hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Cok stres altindasin doktorunun dediklerini her ayrintisini hatirlyamiyosundur kotu kisimlari aklinda kalmitir onlari da dusundukce de kurup kurup uzuyon kendini. seni azbucuk anlayabiliyorum.keske bu ara esinle aran bozuk olmayayydi durumu daha stressiz atlatabilirdin.

Bilmiyomki sali gunu o kadar cok hareket etmistiki oyuzden belki strese girdim.ufak tefek bisey hissediyom ama sanki kalcama dogru oluyor .kedim yanimda uyuyor ya bisey olmaz insallah anneside bikiez oldydu boyle ama onun atesi yoktu sabah goturcem veterinere.bize en yakin olan yavru hasta gelip kolumda uyuyan yavrum oyy oyy sagolsun butun yavrular beni kizima hazirliyor sanki.uykusuz biraktilar biri kayboldu simdi de biri hasta.bunlar cocuk gibi yav

Yarina kadar devam ederse gidivercem galiba.arada ufak agri giriyor.

rümüş çok iyi hatırlıyorum benim kızım çok hareketliydi ama arada inanki 2 gün dinlenmeye geçer gibi ses vermezdi gün boyu iki küçük tekme dışında ,korkma sen ,sağlıklı olsunda gerisi boş , bak ben bugün nasıl dört döndüm bunları duyunca erkeğe benziyor demesini bile aldırış etmedim edemedim

aynen dediğin gibi canım kötü kısımlar aklıma çivilendi resmen bu günlerde çok desteğe morale ihtiyacım var, bunuda insana en yakını eşi vermelidir ,ama karşındaki insanlıktan çıkmış biri ise yapacak bişey yok ozaman ,Allah ıslah etsin

Son düzenleme:
Canim esine anlatmadinnmi bugun olanlari

hec birini bilmim kiiiiiiii.ilk kezmi yapcan bunları sen gogol amcaya sordun mu hic

ne biçim gacılarsınız hiç biriniz bilmiyii daha önce annem yapıyodu hep bu sene ben yapıcam ona da sordum ama o fasulyeyi falan hepsini dolaba koyar ben bazı şeyleri dondurucudan sevmiyorum mesela taze fasulye ve yaprak dondurucuda çok çirkin oluyo bezelyenin vakti al dedi onu da şoklayıp koyuyo ama google amcadan araştırdım çiğden koyanlar da varmış bu sene öyle deniyim diyorum.. barbunya daha yeni çıkmıştı vakti geçmez die düşünüyorum ama bezelyeyi bu hafta halledicem

o zaman şöyle yap yarısın ciğden yarısın haşlayarak yap ben bi sene haşlamadan koydum pişman olduydum sonra haşlayarak yaptım daha iyi oldu bana göre..

benim kasık ağrılarım fazlalaştı adet olcak gibiyim umutlarım azalıyo bi yandan da habire tuvalete gitmem ve mide yanmalarım umutlarımı yeşertiyo kafayı yemeden şu 2-3 günü atlatsam bari

hepinize iyi geceler canlar

o zaman şöyle yap yarısın ciğden yarısın haşlayarak yap ben bi sene haşlamadan koydum pişman olduydum sonra haşlayarak yaptım daha iyi oldu bana göre..

mantıklı evet öyle yapayım yalnız haşlananda koku oluyomuş da haşlanmayanda olmuyomuş sen öyle bi fark hissettin mi ikisi arasında?

kızlar sizlere danışmam gereken birşey var:/

mantıklı evet öyle yapayım yalnız haşlananda koku oluyomuş da haşlanmayanda olmuyomuş sen öyle bi fark hissettin mi ikisi arasında?

haşlamadığımda bir acayip tat oluyordu eşim yemezdi mesela ama haşlama derken öyle dakiklarca haşlama yapmadm kaynar suya atıyordum rengi değiştimi hemen alıyordum kaynanam öyle yap dediydi.haşladıklarım gayet iyiydi tadı falan bi sıkıntı yoktu.

hoşgeldin buyur danışabilirsin bildğimiz bir konuysa yardımcı oluruz

bugün görümcem hastaneye gitti.ikili tarama için.12.haftasında şuan. fakat büyük bir yıkımla geri döndü hepimiz çok şaşırdık ve çok üzüldük herşey normal gidiyordu. fakat bugün ultrasonda bakarken doktor anormal bir bebeğin var hemen alalım demiş. kalp atışı var fakat iç organları dışarıdaymış bebeğin. ablam kalbi atıyor diye alınmasına müsaade etmemiş. doktor bu böyle yaşamaz yaşasa bile çok özürü var filan demiş.dua edin düşsün demiş. 15gün sonra tekrar gidicek hastaneye. böyle bir durumla karşılaşan var mı hiç:/ böyle olup ta durumu düzelen var mı? bir umut arıyoruz deli gibi.

canım önce cokk gecmişler olsun.bence yapmanız geereken şey başka bir doktora gidip hic bişey olmamış gibi yeniden muayene olmak,ben 12.haftada organların yerinin görüldğünü bilmiyordum

böyle bişey gercekten var ise görümcenizin imtihanı oldukça zor inşallah alnının akı ile cıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…