hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar benim son regl tarihm 9 mayıstı. yani bugün 1 hafta gecti. beta testm bugün 2500 cıktı. peki şimdi kaç haftalık oluyor. ve ben haftaya keseyi görebiliriyim ki

pardon cnm yanlış yazmışım ben günüm geçtikten 1 hafta sonra keseyi gördüm ondan 10 gün sonrada kalp atışını duyduk hepsindede üstten baktı sakın alttan baktırma tehlikeli diyolar

rümüş önceki sayfaya yazdım ama görmedin çikolata yedinmi yiyince yarım saate hareket ediyo sıkma canını :)

evde cikolatam yokki stres yapmamaya calışıyorum geçen şeker yükleme testine gittim orda glikozlu su ictim ya anam bi oynuyor bir oynuyor icerde bu ne ya dedim

yap çay bardağına şekerli suyu iç cnm onların verdiğide şekerli su zaten.. 1 çay bardağına 2 3 kaşık şeker koy iç bari çikolatan yoksa

dimi ya aklıma gelmediydi hic şekerli su icmek..şu bulaşıklarımı atam makinaya sonra da pizzamı yiyim azcık yaktım ama olsun yenir

yanmış yerleri yeme beceriksiz karı bu bebiş senin aklını almış eşim bana hep öyle diyo bişeyi yanlış yapınca hamilelik sana yaramadı aklını aldı çocuk diyor hadi afiyet olsun kaçtım ben :)

sizler tecrübelisiniz diye sormak istedim :26:
1-kış için kavanozda taze fasulye yapmanın vakti şimdi mi sonra mı?nasıl yapılır?
2-bezelyenin tam vakti sanırım biraz daha beklersem geç kalıcam onu da haşlayıp mı haşlamadan mı koysam daha iyi olur?
3-barbunya için biraz daha mı beklemeli yoksa onu da bu haftasonu halletmeli miyim?
bu üçünü istiyorum sizden

hec birini bilmim kiiiiiiii.ilk kezmi yapcan bunları sen gogol amcaya sordun mu hic

Son düzenleme:

cok teşekkürler cnm. bide umarım dediğin gibi olur duyarım. bide onu duymak için beklersem nappcm heycandan ya :)

cok teşekkürler cnm. bide umarım dediğin gibi olur duyarım. bide onu duymak için beklersem nappcm heycandan ya :)
Once kese sonra bebek var mi sonra kalp atimi var mi sonra cinsiyeti ne oooo daha dur neleri merak edip bekliycenn ama guzel heyecanlar bunlar sonra donup bi bakiyon ben hangi ara hamile kaldimda dogurdum diyon

kavanozda fasülyeyi bilmem ama bezelye ve barbunyayı ben ayıklayıp çiğden kaldırırım. bezelye bitiyor da barbunya var galiba:44:

Kizlar yavru kedilerimden birinin atesi var benim sipa az harket etti bu aksam streslerdim

rumusum simdi gordum yazmadan edemedim.merak etme canim bebisler yapar arada oyle.benim buyuk bir keresinde 3gun cok az haraket etmisdi.cok korkmusdum.6 aya 3 yasi olacak insallahkucugunu demiyorum bile.o zaten cok sakin bebis karnimdayken de zar zor haraket ederdi.simdide cok uslu yavrum.senin minnosda dinleniyor herhaldekediciye gecmis olsunbenim kedim ateslenib olmusduALLAH korusun iyilessin hemen insallah
bu arada kizlar herkese selam.
ben kactim.kocis yolda isten geliyor.sofrayi kurayim

dinlen uyu biraz en iyi ilac bizim gibisine uyku oluyor ama ne olur cok yıpratma kendini hem karnındaki hemde kızını düşün böyle kocamannnnnnnnnnnnn öpüyoruz seni...

Nekadar uyumaya çalışsamda uyuyamadım rümüşüm

orkidem benim rahmetli annem beni 45 inde doğurdu Dr .yaşın büyük demiyorki böyle ölçümler genelde 35 yaş üstü ve 40 yaşlarda olur demek istedi galiba ,yada yaşın 30 un altında olsaydı normal olurdu demek istedi :44: kafam çorba oldu gerçekten gün olaa hayır ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…