hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kuzum inşallah hayırlısı. Niye yarını bekliyorsun? Git bugün kan ver rahatla balım
olumsuz sonuç almaktan korkuyorum sanırım .. yarın sabahtan seminer var öğleden sonraya kadar gelmezse sağlık ocağına gidip kan vericem tsh ye de baktırıcam hem
Hatırlıyormusun bu ay olucak ama tu-met senmi arada kaldım demiştim ,kız bu piyango sana vuracak sanırım bu ay

inşallah canım bakalım bi kaç güne belli olur inşallah sende güzel haberler vericeksin bize

şöyle bi şey dersem bana kırılmazsın umarım..cuma günü yaptıysan o testi otestin üzerinden cok saat gecti yani gecersiz olmuş olmuyor mu.ayrıyetennnnnnnnnnnnnnnnn sen niye erkenden test yaptınnnnnnnnnnnnnnnn
kikimm hoşgeldinnn...irem gacısı olmasa ben ikinciyi düşünerek alışveriş yapmak aklıma gelmediydi.bugün akşam dışarı cıkcaz herif caymaz ise ozman artık bi kac şeyi ikinciyi düşünerek alcam...canım inşallah güzel cıkıcak bi sıkıntı olmayacak yüzde 90 sağlıklı dediydi doktorun unuttunmu yoksam.

Rumus fiyat aldin miydi 10 lu takimlarda ne kadar diyolar bu arada misket markasinin urunlerini yeri guzek bilgine .

Viole bir test yapsana seyini tutta

Hemsom sen niye stres ediyon sana olumsuz bisry denmemis ayrica olumsuz dendigi halde nur topu gibi doguran cok yuzde yuz sonuc degil bu , birde rabbim kimseye vermesin ama dogurduktan sonra da saglik gidebilir benim gorumcemin oglu 3-4 ayindan sonra birvsikinti yasadi dirayetsiz basini tutamiyoduherkes ozurlu demis dusun suan sapasaglam ama olmayabilirdibize saglikli dendi olmsyada bilir sen icini ferah tut bolca duani et rabbim yeterki kaldiramayacagimiz yukler vermesin bence sapasaglam cin gibi firlama bir oglun olacak dort doncen pesinde seviyom seni uzme tatli canini

ben tesadüfen misket markasının ürününü aldım 25 lira 5 li takıma verdim cıtcıtlı badileri 7.5 lira ama 5 liradan verdi.battaniyesi 15 lira tüylenirse gel geri ver abla dedi 10 lu takımlara 45 lira 65 lira arasıydı tam hatırlayamyrum en azından 45 liraya yaparım dediydi satıcı.

45 iyi o marka icin bizim burda 110 liraya almisti nisan nayista dogum yapanlar ama bende nette 60-70 e buldum iyi markalari konyada icime sinen bulamazsam neten alcam......

Ben indirim cekimi park yatagin yatagi icin kulanmistim her sey olur ve rumus........

45 iyi o marka icin bizim burda 110 liraya almisti nisan nayista dogum yapanlar ama bende nette 60-70 e buldum iyi markalari konyada icime sinen bulamazsam neten alcam......

Ben indirim cekimi park yatagin yatagi icin kulanmistim her sey olur ve rumus........

gene sorarım fiyatını konyadan dönerken uğrarsın giresuna alırsın bide kahvemi cayımı icersin..belki alışverişimi ordan yaptığım icin 45 lira demişti..bugün kendime bişeyler alcam elbise almayı planlyrum efil efil dediğin gibi giyerim

olumsuz olmaz inşallah benim içimden bişeyler var diyor sende ,hayırlısı artık
Batı'ndan kaç gün geçti ?

hoşbuldum canım inşallah canım inşallah

naptın eşinle bi düzelme falan var mı..ben gene pes ettim.öyle böyle konuşuyoruz.ben allaha havale ettim.vardır bir bildği rabbimin benimde sınavım bu imiş

İnşallah dediğiniz gibi olur hemşom ,bende sizleri seviyorum ,çok güzel moral alıyorum sizlerden Allah razı olsun hepimizden .
ben şimdi sabahtan beri temizlik yapıyorum birazda yemek hazırlıyayım yarın için ,malum yarın bütün gün uzanmalıymışım ,bugün yapıyorumki yarın bi işim olmasın diye .
oğlanı da hemen öyle kesinleştirmeyin canım dur bakalım sadece benziyor ama bu haftalarda kızlarda oğlana benziyebiliyor dedi

kikim batı bugündü violenin.vıolem aklıma geldikce icime bişey böyle pır ediyor inşallah rabbim gönlüne göre vermiştir..

Bana onun batı gelmicek gibi geliyor hadi inşallah güzel haberlerini alırız onun

naptın eşinle bi düzelme falan var mı..ben gene pes ettim.öyle böyle konuşuyoruz.ben allaha havale ettim.vardır bir bildği rabbimin benimde sınavım bu imiş

Yok canım bir düzelme ,aynı evin içinde her koyün kendi bacağından asılıyo
tatile gitmem yaklaştı inş bi aksilik çıkmazda gider dinlenirim ,artık bebeğimden ve kendimden başka bişey düşünmek istemiyorum .
benim herif çok zor bir kişilik çok .haksız olsada ben ayağına gidim ister ,daha çok bekler o sürekli ben ağayım hödük
sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa hadi bakalım öküz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…