şaka bir tarafada , günaydın kızlarbenim şükür kolum öyle çok ağrıma şişme yapmadı bu arada tumetim sormuşun bebeğim sağol ebem bir hafta şişten ağrıdan beni uyutmadı deyince korktum açıkçası benim kide koluma dokununca azıcık şiş var birde vurulan kısım sanki daha sert bir kas olmuş gibi hamlarsın hareket etsen etin ağrır ya aynı öyle oldu koluma sert hareket ettirsem sızlıyo ama dayanılmayacak değil, işin aksi tarafı beni dürtmeyen adam dünden beri hep aşılı tarafıma gelip dürtüyo ya
şaka bir tarafada , günaydın kızlarbenim şükür kolum öyle çok ağrıma şişme yapmadı bu arada tumetim sormuşun bebeğim sağol ebem bir hafta şişten ağrıdan beni uyutmadı deyince korktum açıkçası benim kide koluma dokununca azıcık şiş var birde vurulan kısım sanki daha sert bir kas olmuş gibi hamlarsın hareket etsen etin ağrır ya aynı öyle oldu koluma sert hareket ettirsem sızlıyo ama dayanılmayacak değil, işin aksi tarafı beni dürtmeyen adam dünden beri hep aşılı tarafıma gelip dürtüyo ya
sağol canım... inşallah.pozitif olmak çok önemli. eşimle pek konuşmak istemiyorum. üzüldüğümü görüyor ve çok üzülüyor. onun üzülmesine de dayanamıyorum. en iyisi burada beni anlayanlarla konuşmak.
biliyorum. geçen yaz da okuyordum yazdıklarınızı. seni, iremneva'yı ve orkide'yi çok net hatırlıyorum. ne güzel hamile kalmışsınız. ben de o mutluluğu yaşarım inşallah.
beni de yalnız bırakmayın.
Günaydın milletkızımı okula gönderdim şimdi burda saat 8.20şuan .sabahki kepenkleri açmaya yetişmem mümkün değil irem gacısı hala küsse şu işi biri devr alsın bizahmet
Tu-meeett sen şimdi be aşamadasın?? Yumoşmu ? Bat mı ?
yok yawrum ya irem gibi kimse yapamaz bigün açar iki gün açar 3. gün unutur...bu işte devamlılık önemli...
en iyisi iremin gönlünü alalım
yumoş geçti canım bat bekliyom... 10 günüm varbu ayın sonuna yetişir benm de güzel haberim inşallah hamileysem
Doğru diyorsun tu-metim
GEL İREM GEL HEMŞOM ÖPÜŞELİM YAVRUM
48: :4
Çalıştınmı peki dört dörtlük?? Hem daha 10 günün var devam et bırakma geç yumurtlamada olabilir :26:
bak ben onu bunu bilmem o günlere yakın gün aşırı birkaç defa gidiceksin sonra yumoş günlerinde o 3 -4 gün peşpeşe ozaman bişiler oluyo bak .ve biraz geç yıkanacaksın . Ben bu yönteme inanıyorum şahsen . Sen herifin gidecekti bi yere dimi aaaşimdi hatırladım ne oldu kaç gün çarptınız ozaman??
herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz
bereketli bir topik olsun inşalllahhh
TOPİĞİMİZİN ÇITIR HAMİLELERİ
horstensia..............hamile.......................hoşgeldin bebek
nazlma....................hamile.......................hoşgeldin bebek
yaşamım..............hamile......................hoşgeldin bebek
h_derya................hamile......................hoşgeldin bebek
sweet85...............hamile.......................hoşgeldin bebek
sonsy.................hamile.........................hoşgeldin bebek
deniz48...............hamile........................hoşgeldin bebek
d_yeşilcik............hamile........................hoşgeldin bebek
lowely22.............hamile........................hoşgeldin bebek
rümeysamustafa.......hamile.........................hoşgeldin bebek
seap_serap............hamile.............................hoşgeldin bebek
papatyadalı..............hamile...........................hoşgeldin bebek
iremneva...................hamile..........................hoşgeldin bebek
hayalimsin1...........hamile...........................hoşgeldin bebek
orkide2.................hamile...................hoşgeldin bebek
viole...................hamile.............................hoşgeldin bebek
İREM GACISIIIIIIIII GEL DÜZELTMİŞİZ ANAM GEL HEMŞOM YAVRUM BENİM GEL
canım benm herifim gitti geldi... pazartesi gitti gitmeden son günü değerlendirdik tabiperşembe geldi o günüde kaçırmadık
daha sonra cumartesi ve dünartık bata kadar dewam ama tahminen yumoş geçmiştir diyorum işte
ilaçlar işe yaradıysa ümidim var olur inşallah
Kız Batı'na 10 gün varsa daha 4 gün önce yumoş günün olmalı ,ne ara geçti yumoş :26: yumoş testi yaptınmıki sen ? Geçti diyorsun :44:
dün akşam tek bi ıovulasyon testin vardı onu yaptım ikinci cizgi soluktu... yawrum belkide geçmemiştir bilmiyom ki çalışmaya dewam işte
geldim kız geldim hemşom ve tosbasıviolem hamilelik heyecanında olmasa yine ben birinciydim tumet tatlım içten bir aminnn diyorum kendi nazr boncuğumu kendim koyayım bir yerlerimide mi kaşısam napsam şükür sıkıntımız yok kızım da bende kaalesiz olunca böyle oluyo demekki rahat karı olun rahat hamilelik geçirin dediğin gibi inşallah doğumda öyle olur yolu yarıladım yürüyüşlere başlamam lazımda burda da park türü bir yer yok, konyayı o anlamda özlüyorum burda anca yol boyu yürünür yada bize yakın yok sahil yürüyüşü için başka bir semte gitmeliyim araçla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?