hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sen bu durumda hastane çıkışını takım olarak almaycan mı ................

10 lu set olarak satılandan almayacam.şimdik bitane 5 li hastahane cıkıışımı almıştım bitane de battaniyem var,bide dediğim şekilde bir takım hazırlıycam olcak sana 2 takım hastahane cıkışı alacaklarımı alayım resmini cekip göstercem ozman daha iyi bir ifade şekli olur eksik olur derseniz tamamlarım gene eksikleri

kızlar folic plus ı günde 3kez mi almak lazım?ben günde bitane içiyorum?

ben folbiol kullandım o günde bir plus kullananlar genelde 3 diye biliyorum ama doktorum tek dediyse sen doktorunu dinle ..........

öylede olur ben toplu bir set olsun diye alcam 10 ludan battaniyeyle falan fiyat aynıya gelir zaten....

doktorum bişey demedi bende sormadım 1tan eiçiyorum ama acaba 3mü alsam diye emin olamadım size bi sorayım dedim
anladım canım ben bi tane kullandıydım ne desem bilemedim şimdi

şimdik alışveriş listesi yapma şeklindeyim alırken aynıya denk gelrirse belki alırım bilmim ya düşünyrm her düşündgümüde yazyorum galiba

alışveriş için listeler var bir tane çıkart kendine göre eksilt ekleme yap aldığın fiyatlarıda yanına yaz , az buçuk fikir olur ben şimdi netten aldığım fiyatları yazdım konyaya gidince karşılaştıracam aynıya gelirse alırım net daha uygun olursa dönünce alcam ...

oy oyy olduk 26 haftalık bu herifime kalsa var ya bebek doğusun öyle alcak kıafetleri

Selam bacilar. Bugun bulantıdan basimi kaldiramadim. Ben de alış veriş istiyorum :-D şöyle bi kiz bi erkek

şekerim netten civilime baksana çok uygun ve güzel seyler var senin şehirde varmı civilim

meltem gacısssıııııııııııı bir dil altından ateş ölceri bile bulunmayan yerde yaşayan meltemimmmm napıyn kız..senin kırmızılar oldukca erken gelmiş

vazgectim ben artık araştırmaktan ya herif nezman alışveriş yap derse gider yaparım.cıksın cebinden bi anda 500 600 da ozman görcem ben onu

:)
benim eşimde yarın baska doktora gidelim neden doğmuyo bebek deyip duruyo bakalım ne yapacaz
yarın son günüm ya
stresli düşünüp duruyo bakalım hayırlısı
önceleri çalısırken almıstım kıyafet ben ama çoğu olmayacak galiba bebişime bezleri de olmayacak teyzesi yeni doğan almıstım bebek 4 kilo falan doğacak ne yapacambilmiyorum
bu kıyafet işlerini biraz ağırdan al bebek iri olursa ona göre alırsın

özele mi götürcekmiş onu konuştunuz mu hic..usg ölcümleri birebir cıkıyor mu öyle 4 kilo maşallah güzel beslenmiş bebişin

özele mi götürcekmiş onu konuştunuz mu hic..usg ölcümleri birebir cıkıyor mu öyle 4 kilo maşallah güzel beslenmiş bebişin

usg nedir ultrason mu eğer oise ölçümler 1 gün farkla uyuyo 1 gün öndeydi bebeğim geçen hafta
ben zaten bütün kontrollerimi özelde yaptırdım canım 9 aydır özele gidiyorum eşim bi doğum evinegidelim diyo onlar daha iyiler diyo bakalım ne yapacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…