yok canım eve döndüm
cok şükür yemek yiyebildin mi hiç.
Gece 1 de kalkıp yedim
cok şükür yemek yiyebildin mi hiç.
Afiyettt bal seker olsunnn yarasin tosunlarina...bugun haftasonu ara ki bulasin kizlari
Bugün bebisleri gormeye gittik. Iyilerdi şüküürrr. Biri 7+6, diğeri 8+2 olmuş;-) ;-) sonraki randevu 3 temmuzda. Ay inşallah dayanabilirim
benim kırmızılar yok henüz yarında gelmezse pazartesi kan testi yaptırıcamm
Ohh cok sukur rabbime.ya sormadan duramaycam hani doktor rahimde bisey gormustu ama emin olamamisti onunla ilgili bisey dedi mi ayy bayagi bayagi buyudu seninkiler masallahhh..simdi seninkiler tipa tip birbirine mi benzeyecek bu soruyu onceden de sormus olabilirim?Bugün bebisleri gormeye gittik. Iyilerdi şüküürrr. Biri 7+6, diğeri 8+2 olmuş;-) ;-) sonraki randevu 3 temmuzda. Ay inşallah dayanabilirim
benim kırmızılar yok henüz yarında gelmezse pazartesi kan testi yaptırıcamm
Yok canım demedi. Benim de aklıma gelmedi. Cift yumurta ikizi olduklarından benzemeyecekler canımOhh cok sukur rabbime.ya sormadan duramaycam hani doktor rahimde bisey gormustu ama emin olamamisti onunla ilgili bisey dedi mi ayy bayagi bayagi buyudu seninkiler masallahhh..simdi seninkiler tipa tip birbirine mi benzeyecek bu soruyu onceden de sormus olabilirim?
kızlar ben hamile kaldğımda 52 kiloydum şimdi 59 olmuşum 7 kilo normal mi sizce sanki az imiş gibi gelyor hic doktoruma sormakta aklıma gelmediydi
Aciklik olsun diye merdiven inip cikani okumustum yuruyus yaparlarmis.baska da bilgim yok.senin prensesin zamanini bekliyor demekki 20 sine 5 gun variyi geceler tatlişler dün doktora gittim vajinal muayene sonrası rahimde açıklık yok rahim ağzı olgunlasmamıs dedi kızlar rahim ağzı olgunlassın diye ne yapacağım bilebilen varmı aranızda çok stresliyim gününü geçebilirsin dedi 19 hazirana kadar kanama olmazsa suyun gelmezse 20sinde gel dedi korkuyorum fikri olan var mı aranızda
iyi geceler tatlişler dün doktora gittim vajinal muayene sonrası rahimde açıklık yok rahim ağzı olgunlasmamıs dedi kızlar rahim ağzı olgunlassın diye ne yapacağım bilebilen varmı aranızda çok stresliyim gününü geçebilirsin dedi 19 hazirana kadar kanama olmazsa suyun gelmezse 20sinde gel dedi korkuyorum fikri olan var mı aranızda
Aksamdan beri karnima bicak saplantilarim oluyor normalmidir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?