Yarın bi kontrole gidiver yavrim.
Nekadar uyumaya çalışsamda uyuyamadım rümüşüm
orkidem benim rahmetli annem beni 45 inde doğurduDr .yaşın büyük demiyorki böyle ölçümler genelde 35 yaş üstü ve 40 yaşlarda olur demek istedi galiba ,yada yaşın 30 un altında olsaydı normal olurdu demek istedi :44: kafam çorba oldu gerçekten gün olaa hayır ola
rumusum simdi gordum yazmadan edemedim.merak etme canim bebisler yapar arada oyle.benim buyuk bir keresinde 3gun cok az haraket etmisdi.cok korkmusdum.6 aya 3 yasi olacak insallahkucugunu demiyorum bile.o zaten cok sakin bebis karnimdayken de zar zor haraket ederdi.simdide cok uslu yavrum. senin minnosda dinleniyor herhalde kediciye gecmis olsun benim kedim ateslenib olmusdu ALLAH korusun iyilessin hemen insallah
bu arada kizlar herkese selam.
ben kactim.kocis yolda isten geliyor.sofrayi kurayim
Yarina kadar devam ederse gidivercem galiba.arada ufak agri giriyor.
Cok stres altindasin doktorunun dediklerini her ayrintisini hatirlyamiyosundur kotu kisimlari aklinda kalmitir onlari da dusundukce de kurup kurup uzuyon kendini. seni azbucuk anlayabiliyorum.keske bu ara esinle aran bozuk olmayayydi durumu daha stressiz atlatabilirdin.
Canim esine anlatmadinnmi bugun olanlarirümüş çok iyi hatırlıyorum benim kızım çok hareketliydi ama arada inanki 2 gün dinlenmeye geçer gibi ses vermezdi gün boyu iki küçük tekme dışında ,korkma sen ,sağlıklı olsunda gerisi boş , bak ben bugün nasıl dört döndüm bunları duyunca erkeğe benziyor demesini bile aldırış etmedim edemedim
aynen dediğin gibi canım kötü kısımlar aklıma çivilendi resmenbu günlerde çok desteğe morale ihtiyacım var, bunuda insana en yakını eşi vermelidir ,ama karşındaki insanlıktan çıkmış biri ise yapacak bişey yok ozaman ,Allah ıslah etsin
Canim esine anlatmadinnmi bugun olanlari
Anlatmadım ,anlatmamda ,ne iyisini nede kötüsünü hiçbirşeyi haketmiyor o artık böyle düşünüyorum.
hec birini bilmim kiiiiiiii.ilk kezmi yapcan bunları sen gogol amcaya sordun mu hic
Ben kaçtım kızlariyigeceler size
ne biçim gacılarsınız hiç biriniz bilmiyii daha önce annem yapıyodu hep bu sene ben yapıcam ona da sordum ama o fasulyeyi falan hepsini dolaba koyar ben bazı şeyleri dondurucudan sevmiyorum mesela taze fasulye ve yaprak dondurucuda çok çirkin oluyo bezelyenin vakti al dedi onu da şoklayıp koyuyo ama google amcadan araştırdım çiğden koyanlar da varmış bu sene öyle deniyim diyorum.. barbunya daha yeni çıkmıştı vakti geçmez die düşünüyorum ama bezelyeyi bu hafta halledicem
o zaman şöyle yap yarısın ciğden yarısın haşlayarak yap ben bi sene haşlamadan koydum pişman olduydum sonra haşlayarak yaptım daha iyi oldu bana göre..
benim kasık ağrılarım fazlalaştı adet olcak gibiyim umutlarım azalıyobi yandan da habire tuvalete gitmem ve mide yanmalarım umutlarımı yeşertiyo kafayı yemeden şu 2-3 günü atlatsam bari
hepinize iyi geceler canlar
kızlar sizlere danışmam gereken birşey var:/
kızlar sizlere danışmam gereken birşey var:/
mantıklıevet öyle yapayım yalnız haşlananda koku oluyomuş da haşlanmayanda olmuyomuş sen öyle bi fark hissettin mi ikisi arasında?
hoşgeldin buyur danışabilirsin bildğimiz bir konuysa yardımcı oluruz
bugün görümcem hastaneye gitti.ikili tarama için.12.haftasında şuan. fakat büyük bir yıkımla geri döndü hepimiz çok şaşırdık ve çok üzüldük herşey normal gidiyordu. fakat bugün ultrasonda bakarken doktor anormal bir bebeğin var hemen alalım demiş. kalp atışı var fakat iç organları dışarıdaymış bebeğin. ablam kalbi atıyor diye alınmasına müsaade etmemiş. doktor bu böyle yaşamaz yaşasa bile çok özürü var filan demiş.dua edin düşsün demiş. 15gün sonra tekrar gidicek hastaneye. böyle bir durumla karşılaşan var mı hiç:/ böyle olup ta durumu düzelen var mı? bir umut arıyoruz deli gibi.
bugün görümcem hastaneye gitti.ikili tarama için.12.haftasında şuan. fakat büyük bir yıkımla geri döndü hepimiz çok şaşırdık ve çok üzüldük herşey normal gidiyordu. fakat bugün ultrasonda bakarken doktor anormal bir bebeğin var hemen alalım demiş. kalp atışı var fakat iç organları dışarıdaymış bebeğin. ablam kalbi atıyor diye alınmasına müsaade etmemiş. doktor bu böyle yaşamaz yaşasa bile çok özürü var filan demiş.dua edin düşsün demiş. 15gün sonra tekrar gidicek hastaneye. böyle bir durumla karşılaşan var mı hiç:/ böyle olup ta durumu düzelen var mı? bir umut arıyoruz deli gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?