hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım
eftelya görümcen bence baska bi doktora daha gitsin bakalım o ne diyecek benim bi arkadaşımada 2li testte bebeğin özürlü belden asağısı büyümez sakat olur alalım falan dediler o yaptırmadı doğuracam diye vede doğurdu bebeği maaşallah çok sağlıklı vede tatlı baska bi doktora gidin
rümüşcüm sen nasılsın tatlım

canım önce cokk gecmişler olsun.bence yapmanız geereken şey başka bir doktora gidip hic bişey olmamış gibi yeniden muayene olmak,ben 12.haftada organların yerinin görüldğünü bilmiyordum

teşekkür ederim canım kendisine ben de bugün aynı şeyi söyledim. gittiği hastane ege üniversitesi ama yinede bi doktora daha görünsün,haklısın. kafa normal fakat kaburgalardan aşağısı oluşmamış öyle demiş doktor. bacaklar da var ama iç organlar dışarıdaymış. kalp içerideymiş. netten biraz araştırdım iç organları dışarıda doğup operasyonla kapatılan ve sağlığına kavuşan bebek haberleri okudum. RABBim herşeyin hayırlısını nasip etsin. hiçbirimizi böylesi ağır imtihanlara taabi tutmasın inşaALLAH.Ablam ağlaya ağlaya mahvoldu.elden de birşey gelmiyor. çok zor. ben de hamileyim 9.haftam bitmek üzere. bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli hayırlı olur inşaALLH

bu akşam biraz stresteyim tatlım ya benim sıpa az oynadı o tekmeleride kalcaya doğru hissediyorum ,bide yavru kedimin ateşi var,yemek yemiyor su icmiyor
sen kac haftalık oldun gelmeye niyeti yok senin prensesin
benim ablamında bebeği doğdugunda makatı yoktu bi sürü ameliyat gecirdi şimdi maşallah sağlıklı okula başladı

nasıl da umut dolu konuştun seldacım. eniyisi başka bi doktora daha gitmek. dualarınızı eksik etmeyin

rabbim ablanızın yardımcısı olsun gercekten cok zor bi durum gittiği yer üniversite hastahanesiymiş olsun genede gitsin sıradan bi hastahaneye.ablanızın sınavı gercekten cok ağır ama imanı kuvvetli olanında imtihanı ağır olurmuş.rabbim yar ve yardımcınız olsun.benim ablamında bebeği makatı olmadan doğmuştu bi sürü ameliyat gecirdi sağlığına kavuştu şükürler olsun.sende hamileymişsin şimdi sende kafanda kurup durmaya başlamışsındır benim bebeğimdede bişey varsa diye.kendini cok strese sokmamaya calış.

düşünmeden edemiyorum tabi ama takdiri ilahi neyapalım RABBim yardımcımız olsun inşaALLAH. çok saolun gece gece ilgilendiniz.

günaydın millet

tam diyodum ki irem zillisi gelmemiş ben açıcam topiği bi baktım gelmiş

sana da günaydın herkeslere günaydın canlar nasılsınız bugün bakalım bizim için önemli bi gün kuzucuklarım karnelerini alıcak ben de biraz süslenicem ne de olsa karne günü özeldir demi ama

herkes tembel kızım bu topikte sen dahil Bir benim kızçem dipçik gibi ayakta

hani 3 çocuğa teşvik için 6 ay olcaktı 2 sene muhabbeti bile döndü bi ara, babayada verilcekti doğum izni...
herşey lafta......

yasa tam olarak ne getiriyor bi bulamadım ki ama doğum izni 17 hafta onun yanında süt izni varmış ilk 6 ay boyunca.ama harbiden 6 ay olcak diye bi sürü tantana yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…