hani 3 çocuğa teşvik için 6 ay olcaktı 2 sene muhabbeti bile döndü bi ara, babayada verilcekti doğum izni...
herşey lafta......
yasa tam olarak ne getiriyor bi bulamadım ki ama doğum izni 17 hafta onun yanında süt izni varmış ilk 6 ay boyunca.ama harbiden 6 ay olcak diye bi sürü tantana yaptılar
hani hani nerde benim 3 cocugum
3 çocuğu doğurttular millete.şimdi sesleri çıkmıyo
ben bu izinle 5 çocuk bile yaparım da bir kerede mi doğursam tek tek mi daha karlı olur diye düşünüyom
daha resmi gazetede yayınlanmadı tam içeriği bende bilmiyomda özeti bir hafta artmış işte off ya inşallah annem biraz kalır bizlede içim rahat eder
hani hani nerde benim 3 cocugum
üzme tatlı canını bak süt iznide varmış 6 ay boyunca günde 3 4 saat süt izni kullanabiliyormuşsunz.bu yasa bence sadece memur annelere yarayacak özel sektördekiler gene bişey yok...
zaten o kadardı canım yasayla hiç bişey art madı ki , özel sektörede o kadar bu resmi izin , sırf onlar yüzünden arttırmadılar zaten çalışana değil çalıştırana yaradı bir hafta nedir ya ................
zaten o kadardı canım yasayla hiç bişey art madı ki , özel sektörede o kadar bu resmi izin , sırf onlar yüzünden arttırmadılar zaten çalışana değil çalıştırana yaradı bir hafta nedir ya ................
haberlerde yok öyle olcak yok böyle olcak diyorlardı ama ben anladıydım başbakan canlı yayında 17 hafta gibi bişeyler dediydi ha ozaman dedim izin konusu 17 hafta olcak diye..
Benim kızıma görümcemin kayınvalidesi hırka örmüş tez gine bitmiş yenlik gelcek demiş bebek icin ayy inşallah kolay doğum olur
güle güle giysin bebişin hadi gönlüne göre olsun canım moral bozmak gibi olmasında bebek kıayafeti ne kadar geç biter bilemedim şimdi
hu huuuuuuuuuuu kimse yokmuu :)
eee sağol yani tamam belki cümleyi yanlış kullanmış olabilirim demekki kadın örerken zorlanmamış yanlış imlik atmamış sökmek zorunda kalmamış manasında tez bitirmiş dedim ya pehKüstüm sana
Ben mesela kızkardeşime ceyizliği icin boncuktan misafir odası yapıyorum 2 tanesi güzel ilerliyor birtanesinde boncuk kırıyorum sökmek zorunda kalıyorum onların düğün işide oldukca ağırdan gidiyor pehhhKüstüm işte küstümmm
selam kızlar. Ben yine hastanedeyim. Bugün sadece minik bardak su icebildim. Serum taktirdik. Hamile kizlar göğüs ağrnizin azaldığı oluyor mu. Cok korkuyorum böyle olunca
canım niye moralini böyle bozuyorsun sen ya şuan hastanede olman bile onların sağlıklı büyüdüklerinin göstergesi , benim durmadan ağrımadı zaten göğüslerim aralıklarla dokununca ağrıyordu
ne bileyim işte ara ara geliyor bana. Kanama ya da kahve lekelenmem yok ama crinone jel böyle siyaha yakın çıktı. O da biraz korkuttu. Gerci öyle çıkabilecegini biliyorum ama korku iste. Ah bi sağlıcakla doguraydim şunları bi psikiyatriste giderdim :-D
cancağızım cok gecmişler olsun.senin önünde nazlıma gibi bir örnek var kuzum bak 3 ayı hastahane de gecirdi şimdi minik kuzusu kucağında.inşallah sende alıcaksın kucağına ikizlerini.jel nerden siyaha yakın cıktı ben anlamadım.azcık hastahanede olman belki iyi gelir sana kendini daha güvende hissedersin.
slm kızlar nasılsınız.Ben oğluma kavuştum çok şükür.Hmde benim kuzum erkenden geldi.38.haftada sürpriz yaptı.Bir anda sancı,su,hastane ve normal doğum.Çok güzel,minnacık.Allah herkese tattırsın.Şuan 8 günlük.İsmini Enis Eymen koyduk.Annelik şimdilik güzel.Birde şu emzirmeyi tam becerebilsem.:)O da olur inşallah.
Jeli vajinal kullaniyorum canım
bugece hastahanede mi kalcan
slm kızlar nasılsınız.Ben oğluma kavuştum çok şükür.Hmde benim kuzum erkenden geldi.38.haftada sürpriz yaptı.Bir anda sancı,su,hastane ve normal doğum.Çok güzel,minnacık.Allah herkese tattırsın.Şuan 8 günlük.İsmini Enis Eymen koyduk.Annelik şimdilik güzel.Birde şu emzirmeyi tam becerebilsem.:)O da olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?