hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ben bugun prensesime zibib ve battaniye aldim pembis pembis..ama halen tam pembe 10 lu hastane cikisi bulamdim beyaz uzerime pembe var hep
Gunaydin kizlarrrrr, tatlim ben krem almayi dusunuyorum hastane cikisi uzun sure kulanilmiyomus diger bebis rbbim kismet ederse tabi erkek olursa onada kakaliycam

Canim dedigin sey ne bilmiyorum ama bol yuruyus ve merdivenleri yan olarak inip cikacakmisin hurmada kasilmalari arttiriyomus ama onu kucuk kasilmalar baskayinca mi yemeli bilmiyorum ..

Orkim gunaydinnnnn sana ve biciriklarina

Ne somurtuyon kiziminsallah bebisvgeliyorrrr

inşallah öyledir çünkü yorulduğumu hissediyorum artık kırmızılar daha yok ama çok kasık ağrım var her an olucak gibiyim kızlar ben bu ay yumurta için ilaç kullandım ya onun için mi ağrıyo ki bu kadar bilemedim aklıma bu geldi

Canim benimmm ya hicbir kelime seni sakinlestimeyecek biliyorum yanimda olsan boyle sıkı sıkı sarmak istrdim.

Aslinda dogru ve mantikli bisey dedin aklima da yatti ama ne bilim ya hevesligimin onune gecemiyorum bitane pembis istiyom banane banane banane :)

canim bat gerginligi iste adet belirtileri ile ayni zaten kasiklarda agrir goguste siser sen bugun kafani dagitacak guzel ve yogun biseyler bul yarinda guzel haber ver

Aslinda dogru ve mantikli bisey dedin aklima da yatti ama ne bilim ya hevesligimin onune gecemiyorum bitane pembis istiyom banane banane banane :)

Ben 10 lu takimi krem alcam ama sapkasi zibini ayri tek tek aldiklarimdan giydircem hani 5 li takimlar varya ondan dusun istersen yani battaniyemiz diger cocuk icinde uygun olcak

cok sağol ya böyle yardımcı oluyon ya iyi geliyor bugün herifi kandıraibilrsem biraz alışveriş yapcam dediğin gibi bitane 5 li alırım pembe diger battaniyeyi falan ayrı alırım cokkk fındık yemem lazım cokkkkkkkkkkk

Dun bitane battaniye aldim beyaz ustune kendinden baskli arili pembeler var.bugunde alabilirsem her iki bebegin kullanabilecegi renk alam..minico ya bi dalis yapam en iyisi

kızlar sizi heyecanlandırmak istemiyorum hatta kendimi de heveslendirmek istemiyorum ama ortalığı toplarken cuma günü yaptığım testi gördüm ve çok silik ince bi çizgi var diğer çizgi kalın ya, hamilelik gösteren çizgi de ip gibi ince çıkmış beni dizginleyin nolur heveslenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Kuzum inşallah hayırlısı. Niye yarını bekliyorsun? Git bugün kan ver rahatla balım

Hatırlıyormusun bu ay olucak ama tu-met senmi arada kaldım demiştim ,kız bu piyango sana vuracak sanırım bu ay

Orkidem -----sanırım bulantılarla uğraşıyorsun hala çok zor Allah kolaylık versin canım,benim 10 buçuk haftalık kayboldu inş seninde erken kesilir .

IREM --RÜMEYSA Ohhhhh bebiş alışverişine başlamışsınız ne güzel güle güle kullanıp eskitin aldıklarınızı .ikinci bebişi düşünerek alışveriş yapmanız çok güzel ,irem zillisi tasaruflu gacı

Kızlar içim rahat etmedi doktoru cuma günü tekrar arayıp detaylı sordum . Karnımdan çocuğun sıvısı değil kordondan kan alınacakmış , amniyosentez daha geç haftalarda yapılırmış,kordosentez olucakmış .
yinede çook korkuyorum yaa:18::18: ya çocuğa bişey olursa ? Ya düşük olursa sonrasında ? ki bu yüzde 1 dediler ama , ya Perşembe güzel sonuç çıkmazsa ?? Ayyy kafam bu sorularla gün boyu meşkul offfff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…