Habu saate ne isin var ayakta zibarip yatsana seniki sorunun cevabını da bilmiyom
Habu saate ne isin var ayakta zibarip yatsana sen
Hee iyi ozaman tatli ruyaalarŞimdi yatıyorum. Kiz gün boyu uyudum ya gec uykum geldi
Gunaydin kizlarrrrr, tatlim ben krem almayi dusunuyorum hastane cikisi uzun sure kulanilmiyomus diger bebis rbbim kismet ederse tabi erkek olursa onada kakaliycamBen bugun prensesime zibib ve battaniye aldim pembis pembis..ama halen tam pembe 10 lu hastane cikisi bulamdim beyaz uzerime pembe var hep
iyi geceler tatlişler dün doktora gittim vajinal muayene sonrası rahimde açıklık yok rahim ağzı olgunlasmamıs dedi kızlar rahim ağzı olgunlassın diye ne yapacağım bilebilen varmı aranızda çok stresliyim gününü geçebilirsin dedi 19 hazirana kadar kanama olmazsa suyun gelmezse 20sinde gel dedi korkuyorum fikri olan var mı aranızda
benim kırmızılar yok henüz yarında gelmezse pazartesi kan testi yaptırıcamm
Ne somurtuyon kiziminsallah bebisvgeliyorrrr
inşallah öyledir çünkü yorulduğumu hissediyorum artıkkırmızılar daha yok ama çok kasık ağrım var her an olucak gibiyim kızlar ben bu ay yumurta için ilaç kullandım ya onun için mi ağrıyo ki bu kadar bilemedim aklıma bu geldi
Gunaydin kizlarrrrr, tatlim ben krem almayi dusunuyorum hastane cikisi uzun sure kulanilmiyomus diger bebis rbbim kismet ederse tabi erkek olursa onada kakaliycam
Canim dedigin sey ne bilmiyorum ama bol yuruyus ve merdivenleri yan olarak inip cikacakmisin hurmada kasilmalari arttiriyomus ama onu kucuk kasilmalar baskayinca mi yemeli bilmiyorum ..
Orkim gunaydinnnnn sana ve biciriklarina
Günaydın kızlar
canim bat gerginligi iste adet belirtileri ile ayni zaten kasiklarda agrir goguste siser sen bugun kafani dagitacak guzel ve yogun biseyler bul yarinda guzel haber verinşallah öyledir çünkü yorulduğumu hissediyorum artıkkırmızılar daha yok ama çok kasık ağrım var her an olucak gibiyim kızlar ben bu ay yumurta için ilaç kullandım ya onun için mi ağrıyo ki bu kadar bilemedim aklıma bu geldi
Aslinda dogru ve mantikli bisey dedin aklima da yatti ama ne bilim ya hevesligimin onune gecemiyorum bitane pembis istiyom banane banane banane :)
canim bat gerginligi iste adet belirtileri ile ayni zaten kasiklarda agrir goguste siser sen bugun kafani dagitacak guzel ve yogun biseyler bul yarinda guzel haber ver
Ben 10 lu takimi krem alcam ama sapkasi zibini ayri tek tek aldiklarimdan giydircem hani 5 li takimlar varya ondan dusun istersen yani battaniyemiz diger cocuk icinde uygun olcak
Kuzum erkencisin bebisler yaramazlik yapip mideni mi bulandirdi
kızlar sizi heyecanlandırmak istemiyorum hatta kendimi de heveslendirmek istemiyorum ama ortalığı toplarken cuma günü yaptığım testi gördüm ve çok silik ince bi çizgi var diğer çizgi kalın ya, hamilelik gösteren çizgi de ip gibi ince çıkmış beni dizginleyin nolur heveslenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?