hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Cewremdeki herkez hamile ya ben ne zaman katilcam aralarına üst komşum hamile 3. Çocuğuna hemde hiç istemiyoken eşimin kuzeni bir hafta önce ilk çocuğunun 1.yaş gününü kutladı şimdi ikinciye hamileymiş kiskanmiyorum asla ama bende istiyorum :'(

kırmızı degılse sorun degıl hanı saf kırmızı o tehlıkelıymıs yoksa dıgerı cogu gebede oluyormus doktor ole demıstı vesvese getırme aklına ama bol bol dınlen ayaklarını mındere koyup.

kızlar yardımınız ihtiyacım varr ( 10 gün önce hamile olduğumu öğrenmiştim . ama üzülsem mi sevinsem mi arada kalmıştım değerim 14.53 çıkmıştı adetim bir gün gecikince , sonrasında 2 gün sonra tekrar baktırdım değerim 40 a çıkmıştı doktora sordum evet gebelik gözüküyor dedi ama çok yeni olduğundan kese falan gözükmez dedi dediği gibi de oldu 6 gün sonra geri gel ölçelim tekrar dedi, değerim 320- 400 civarlarında olmalı dedi , o gün geldi ölçtürdüm ve ne yazıkki yanlızca 96 ya çıkmış muhtemelen sağlıksız bi gebelik dedi dış gebelik ihtimali de var dedi , 2 gün sonra tekrar ölçtür dedi ( yani bugün ) 140 a çıktı , ben tabi bu arada başka bir doktora da gittim özel muayenesine. ona da sonuçları gösterdim yükselme yeterli değil dedi kürtaj yapmamız gerekecek dedi kendi de düşebilir dedi , bu benim ilk gebeliğimdi çok korkuyorum kurtaj yaptırayım mı yoksa bekleyim mi kızlar bana yardımcı olun ??

Dış Gebelik dışlandi mı? Bence bi bekle. Ilk dr a devam et. Kürtaj olmana gerek olmayabilir. Gerek olursa da hic korkma. Ben iki kez oldum. Ama genel anestezi iste olursan

Dış Gebelik dışlandi mı? Bence bi bekle. Ilk dr a devam et. Kürtaj olmana gerek olmayabilir. Gerek olursa da hic korkma. Ben iki kez oldum. Ama genel anestezi iste olursan

ilk doktorda aynısını dedi. yanlız gittigim ikinci doktor vajinal muayene yaptı ve genelde dış gebelik geçiren kadınlarda bu muayene çok sancılı olur dedi büyük ihtimal dış gebelik değil dedi, 4 boyutlu ultrasona da girdim tüplerde bişey gözükmüyor dedii ama yine garanti veremem dedi , dış gebelik teşhisi koymak zor bişey dedi . pazartesi tekrar ölçtüreceğim , umarım mudahale ettirmeden düşer dedi . az önce hafif kahverengi lekelenme oldu umarım düşük oluyordur. bu arada kürtaj sonrasında ağrı oluyor mu ? bana belgi verirmisin ?? moralim çok bozuk allah kimseye yaşatmasın

Amin canım Allah kimseye yasatmasin. Cok ağrı olmuyor. Adet ağrısı gibi oluyor. Kanama da uzun surmuyor. Birkaç gune bitiyor.

Bekle bana sorarsan benim ilk gevbekigimde yleydi 2 haftada anca 400 kusure cikmisti sonra kanamayla attim buyuk ihtimal kimyasal canim, lekelemen olmus bence kurtaja gerek yok bendede oyleydi az daha bekle o yuzden ve uzulursun ama yipratma kendini benim esimde sikintivarmis o ilac kullandigi ay hamile kaldim testlerinizi yaptirin cok cabuk hamile kalacaksin innan bana bu arada senin ve butu kizlarin kandilini kutlarim insallah rabbim gonlkumuzdekini hem hayirli kilar hende tez vakitte verir...

Günaydın kızlar. Nasılsıniz bakalım? Beni açlıktan bulantıdan uyku tutmadı. Ne yerim kara kara düşünüyorum. Violem seni merak ettim. Bi haber et. Tumet bu sabah atesini yaz bize de unutma :-D bu arada herkesin berat kandili mübarek olsun. Bir yıllık kader sayfamiza hayırlı şeyler hayırlı evlatlar yazilsin.

o zaman biraz daha bekleyeceğim. ama bu sabah lekelenme kesilmiş.inşallah kendiliğinden düşerde kürtaj deneyimini yaşamama gerek kalmaz. bu arada seninde ve bütün kızlarında kandili mübarek olsun.Allah herkesin gönlüne göre versin..

Günaydın kızlar bugün tembellik yapmadım erken ölctüm atesimi 35.4...
Umutlanayimmi

canım benim ateşin düşümüş. bu durumda pek umutlanmayalım ama umudu da kesmeyelim. bazen nadiren böyle inişler yapıp yükselebiliyor. sen ölçmeye devam et. bakalım kaç derecede adet oluyorsun. önümüzdeki aya bomba gibi gelirsin. bu ay yumurta çatladıktan sonraki gün ilişki olduğundan yumurta ve sperm kavuşamamıştır birbirine. yumurta zavallıcık 24 saat yaşıyor. moral bozmak yok emi

selam canım arkadaşlarııımmmm
hepiimizin berat kandili mübarek olsunnnn
inşallah bu güzel günde bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım
taabbii biz sırada bekleyen tüm bebek isteyenlerede Allahım çok bekletmeden tez zamanda
hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhh AMİİNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…