hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ne bileyim bi tuhaflaştım ağlayasım var. hastaneden geldim orda biraz canım sıkıldı. yeni bir doktor yeni bir hastane düşüncesi canımı sıktı. bu hastaneyi değiştirmem gerekiyor :/
canım eğer şu an gittğin doktora güvenmiyorsan değiştiricen ve canını cok sıkmayacan bende cok doktor değiştirdim icime sinene kadar bekledim ve sonunda içime sineni buldum.yaa senin canını sıkan başka bi olay vardı dimi doktorun söyledikllriyle alakalı ama ben unuttum ne olduydu gelişme var mı
bugün sattan itibaren 8. günüm .kardesim geliyor yarin. napcaz bakalim. kaldik bu ay yine :44:
yarin sabah ölcmeye baslayayim ben yine de ..

yarın sabah başla ölcmeye bir kacamak yapıverirsiniz ne olcak kardeşine harclık ver yarım saatliğine biryere yolla uzun biryere bişey aldırmaya başka yerde yokmuş falan dersin yapcağınızı yaparsınz gene yeterki iste care bulunur şekerim

acil hastayı en yakın sıraya koyarak almak zorundalar hatta kapılarında bile yaazar acil vakaların öncelik hakkı vardır diye bence bu durumu bildirmeleri gerekir şikayet kutusuna

moralim sıfır şuan. nekadar heyecanla gittim kalp atışını duycam diye görcem meleğimi diye ama yok ne görebildim ne duyabildim ne gösterdi ne de sesi açtı çok kötü hissediyorum kendimi :'(((((

moralim sıfır şuan. nekadar heyecanla gittim kalp atışını duycam diye görcem meleğimi diye ama yok ne görebildim ne duyabildim ne gösterdi ne de sesi açtı çok kötü hissediyorum kendimi :'(((((

Kuzum hafta ici gitsen sali carsaamba falan o zaman belki sira bulrsun kendi doktoruna.gene erkenden gidersin.haftabasi cok yogun oluyor hastaneler.uzulmke yokkk bebegini strese sokma lutfenn..

Kuzum hafta ici gitsen sali carsaamba falan o zaman belki sira bulrsun kendi doktoruna.gene erkenden gidersin.haftabasi cok yogun oluyor hastaneler.uzulmke yokkk bebegini strese sokma lutfenn..

10temmuza kadar yok canım gidebileceğim başka bir hastane ve başka bir doktor edinmeliyim sürekli takibimi yapan ve doğuma da giren... eşim gelsin de onla da bi konuşayım bakalım ne dicek...

Kızlar geçmişi fırsatım olmadığı için okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir bugun doktora gittim kızım olacakmışşşş :)))) cok mutluyum kizlarrrrrrr hepinizi öpüyorum :))

ama rumeysam napim çok üzülüyorum içim aciyo niye Olmuyo :''''(

canım benim kolay değil biliyorum böyle karalar bağlamak daha doktora gitmeden korkulara gömülmek sana yakışmıyor.bak ateş öclmeye doktora da gidicen belki cok basit bişey cıkıcak ve sen o ay hamile kalcan.en azından adet olabiliyorsun ya ilaclarla adet olmak zorunda kalsaydın.sen şimdi güzel bi doktor araştırıyorsun hemencecik gidiyorsun güzel gine kontrolden geciyorsun sonra doktorun dediklerini birebir yapıyorsun sonrası takdiri ilahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…