hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Geçmemiştir bence o cuma yada Cumartesi yakalamışsındır bence , çalışmaya devam et sen

ya zaten ovu testimde geçen aylardan kalandı banyo dolabını temilerken burdum kalmış orda bitane akşam yapıverdim bende... bozulma yada eskime gibi bişey olurmu onlarda acaba... neyse ya kısmet artık ötesi biz çarpışıp duruyoz

benm gideceğim yerde bol bol yürüme şansım var kocişin işyeride evde biraz ilçenin dışına düşüyo... ben orda güzel güzel yürürüm hem işimi görürürm hem yürüyüşümü yaparım... herşey tamam da bi hamilelik kaldı oda olaydı iyiydi

Yok o şimdi küflenmiştir yenmez ıslak bir yere koymadığın sürece bişey olmaz canım

onlarında son kullanması oluyo hemde bayağı uzun bir senelik falanlar eskimemiştir sen çişini tutttun sıvı tüketimini kestin miydi ondan haber ver ayrıca ateş nası gidiyo o yükseldiğinden beri yüksek mi , çarpışın çarpışın nede olsa bizim gibi oruca başlayabilirsiniz

walla yawrum öyle çok dikkat etmedim ya gündüz buldum akşan 10 gibi yaptım... ateşim yüksek düşmedi halen ama bata kadar düşmüyomuş heralde bat yaklaşınca hamişşen yüksek dewam ediyomuş ki inşallah öyle olur, dğilsem düşüyomuş anladığım kadarıyla doğrumudur

o dediğin doğru da sen yeni yumoş günün geçtiği için sordum bazen yumoştan öncede bir yükselir bir iner hangisi yumoş günü sonra anlarsın hani düştüyse belki bir iki gün sonra yumoşladın mı diye sordum, anlaşılan perşembe yumoşladın gel 27 haziran gelllll .....

çift çizgilerle yükselen beta değerleriyle gelsin

ben geldimmm kocisim de geldiii:))))ozlemisim keratayiii
sizler nasilsiniz ne var ne yokkk var mi guzel haberlerrr...orkidem nasilll?diger kizlarrr???
ozledim sizleriii,,,,

ben geldimmm kocisim de geldiii:))))ozlemisim keratayiii
sizler nasilsiniz ne var ne yokkk var mi guzel haberlerrr...orkidem nasilll?diger kizlarrr???
ozledim sizleriii,,,,

canıım hoş geldin. maşallah kuzun 30 haftanın içinde. az kalmış. ben ve bebişlerim iyiyiz çok şükür

canıım hoş geldin. maşallah kuzun 30 haftanın içinde. az kalmış. ben ve bebişlerim iyiyiz çok şükür
hosbuldum canimm...evett 30.haftamdayim vee kocaman oldum yaa artik yatarken de rahatsiz olmaya basladim...oh oh iyi olmaniza sevindim maasalllh
aminnnn

violemmmm hamileeee

evet simdik gecmise bakarken gordummm cok sevindim...

canim kac zamandir yoktum ben yeni ogrendim rabbim tamamina erdirsin canim cok mutlu oldum...

Canim rumosun dedigi gibi ense kalinligi sonra test yapiliyo karsilastrip soyliyolar bugun bende ogrendim cok sukur normal degerler arasinda dedi cok rahatladim :) :) ayrica kalp atişını her gitmeye ne kadar attigini soyluyor sen sormasan bile.. İcin rahat olsun bence kesin paşa canım ay benimkide prenses olsun insallahhhhhhh haftaya kesin belli olacak iste pazartesi felan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…