hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Telefondan giriyom kim var kim yok bilmiyom ama bi sorum var kızlar... Benim bat cuma günü hamile degilsem atesim ne zaman düşüşe geçer acaba??? Atesim hala 35.9 ve 36.6 arasında gidip geliyo... Umut edeyimmi daha erkenmi

tatlım 35.9 ve 36. 6 arasında baya fark var. sabah uyandığında mı böyle çıkıyor. tablo yaptıysan onu paylaşır mısın bakalım

ewet canım sabah cikiyo du bilgisayara geceyim ordan yazayım tabloyu telde zor olur ama yumurtlama öncesi saate özellikle dikkat ediyodum bu bikac gündür erken kalkamiyom saat farklılıkları oluyo genelde 35 civarı çıkan sabah 7:50 de olctuklerim... Bugün 36.6 çıktı ama 8 bucugu geciyodu saat...

normalde her gün kaçta ölçüyorsun canım

violeeeeee annaaaammm yine halayın sonu bana düştü olsun yine de halaydan geri kalmam

bi demirbaş biz kaldık deseneee
berceste ve meltemden haber var mı, onlar ne etti acep:44:

tumettt taşındınız mı tatlım

kız cemrooş. sen nerdesin? özledik seni

sorma biraz mecburi ayrılık oldu ama şimdi sahalara geri döndüm arada okuyabilme fırsatım oluyordu özellikle şu bebişlerin için ama uzun kalamıyordum.tekrar gözün aydın ilk okuduğumda hamileliğini yeni öğrenmiş gibi sevindim, canım benim Allaha emanet olsunlar, inşallah sağsalim kucağına da alırsın bizim önümüzdeki haftada tahlilimiz var ama nedense bende heyecan yok, bozguna uğrayacakmış gibi hissediyorum kendimi

Sağol canım benim. Niyeymis o bakiim. Bozguna uğramak yok balım

orkiden tabloma baktımda 35.9 hiç çıkmamış ilk günler yumurtlamadan önce çakan o seviyelerde aklımda kalmış heralde... şimdi tabloyu yazıom sana biraz geç oldu ama

5 haziran: 36.1
6 haziran: 36.0
7 haziraz: 36.2
8 haziraz: 36.2
9 haziran: 36.1
10 haziran: 36.2
11 haziran: 36.2
12 haziran: 36.1
13 haziran: 36.5
14 haziran: 36.5
15 haziran: 36.6
16 haziran: 36.4
17 haziran: 36.5
18 haziran: 36.5
19 haziran: 36.6
20 haziran: 36.7
21 haziran: 36.6
22 haziran: 36.6

işte böyle ama son günler 8i geçio ölçtüğüm saat 9 yakın

normalde hergün 7:50 ölçerim 3-4 gündür 8 buçukla 9 arası ölçtüm

Son düzenleme:
ateşin güzel gitmiş canım. 12 haziranda çatlamış gibi görünüyor. şimdi bazı kadınlarda son 3 gün falan ateş düşüyo ya da son gün düşüyor (tabii adet olacaksa). inşallah düşmez. canım fertility friendde bir tablo yapsana. ateş topiğinin başında yazıyo nasıl üye olunduğu falan. saatler önemli bari şu 4 gün zamanında kalk

yok canım taşınmadık bi ewden ewe nakliyat ayarlamıştık ama adam tam taşınma zamanını fırsat bilip fiyatı yüksetti hemde 3 bin farkla...e tabi bizde caydık nasıl olcak bilmiyom herke çok fena olmuş ya mecbur olduğumuzu bildikleri için fiyatları faiş veriyolar...

keşkem daha önce baçlasaydım bu ateş işine yaff benm baktığım kızı annesi sabah sekizde bırakıodu o zaman çok düzenli ölçüodum ama okul bitti seminerler başladı 9 da bırakıo artık uyanamıom 8den önce tembellik etmiyimde bata kadar dikkat edim bari

Sağol canım benim. Niyeymis o bakiim. Bozguna uğramak yok balım
anlamadım kiii ben de ameliyatın üzerinden 4 ay geçti yaa ve ben hamile kalamadım ondan heralde....

şimdi çok kızdım, aç gözlüler bide 3 bin fark diyorsunyaa peki kaça anlaşmıştınız, ben şehirler arası hiç taşınmadım fiyatları bilmiyordum ama o neee yaaa

canım muş karaman arası 5 bin istedi önce sonra caydi 8 bin istedi zaten tek başına o parayı karşılamak çok zor 3 kişiyiz yani fiyat üçe bolunecek... Şimdi tek bizimkini goturcek bi firmada bulduk oda 1800 diyo en uygunu o şimdilik oda caymazsa onla anlaştık :) ne zormus bu taşınma işi yaa :)

beeennn geldiiiiiiiiiiimmmm:119::119::119::119::119::119:

aayyy özlemişiiiimmm
hoşgeldin sefalar geldinn özledik bea

aynı saatlerde ölçmüyor olsa bile önemli olan yataktan kalkmadan ve belli bir saat uyanmadan uyumuş olması daha önemli değilmiydi bilmediğimden soruoyrum azcık aydınlatıverirseniz sevinirim

bugün kaynımın oğlunun sünnet dügünü var bende yeni aldığım cicilerimi giydim azcık beyaza bürünmüş oldum bi hoş oldum ne zamandır renkli giyinmedğimden midir nedir renkli giyinmek insanın ruhunada bi renk getirirmş

Canım aynı saatte olması da önemli. Çünkü saat ilerledikçe otomotik olarak vücut ısısı yükselmiş oluyor. Yani yanlış yüksek çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…