hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

nekadar güzel ya Türkiye'de bukadar erken cinsiyet söyleyebiliyorlar demeki :44:
burda 4-buçuk 5 olmayana kadar söylemezler , bakma ben yarın öğrenecem bebeğin eşinden parça alındığı için öğrenicem değilse mümkünü yok böyle erkenden önce bi sağlıklı desinlerde bana diğer kısmı sonra düşünürüm :))

ben sabah kırmızılarla karşılaştım.çok şaşırdım. 1 hafta erken geldi.gıcık kırmızılar!

Uyyy geçmişler olsun ,en yakın zamanda bebişin gelsin inşallah

günaydın kızlarrr
devlete gidiyorum canım. doktorum reçeteye yazmadı sadece folic asit kullan dedi ben zaten hamile kalmadan kullanmaya başlamıştım.

zaten yakında 10 haftayı dolduruyorsun 2 hafta sonra yani ilk randevunda keser folik asiti , eczacı demedi mi şöyle kullan şu kadar kullan diye :44::44::44:

Günaydın hanımlar. İrem nerdesin sen kuzum

geçmişten geldim anca oldu be bacım nasılsın bugün erkenden uyandırdımı cimcimeler seni yer teyzesi onları

Son düzenleme:

günaydın kızlarrr

yok tatlım demedi haftaya nasipse ikili tarama için gidicem sorarım ozaman doktora

o zamanda büyük ihtimal foliği kesebilir ben 3 ayı doldurdum foliği kesti içinde folik olan demir hapı vermişti neyse belki ben yanlış bliyom günde bir dir ..............

Son düzenleme:

Bacim dün Kusmaktan helak oldum. Açlıktan mide kazinmasindan uyuyamadim ki. Bir şey de yiyemedim. Bugün serum taktıririm artık. Kiz sen cimcime mi dedin:-D kiz mi hissediyorsun.? Ben bi kız bi erkek hissediyorum ama bakalım ne çıkacak

dediğin gibi hiç bişey yiyemeyince sıkıntı git bari serum ye , ağzımdan öyle çıktı ama kusuyon biri kesin erkek diyom ben

Merhaba arkadaslar benim sat im 24 mayisti beklenen batim da 21-23 haziran arasiydi 17 haziranda pazartesi eczaneden test aldim silik cift cizgi cikti aksam hemen acile gidip kan verdim ve sonuc 45.25 cikti.bugun yani iki gun sonra yine kan verdim ve 99.10 cikti.evet iki gunde 2 kat artmis ama degerler dusuk mu acaba?daha doktora gitmedim cunku daha bat im gelmedi

şimdik betanın katlanması güzel gidiyor düşük olması gayet normal cünkü batın daha gelmedi.Rabbimin izniyle sağlıklı gine kucağına alırsın inşallah

komşiiiii ben de okadar kustum ama benim bebiş kız neolcak şimdik Acaba usg de yanılmış olabilir mi doktorlarım

ona kalırsa kızların ki daha zor olurmuş ama benimde kız hiç kusmadım Oda benim tahmininm bakıyım tutcak mı

değerin bence çok güzel günün gelmediği halde bu kadar bat günün bayağı yüksek çıkacak demekki eğer alttan muayane olacaksan 2 kat arttığı hesabıyla değerin 1000 olduğunda kesen görükür ama karın dersen 500-6000 i beklemen lazım hadi hayırlı olsun şimdiden sağlıkla al kucağına bebeğini ....

merhaba kızlar. ben adet oldum bugün. doktordan randevu almıştım bugün için, gitmeme gerek kalmadı. artık yarın gideceğim ve tüm tahlillerimi baştan yaptıracağım. adet olmama da sevindim. hiç olmazsa hamile kalamasam da adet olabildim en azından. yeni tedavime başlayabileceğim.

kendini iyi hissediyor olmana olaya güzel tarafından bakıyor olabilmene cok sevindim dediğin gibi adet olabilmen bile güzel..inşallah en kısa zamanda güzel gine sağlıklı gine gebe kalabilirsin..kürleri denemeye devam edebilirsin bir taraftanda diye düşünüyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…