sen bu durumda hastane çıkışını takım olarak almaycan mı ................
kızlar folic plus ı günde 3kez mi almak lazım?ben günde bitane içiyorum?
doktorum bişey demedi bende sormadım 1tan eiçiyorum ama acaba 3mü alsam diye emin olamadım size bi sorayım dedimcanım doktorun yazmadı mı kac kez alcağını ben de yanlış hatrlmyrsam 1 tane iciyordum ama bazı doktorlar sanırsam 3 kez alın diyormuş
kızlar folic plus ı günde 3kez mi almak lazım?ben günde bitane içiyorum?
10 lu set olarak satılandan almayacam.şimdik bitane 5 li hastahane cıkıışımı almıştım bitane de battaniyem var,bide dediğim şekilde bir takım hazırlıycam olcak sana 2 takım hastahane cıkışıAlacaklarımı alayım resmini cekip göstercem ozman daha iyi bir ifade şekli olur eksik olur derseniz tamamlarım gene eksikleri
haftaya çarşamba falan gideyim diyorum bu hafta endokrinolojiye gidicem işte doz ayarlaması yapar gerçi kendi doktorum izindeymiş ama başka birine gidicem mecburen
anladım canım ben bi tane kullandıydım ne desem bilemedim şimdidoktorum bişey demedi bende sormadım 1tan eiçiyorum ama acaba 3mü alsam diye emin olamadım size bi sorayım dedim
şimdik alışveriş listesi yapma şeklindeyim alırken aynıya denk gelrirse belki alırım bilmim ya düşünyrm her düşündgümüde yazyorum galibaben folbiol kullandım o günde bir plus kullananlar genelde 3 diye biliyorum ama doktorum tek dediyse sen doktorunu dinle ..........
öylede olur ben toplu bir set olsun diye alcam 10 ludan battaniyeyle falan fiyat aynıya gelir zaten....
anladım canım ben bi tane kullandıydım ne desem bilemedim şimdi
şimdik alışveriş listesi yapma şeklindeyim alırken aynıya denk gelrirse belki alırım bilmim ya düşünyrm her düşündgümüde yazyorum galiba
alışveriş için listeler var bir tane çıkart kendine göre eksilt ekleme yap aldığın fiyatlarıda yanına yaz , az buçuk fikir olur ben şimdi netten aldığım fiyatları yazdım konyaya gidince karşılaştıracam aynıya gelirse alırım net daha uygun olursa dönünce alcam ...
anladım canım ben bi tane kullandıydım ne desem bilemedim şimdi
ben de bilemedim :S
özele mi gidiyon devlete mi doktorunu arayıp sor olmadı en iiyi eczacı bilir,receteye yazmıştır nasıl kullanılacağı ona görede eczacılar yazıyor kutunun üstüneanladım canım ben bi tane kullandıydım ne desem bilemedim şimdi
ben de bilemedim :S
selam bacilar. Bugun bulantıdan basimi kaldiramadim. Ben de alış veriş istiyorum :-d şöyle bi kiz bi erkek
irem misket markasının hastahane cıkışını başka biryerde sordum 70 lira 10 lu set sonra geldim benim alışveriş yaptığım yere sordum bana 55 yapmışlar ama benim aldığım yer harbiden uygun satıyor başka yerde misketin cıtcıtlı badiler 10 lira ben 5 liraya aldım..
hani sen dedin ya ikinciyi düşünerekte alıcam diye ben şimdi bitane pembe alt alcam üstü var bide pembe şapka eldiven oldu bitti bana pembe hastahane cıkışıtoplam 15 liraya patlaycak pembe hastahane cıkışım bu fikri verdiğin icin teşekkür ederim komşimmmmm
vazgectim ben artık araştırmaktan ya herif nezman alışveriş yap derse gider yaparım.cıksın cebinden bi anda 500 600 da ozman görcem ben onuşekerim netten civilime baksana çok uygun ve güzel seyler var senin şehirde varmı civilim
gcmişi okurken yazmışın niye düşük tehliken var.triod yüzünden mi
evet canım tiroid yüzünden hep ilaç kullanmam gerekicek hamilelik boyunca
vazgectim ben artık araştırmaktan ya herif nezman alışveriş yap derse gider yaparım.cıksın cebinden bi anda 500 600 da ozman görcem ben onu
:)
benim eşimde yarın baska doktora gidelim neden doğmuyo bebek deyip duruyo bakalım ne yapacaz
yarın son günüm ya
stresli düşünüp duruyo bakalım hayırlısı
önceleri çalısırken almıstım kıyafet ben ama çoğu olmayacak galiba bebişime bezleri de olmayacak teyzesi yeni doğan almıstım bebek 4 kilo falan doğacak ne yapacambilmiyorum
bu kıyafet işlerini biraz ağırdan al bebek iri olursa ona göre alırsın
özele mi götürcekmiş onu konuştunuz mu hic..usg ölcümleri birebir cıkıyor mu öyle 4 kilo maşallah güzel beslenmiş bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?