- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Canim rumosun dedigi gibi ense kalinligi sonra test yapiliyo karsilastrip soyliyolar bugun bende ogrendim cok sukur normal degerler arasinda dedi cok rahatladim :) :) ayrica kalp atişını her gitmeye ne kadar attigini soyluyor sen sormasan bile.. İcin rahat olsun bence kesin paşa canım ay benimkide prenses olsun insallahhhhhhh haftaya kesin belli olacak iste pazartesi felan :))
ben sabah kırmızılarla karşılaştım.çok şaşırdım.1 hafta erken geldi.gıcık kırmızılar!
özele mi gidiyon devlete mi doktorunu arayıp sor olmadı en iiyi eczacı bilir,receteye yazmıştır nasıl kullanılacağı ona görede eczacılar yazıyor kutunun üstüne
devlete gidiyorum canım. doktorum reçeteye yazmadı sadece folic asit kullan dedi ben zaten hamile kalmadan kullanmaya başlamıştım.
Günaydın hanımlar. İrem nerdesin sen kuzum
devlete gidiyorum canım. doktorum reçeteye yazmadı sadece folic asit kullan dedi ben zaten hamile kalmadan kullanmaya başlamıştım.
Günaydın hanımlar. İrem nerdesin sen kuzum
günaydın kızlarrr zaten yakında 10 haftayı dolduruyorsun 2 hafta sonra yani ilk randevunda keser folik asiti , eczacı demedi mi şöyle kullan şu kadar kullan diye :44::44::44:
geçmişten geldim anca oldu be bacım nasılsın bugün erkenden uyandırdımı cimcimeler seni yer teyzesi onları
yok tatlım demedi haftaya nasipse ikili tarama için gidicem sorarım ozaman doktora
günaydın kızlarrr
yok tatlım demedi haftaya nasipse ikili tarama için gidicem sorarım ozaman doktora
o zamanda büyük ihtimal foliği kesebilir ben 3 ayı doldurdum foliği kesti içinde folik olan demir hapı vermişti neyse belki ben yanlış bliyom günde bir dir ..............
bakalım artık... bu sabah ikikez kustum elim ayağım kesildi resmenbubulantılar mahvetti benii hala da kusucam galiba
az kalmış 2 haftaya rahatlarsın bıçak gibi kesiliyo çoğunda
inşaALLAH canım ya
günaydın kızlarrr
zaten yakında 10 haftayı dolduruyorsun 2 hafta sonra yani ilk randevunda keser folik asiti , eczacı demedi mi şöyle kullan şu kadar kullan diye :44::44::44:
geçmişten geldim anca oldu be bacım nasılsın bugün erkenden uyandırdımı cimcimeler seni yer teyzesi onları
Bacim dün Kusmaktan helak oldum. Açlıktan mide kazinmasindan uyuyamadim ki. Bir şey de yiyemedim. Bugün serum taktıririm artık. Kiz sen cimcime mi dedin:-D kiz mi hissediyorsun.? Ben bi kız bi erkek hissediyorum ama bakalım ne çıkacak
sana cinsiyet tahmini yapayım bari, bulantı varsa erkek diyorum belki 2 liye gittiğinde tahminde bulunur
şimdik betanın katlanması güzel gidiyor düşük olması gayet normal cünkü batın daha gelmedi.Rabbimin izniyle sağlıklı gine kucağına alırsın inşallahMerhaba arkadaslar benim sat im 24 mayisti beklenen batim da 21-23 haziran arasiydi 17 haziranda pazartesi eczaneden test aldim silik cift cizgi cikti aksam hemen acile gidip kan verdim ve sonuc 45.25 cikti.bugun yani iki gun sonra yine kan verdim ve 99.10 cikti.evet iki gunde 2 kat artmis ama degerler dusuk mu acaba?daha doktora gitmedim cunku daha bat im gelmedi
komşiiiii ben de okadar kustum ama benim bebiş kız neolcak şimdikAcaba usg de yanılmış olabilir mi doktorlarım
merhaba arkadaslar benim sat im 24 mayisti beklenen batim da 21-23 haziran arasiydi 17 haziranda pazartesi eczaneden test aldim silik cift cizgi cikti aksam hemen acile gidip kan verdim ve sonuc 45.25 cikti.bugun yani iki gun sonra yine kan verdim ve 99.10 cikti.evet iki gunde 2 kat artmis ama degerler dusuk mu acaba?daha doktora gitmedim cunku daha bat im gelmedi
merhaba kızlar. ben adet oldum bugün. doktordan randevu almıştım bugün için, gitmeme gerek kalmadı. artık yarın gideceğim ve tüm tahlillerimi baştan yaptıracağım. adet olmama da sevindim. hiç olmazsa hamile kalamasam da adet olabildim en azından. yeni tedavime başlayabileceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?