kızlar dün benim çok açık turuncu renk somon rengi gibi akıntım gelmeye başlamıştı ya içim rahat olmadı gece 1 de doğumevinin aciline gittik beta 1620 çıktı pazartesi günü 249 du artmış yani doktor artış iyi dedi ama daha göremeyiz ultrasonda dedi. kese var ama içini göremiyo yani her şey olabilir dedi belki dış gebeliktir dedi ama dış gebelikte değer bu kadar yükselir mi bilmiyorum ki hastanede yatırmak istedi ben evde dinlenirim dedim bişey olursa gelirim dedim progesteron 100 mg verdi günde 2 tane alıyorum.. dünden beri 1 kere daha çok açık renk akıntım geldi onun dışında yok.. yarın doktora gidicem değerim 3000 i geçer demi inşallah güzel haberler alırım hep yatıyorum
Canım benim merak ettim seni. Degerin güzel maşallah. Yarın 3000 civarı olmasını bekleriz. Ben dış gebelik olduğunu düşünmüyorum. Guzellce istirahat et canim. Yemek falan ugrasmakızlar dün benim çok açık turuncu renk somon rengi gibi akıntım gelmeye başlamıştı ya içim rahat olmadı gece 1 de doğumevinin aciline gittik beta 1620 çıktı pazartesi günü 249 du artmış yani doktor artış iyi dedi ama daha göremeyiz ultrasonda dedi. kese var ama içini göremiyo yani her şey olabilir dedi belki dış gebeliktir dedi ama dış gebelikte değer bu kadar yükselir mi bilmiyorum ki hastanede yatırmak istedi ben evde dinlenirim dedim bişey olursa gelirim dedim progesteron 100 mg verdi günde 2 tane alıyorum.. dünden beri 1 kere daha çok açık renk akıntım geldi onun dışında yok.. yarın doktora gidicem değerim 3000 i geçer demi inşallah güzel haberler alırım hep yatıyorum
selam canım arkadaşlarııımmmm
hepiimizin berat kandili mübarek olsunnnn
inşallah bu güzel günde bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım
taabbii biz sırada bekleyen tüm bebek isteyenlerede Allahım çok bekletmeden tez zamanda
hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhh AMİİNNN...
kızlar dün benim çok açık turuncu renk somon rengi gibi akıntım gelmeye başlamıştı ya içim rahat olmadı gece 1 de doğumevinin aciline gittik beta 1620 çıktı pazartesi günü 249 du artmış yani doktor artış iyi dedi ama daha göremeyiz ultrasonda dedi. kese var ama içini göremiyo yani her şey olabilir dedi belki dış gebeliktir dedi ama dış gebelikte değer bu kadar yükselir mi bilmiyorum ki hastanede yatırmak istedi ben evde dinlenirim dedim bişey olursa gelirim dedim progesteron 100 mg verdi günde 2 tane alıyorum.. dünden beri 1 kere daha çok açık renk akıntım geldi onun dışında yok.. yarın doktora gidicem değerim 3000 i geçer demi inşallah güzel haberler alırım hep yatıyorum
Benim kırmızılar geldi erkenden :'' ' '( çok stres yaptım sanırım bugün ateşte düşüşe gecince 5 gün önceden geldi ışte
Of allahım ya kırmızı renk görmek bile istemiyorum artık :'' ' '( bu ay 14. Ay ne zaman olcak :' ' ' ' '( sabaha kadar aglayasim var :' ' ' ' ' ' ' ' ' '(
Benim kırmızılar geldi erkenden :'' ' '( çok stres yaptım sanırım bugün ateşte düşüşe gecince 5 gün önceden geldi ışte
Of allahım ya kırmızı renk görmek bile istemiyorum artık :'' ' '( bu ay 14. Ay ne zaman olcak :' ' ' ' '( sabaha kadar aglayasim var :' ' ' ' ' ' ' ' ' '(
arada böyle erken geldiği oluyo hatta bikac kere on gün onceside oldu
Günaydın kızlarderecem geldi sonunda..geç mi kaldım acep?!:44:
arada böyle erken geldiği oluyo hatta bikac kere on gün onceside oldubu kötü bişey o zaman aslında biz eşime yogunlastik görünürde onda var problem diye benim kontrollerim temiz cikmisti... Batıda tekrarlayalim mi benimkileride...
sonnda gelebildi yani,hadi gözün aydın.bence başlamalısın kaçıncı gününGünaydın kızlarderecem geldi sonunda..geç mi kaldım acep?!:44:
günaydın herkezeee...
hayırlı günler hepinize
sağol sanada hayırlı günler hoşgldin nasılsın
sanırım dokunulsa ağlamak üzere gibiyim :S
Sen başla gülüm. Bugün kaçıncı günün
sonnda gelebildi yani,hadi gözün aydın.bence başlamalısın kaçıncı günün
kuzumm kırmızıların erken gelmişş karalar bağlamak yok.iyi bir doktor araştırıp kendinde bi gözük doktora ama ateş clmeyi bırakmak yok devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?