markasını bilmem şöyle bişeydi işte Eki Görüntüle 737937
ne mahrumiyet bölgesindesin sende var ya nası olmaz eczanede dil altından ölçen pes ....
bırak,derecenin olmasını..dil altından ölçülmez dedilerBıraktım bende peşini.internetten sipariş verecem şimdi
ben zaten kepenk açmıycam senin için sevinip gitcem:116::116::116::116::116::116::116::116::116: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin tatlımmm , inşallah artarak devam edecek değerlerin , bu arada üşütmüyorsun yemeklerle sıvı tüketmiyorsun sabah aç karnına olsa çok iyi 2 ceviz ayrıca fındık badem yiyorsun neyse sıkıntın olmasın ama olursa söylenecek bişey olursa burdayız öpüldün bebişinden
Günaydın milletkızımı okula gönderdim şimdi burda saat 8.20şuan .sabahki kepenkleri açmaya yetişmem mümkün değil irem gacısı hala küsse şu işi biri devr alsın bizahmet
benim 10 gün kala belirtilerim başlamıştı mide yanması ve sık idrara çıkma kasık ağrısı zaten yumoş günlerinde bi başladı bitmek bilmedi inşallah vardır bebiş de senin de halayını çekerizyumoş geçti canım bat bekliyom... 10 günüm varbu ayın sonuna yetişir benm de güzel haberim inşallah hamileysem
sen ne ilacı kullanmıştın canım ben hatırlamıyorum senin ilaç kullandığını :26:canım benm herifim gitti geldi... pazartesi gitti gitmeden son günü değerlendirdik tabiperşembe geldi o günüde kaçırmadık
daha sonra cumartesi ve dünartık bata kadar dewam ama tahminen yumoş geçmiştir diyorum işte
ilaçlar işe yaradıysa ümidim var olur inşallah
benim testler geçen seneden kalmaydı gebelik testi doğru çıktı ovulasyon testini görmeliydiniz 2. çizgi nerdeyse siyaha yakın çıktı çok koyuydu yani bozulmamıştır canımya zaten ovu testimde geçen aylardan kalandı banyo dolabını temilerken burdum kalmış orda bitane akşam yapıverdim bende... bozulma yada eskime gibi bişey olurmu onlarda acaba... neyse ya kısmet artık ötesi biz çarpışıp duruyoz
canim kac zamandir yoktum ben yeni ogrendim rabbim tamamina erdirsin canim cok mutlu oldum...
Mide bulantısını arttıran bir durum da o yüzden bazıları çorbasını içiyo biraz bekliyor sonra yemek yiyo bu yüzden ama bana çekersen hiç bir sıkıntın olmaz o ayrıBu arada en az 2 litre su içiyorsun bu ara 2 ay geçsin 3 litreye çıkarcam
Aaaa doktorlar karışmış irem de topik doktoru olmuş Peki doktor hanım 2 litre içeyim bundan sonra folik plus günde kaç tane alıcam bunu da bi şeettirebilirseniz çok sevinicem
ne sandın kızım uzmanlaştıkonu günde 3 kere alıyolar kendi başına aldıysan folbiol alaydın o günde bir tane
doktor vermişti 2 tane alıyodum öyle almaya devam edeyim o zaman
Doktora haftaya gideyim diyorum keseyi görür müyüz ki? Yarın da endokrinolojiye gidicem
değerin 6000 e yaklaşınca görürsün keseni karından, ben 6. Hafta dolmutu ya da 5+6 ydım gittiğimde rahat görünmüştü kese ama bebek yoktu 8. Haftada gittiğimde göründü öyle derse korkma bazen ifade edişlerinde sıkıntı oluyo milleti strese sokuyolar
ya aslında beklemek istiyorum bende ama düşük tehlikesi var ya bende tiroidden ötürü.. O yüzden biran önce gitmek istiyorum yani
alttan muayne olacakmısın olacaksan yine en az 1000 olmalı ki perşembe yada cumaya kadar bekle o zaman , için rahat etmiyecekse en azından başlatacağı bir ilaç varsa başlatır git için rahat etsin
haftaya çarşamba falan gideyim diyorum bu hafta endokrinolojiye gidicem işte doz ayarlaması yapar gerçi kendi doktorum izindeymiş ama başka birine gidicem mecburen
irem misket markasının hastahane cıkışını başka biryerde sordum 70 lira 10 lu set sonra geldim benim alışveriş yaptığım yere sordum bana 55 yapmışlar ama benim aldığım yer harbiden uygun satıyor başka yerde misketin cıtcıtlı badiler 10 lira ben 5 liraya aldım..
Hani sen dedin ya ikinciyi düşünerekte alıcam diye ben şimdi bitane pembe alt alcam üstü var bide pembe şapka eldiven oldu bitti bana pembe hastahane cıkışıToplam 15 liraya patlaycak pembe hastahane cıkışım bu fikri verdiğin icin teşekkür ederim komşimmmmm
Ya AllahBismillahirahmanirahim gece gece korktum:18: böyle şeylerdemi var ya Allahım kötülüklerden şer den korusun Ya Rabbim
normalmiş fiyatta nette ki gibi , güle güle kullansın hastane çıkışının kıyafetlerinide al yanına 2 çeşit olsun belki değiştirmek zorunda kalcanız bişey yapar kızın
Rabbim görümcenin yar ve yardımcısı olsun.umarım gittğiniz kişi b işlerin şarlatanı olarak kendine meslek edinmiş olanlardan değildir.aaammmiiinnn canım aaamiiiinn RABBİM bebişlerimizi hayırlı sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin inşaALLAH.
bitane daha vardı 25 liraaya aldıydım beyaz üzerine o ikisini götürürüm kısmetse hastahnee artıkın,,
Rabbim görümcenin yar ve yardımcısı olsun.umarım gittğiniz kişi b işlerin şarlatanı olarak kendine meslek edinmiş olanlardan değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?