-barbunya için biraz daha mı beklemeli yoksa onu da bu haftasonu halletmeli miyim?
bu üçünü istiyorum sizden
cok teşekkürler cnm. bide umarım dediğin gibi olur duyarım. bide onu duymak için beklersem nappcm heycandan ya :)
Kizlar yavru kedilerimden birinin atesi var benim sipa az harket etti bu aksam streslerdim
Kizlar yavru kedilerimden birinin atesi var benim sipa az harket etti bu aksam streslerdim
dinlen uyu biraz en iyi ilac bizim gibisine uyku oluyor ama ne olur cok yıpratma kendini hem karnındaki hemde kızını düşün böyle kocamannnnnnnnnnnnn öpüyoruz seni...
rümüüüüş hanimiş kedilerin hayalimi bi tırmalasalar. bak böyle şeyler bizim burda geneelde hamile dr ların başına çok gelir hiç de bir şey çıkmaz. bacım senin yaşında hiçbir şey yok. bizim hocalar hep 40 tan sonra doğuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?