canım önce cokk gecmişler olsun.bence yapmanız geereken şey başka bir doktora gidip hic bişey olmamış gibi yeniden muayene olmak,ben 12.haftada organların yerinin görüldğünü bilmiyordum
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım
eftelya görümcen bence baska bi doktora daha gitsin bakalım o ne diyecek benim bi arkadaşımada 2li testte bebeğin özürlü belden asağısı büyümez sakat olur alalım falan dediler o yaptırmadı doğuracam diye vede doğurdu bebeği maaşallah çok sağlıklı vede tatlı baska bi doktora gidin
rümüşcüm sen nasılsın tatlım
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım
eftelya görümcen bence baska bi doktora daha gitsin bakalım o ne diyecek benim bi arkadaşımada 2li testte bebeğin özürlü belden asağısı büyümez sakat olur alalım falan dediler o yaptırmadı doğuracam diye vede doğurdu bebeği maaşallah çok sağlıklı vede tatlı baska bi doktora gidin
rümüşcüm sen nasılsın tatlım
teşekkür ederim canımkendisine ben de bugün aynı şeyi söyledim. gittiği hastane ege üniversitesi ama yinede bi doktora daha görünsün,haklısın. kafa normal fakat kaburgalardan aşağısı oluşmamış öyle demiş doktor. bacaklar da var ama iç organlar dışarıdaymış. kalp içerideymiş. netten biraz araştırdım iç organları dışarıda doğup operasyonla kapatılan ve sağlığına kavuşan bebek haberleri okudum. RABBim herşeyin hayırlısını nasip etsin. hiçbirimizi böylesi ağır imtihanlara taabi tutmasın inşaALLAH.Ablam ağlaya ağlaya mahvoldu.elden de birşey gelmiyor. çok zor. ben de hamileyim 9.haftam bitmek üzere. bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli hayırlı olur inşaALLH
rabbim ablanızın yardımcısı olsun gercekten cok zor bi durum gittiği yer üniversite hastahanesiymiş olsun genede gitsin sıradan bi hastahaneye.ablanızın sınavı gercekten cok ağır ama imanı kuvvetli olanında imtihanı ağır olurmuş.rabbim yar ve yardımcınız olsun.benim ablamında bebeği makatı olmadan doğmuştu bi sürü ameliyat gecirdi sağlığına kavuştu şükürler olsun.sende hamileymişsin şimdi sende kafanda kurup durmaya başlamışsındır benim bebeğimdede bişey varsa diye.kendini cok strese sokmamaya calış.
düşünmeden edemiyorum tabi ama takdiri ilahi neyapalım RABBim yardımcımız olsun inşaALLAH. çok saolun gece gece ilgilendiniz.
ben cıkıyorum yarın erken kalkıcam yavru kedimi veterinere götürücem
çok çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz. iyi geceler...
günaydın millet
tam diyodum ki irem zillisi gelmemiş ben açıcam topiği bi baktım gelmiş
Sana da günaydın herkeslere günaydın canlarNasılsınız bugün bakalım bizim için önemli bi gün kuzucuklarım karnelerini alıcak ben de biraz süslenicem ne de olsa karne günü özeldir demi ama
Evet bende okudum sizin adiniza cok uzuldum o kadartantana yaptilar 6 ay olcak falan filan yuh yani nedenir ki insanlari umutlandirdilar sonra al sana 1 hafta
Insan utanir o 1 haftai vermeye dimipeeeh1 haftacık mı aman çok olmuş ya geri alsınlar
hani 3 çocuğa teşvik için 6 ay olcaktı 2 sene muhabbeti bile döndü bi ara, babayada verilcekti doğum izni...
herşey lafta......
hani 3 çocuğa teşvik için 6 ay olcaktı 2 sene muhabbeti bile döndü bi ara, babayada verilcekti doğum izni...
herşey lafta......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?