Geçmemiştir bence o cuma yada Cumartesi yakalamışsındır bence , çalışmaya devam et sen
geldim kız geldim hemşom ve tosbasıviolem hamilelik heyecanında olmasa yine ben birinciydim tumet tatlım içten bir aminnn diyorum kendi nazr boncuğumu kendim koyayım bir yerlerimide mi kaşısam napsam şükür sıkıntımız yok kızım da bende kaalesiz olunca böyle oluyo demekki rahat karı olun rahat hamilelik geçirin dediğin gibi inşallah doğumda öyle olur yolu yarıladım yürüyüşlere başlamam lazımda burda da park türü bir yer yok, konyayı o anlamda özlüyorum burda anca yol boyu yürünür yada bize yakın yok sahil yürüyüşü için başka bir semte gitmeliyim araçla
ya zaten ovu testimde geçen aylardan kalandı banyo dolabını temilerken burdum kalmış orda bitane akşam yapıverdim bende... bozulma yada eskime gibi bişey olurmu onlarda acaba... neyse ya kısmet artık ötesi biz çarpışıp duruyoz
Yok o şimdi küflenmiştir yenmezıslak bir yere koymadığın sürece bişey olmaz canım
ya zaten ovu testimde geçen aylardan kalandı banyo dolabını temilerken burdum kalmış orda bitane akşam yapıverdim bende... bozulma yada eskime gibi bişey olurmu onlarda acaba... neyse ya kısmet artık ötesi biz çarpışıp duruyoz
onlarında son kullanması oluyo hemde bayağı uzun bir senelik falanlar eskimemiştir sen çişini tutttun sıvı tüketimini kestin miydi ondan haber ver ayrıca ateş nası gidiyo o yükseldiğinden beri yüksek mi , çarpışın çarpışın nede olsa bizim gibi oruca başlayabilirsiniz
walla yawrum öyle çok dikkat etmedim ya gündüz buldum akşan 10 gibi yaptım... ateşim yüksek düşmedi halen ama bata kadar düşmüyomuş heralde bat yaklaşınca hamişşen yüksek dewam ediyomuş ki inşallah öyle olur, dğilsem düşüyomuş anladığım kadarıyladoğrumudur
o dediğin doğru da sen yeni yumoş günün geçtiği için sordum bazen yumoştan öncede bir yükselir bir iner hangisi yumoş günü sonra anlarsın hani düştüyse belki bir iki gün sonra yumoşladın mı diye sordum, anlaşılan perşembe yumoşladın gel 27 haziran gelllll.....
ben geldimmm kocisim de geldiii:))))ozlemisim keratayiii
sizler nasilsiniz ne var ne yokkk var mi guzel haberlerrr...orkidem nasilll?diger kizlarrr???
ozledim sizleriii,,,,
çift çizgilerle yükselen beta değerleriyle gelsin
ben geldimmm kocisim de geldiii:))))ozlemisim keratayiii
sizler nasilsiniz ne var ne yokkk var mi guzel haberlerrr...orkidem nasilll?diger kizlarrr???
ozledim sizleriii,,,,
hosbuldum canimm...evett 30.haftamdayim vee kocaman oldum yaa artik yatarken de rahatsiz olmaya basladim...oh oh iyi olmaniza sevindim maasalllhcanıım hoş geldin. maşallah kuzun 30 haftanın içinde. az kalmış. ben ve bebişlerim iyiyiz çok şükür
aminnnn
violemmmm hamileeee
İnşallah canım sağol . Kız herkez bir paşadır gidiyorbelki kızdır bilmiyoruzki hele bi Çarşamba olsun önce sağlığını öğreneyimde ben .
Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ? Bu ikili test dediğiniz nasıl bişey nasıl yapılıyor neye bakılıyor , ?
MELTEM ve CEMREDEN. Haberi olan varmı :26: nerde bu bizim iki kız kayboldular:44:
ben sabah kırmızılarla karşılaştım.çok şaşırdım.1 hafta erken geldi.gıcık kırmızılar!
ateş ölçmedin demi bu ay .......
yok ölçmedim bu ay..derece yüzünden eczaneleri taşlayacaktım az dahaşimdi internetten bakıyordum derecelere..sende hangi marka vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?