hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

şaka bir tarafada , günaydın kızlar benim şükür kolum öyle çok ağrıma şişme yapmadı bu arada tumetim sormuşun bebeğim sağol ebem bir hafta şişten ağrıdan beni uyutmadı deyince korktum açıkçası benim kide koluma dokununca azıcık şiş var birde vurulan kısım sanki daha sert bir kas olmuş gibi hamlarsın hareket etsen etin ağrır ya aynı öyle oldu koluma sert hareket ettirsem sızlıyo ama dayanılmayacak değil, işin aksi tarafı beni dürtmeyen adam dünden beri hep aşılı tarafıma gelip dürtüyo ya

ben dediydim sana bişey yapmaz o aşı sen güclü karadeniz gacısısın

öpeyim de o sızı da geçsin

canıım demek bizi hatırlıyorsun. kız madem onca zaman takip ettin de canlı canlı niye katılmadın bunca zaman sohbete

günaydın milletttt

irem allah herkeze senn gibi hamişlik nasip etsin kız herşeyin süper oluyo geçip gidiyo.... bu kolaylıklar doğumundada olur inşallah bi solukta gelir bebişin

Günaydın millet kızımı okula gönderdim şimdi burda saat 8.20şuan .sabahki kepenkleri açmaya yetişmem mümkün değil irem gacısı hala küsse şu işi biri devr alsın bizahmet

Son düzenleme:
Günaydın millet kızımı okula gönderdim şimdi burda saat 8.20şuan .sabahki kepenkleri açmaya yetişmem mümkün değil irem gacısı hala küsse şu işi biri devr alsın bizahmet

yok yawrum ya irem gibi kimse yapamaz bigün açar iki gün açar 3. gün unutur... bu işte devamlılık önemli...

en iyisi iremin gönlünü alalım

yumoş geçti canım bat bekliyom... 10 günüm var bu ayın sonuna yetişir benm de güzel haberim inşallah hamileysem

Çalıştınmı peki dört dörtlük?? Hem daha 10 günün var devam et bırakma geç yumurtlamada olabilir :26:
bak ben onu bunu bilmem o günlere yakın gün aşırı birkaç defa gidiceksin sonra yumoş günlerinde o 3 -4 gün peşpeşe ozaman bişiler oluyo bak .ve biraz geç yıkanacaksın . Ben bu yönteme inanıyorum şahsen . Sen herifin gidecekti bi yere dimi aaaşimdi hatırladım ne oldu kaç gün çarptınız ozaman??

canım benm herifim gitti geldi... pazartesi gitti gitmeden son günü değerlendirdik tabi perşembe geldi o günüde kaçırmadık
daha sonra cumartesi ve dün artık bata kadar dewam ama tahminen yumoş geçmiştir diyorum işte

ilaçlar işe yaradıysa ümidim var olur inşallah

Kız Batı'na 10 gün varsa daha 4 gün önce yumoş günün olmalı ,ne ara geçti yumoş :26: yumoş testi yaptınmıki sen ? Geçti diyorsun :44:

geldim kız geldim hemşom ve tosbası violem hamilelik heyecanında olmasa yine ben birinciydim tumet tatlım içten bir aminnn diyorum kendi nazr boncuğumu kendim koyayım bir yerlerimide mi kaşısam napsam şükür sıkıntımız yok kızım da bende kaalesiz olunca böyle oluyo demekki rahat karı olun rahat hamilelik geçirin dediğin gibi inşallah doğumda öyle olur yolu yarıladım yürüyüşlere başlamam lazımda burda da park türü bir yer yok, konyayı o anlamda özlüyorum burda anca yol boyu yürünür yada bize yakın yok sahil yürüyüşü için başka bir semte gitmeliyim araçla

Hoşgeldin hemşom bak listeye ne güzel yakışmışız geriye birkaç kişi kaldı onlarda eklense hayırlısıylan o bebek buraya geldi olucak topiğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…